Автор |
Съобщение |
Grim Demise
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 19 Май 2015 13:05
нелегален написа: 6.84cЦитат: Mekansm cooldown increased from 45 to 65 Що за глупост. и аз не ги разбирам тия нърфове... зомбито и дроу аурата айде, иди дойди стават, ама те половината са колкото да кажат че има пач.
___________________________________ Chaos is order, yet undeciphered..
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 20 Май 2015 17:56
нелегален написа: denik написа: Хващам бас, че ще надмине миналогодишния. Да, това никой никога не го е оспорвал. Просто мисълта ми беше, че предвид колко нови играчи набра играта покрай фурора с миналия Интернешънъл и новия контент, то тази година ще говорим за дооооста по-голяма сума, а не просто нарастване на фонда от 11м на 15м. За играта като игра не знам, но играта в качеството си на спорт загуби доста фенове. Очаквам да има подобрение чак след като мине един цикъл с новата система с малките турнири на Валв.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 21 Май 2015 09:49
Доста по-голяма сума? Според мен и тези 10+ са прекалено много и правят цялата сцена небалансирана и 90% от турнирите безинтересни. Промяната на системата за следващия сезон е добра, но не зная дали ми е останал достатъчно интерес за да продължа да гледам, след като определено нямам достатъчно, за да играя.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 21 Май 2015 14:15
Аз наблюдавах some super special awesome game twists в тоя пач + струва ми се че игрите имат доста по-дълга продължителност и вземайки предвид колко много бонуси дават убийствата е нормално да ги има.Съвкупността от героите все още е от голямо значение както и нещо на което не се обръща голямо внимание тук , а е най-важното that is ... .Нерфа на меката е по-скоро добър избор , няма да ни се налага да гледаме керита да избират съпорт предмети за своя билд навярно ще се ориентират по-скоро за късните етапи на играта , както си му беше реда дълго време(барабана също е нерф досега).Наистина в този пач pub-a спечели много , затова про сцената също трябва да е добавила към зрителите си ,факт е че повечето дота любители я гледат за да копират билдовете на протата и да подобряват знанията си за играта, както и да залагат итеми или каквото правят.Малцината са хората като като мен , които не играят самата игра а наблюдават единствено виртуалния спорт.Its ok all and all
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 21 Май 2015 14:39
Добре че веднага пуснаха 6.84c след като видяха помията, която бяха изкарали. Същата история като първата версия на 6.83.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
Grim Demise
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 22 Май 2015 11:41
Пичове не знам ама аз скоро съм 4k само защото като съпорт пета позиция имам blink, drums, urn и целият мап е ward-нат до 20-25 минута с новата икономика. за про сцената ме боли кура, TI is all that matters.
|
|
|
|
|
Grim Demise
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 22 Май 2015 12:15
Ти още ли играеш само Enigma ?
|
|
|
|
|
Grim Demise
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 22 Май 2015 12:35
нелегален написа: Предимно да
А ти кой беше? столквах ти профила по едно време, даже бяхме приятели, ама явно си ме махнал. ще ти драсна едно лично че имам въпроси за енигмата, да ме просветлиш малко.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 23 Май 2015 21:09
Явно това ли е човекът, за когото беше писал онази история, която сега ще вземе да се окаже напълно вярна лол
|
|
|
|
|
Grim Demise
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 23 Май 2015 23:30
За каква история иде реч?
|
|
|
|
|
Grim Demise
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 24 Май 2015 19:30
Blink-Eul на Nevermore е едно от най-забавните неща в Dota.
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 30 Май 2015 13:00
възможно ли е SF да бие cancer lancer , вчера един стриймър играе мид Sf билд-> bottle - blink- eul -bkb-skadi и lancer-a изнесе.И въпреки съпорт билда си и при положение че имаха ember , shaker в отбора.Той напълно сигурен заявява " няма как да бия lancer късна игра дори да имам 6 итема" ...А аз му казвах още от началото на играта да играе с офанзивен билд вместо този съпорт cc неставащ за нищо избор на итеми.Защото така има Sf , което не носи нищо в отборни битки почти нищо освен cc и с известна доза късмет може да взриви някой с Eul.Възможно ли е sf да играе с контра итеми на lancer и да го бие поне до късен мид гейм.Ако беше тръгнал bottle-blink-skadi-manta-mjollnir поне щеше да има шанс по мое мнение.Той срути мида заради ротации на шейкъра дръпна в лвл голд и тръгва на дефанзивни итеми качиха се на high ground няколко пъти , ама няма дмг и нищо не бутна.Струва ми се голяма грешка да избереш неговите итеми и бкб-то му не трябваше, купи го само за да взривява dazzle и общо взе 1-2 кила цялата игра с комбото(еул бкб улт).Някой Sf играч да каже коя опция е по-добра и надеждна
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Grim Demise
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 30 Май 2015 17:49
Чакай сега, че не нищо ти не разбрах от поста. Първо на първо, ако си vs. PL трябва да нагаждаш собственият си билд, няма как всяка игра да правиш едно и също.. Случвало се е да скипвам blink & eul и направо bkb, срещу heavy-cc отбори, случвало се е да правя lothars вместо blink, има си много фактори и много композиции и от тях зависи билда за даден герой.. срещу PL аз бих играл Lothar Skadi BKB Butter и примерно Satanic, но пак, сам човек отбор не прави - отначало бих си го ганкнал, ще се пробвам да му deny-вам фарм, а-у, ддз.
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 30 Май 2015 20:15
еми играта беше тяхна , ама той не избра правилния билд и въпреки няколкото high ground не можа да я затвори , съответно cancer lancer изнася мид late game това е почти неизбежно.Освен шейкъра който е контра на lancer и ембер също(тоя не беше направил fury въпреки че играта беше 7к mmr).Та той тръгва с тея мета итеми от последниия пач и си съсипва останалата част от играта.bottle-blink-pt-eul-bkb и след всичкия тоя хелт и cc прави skadi.На мен тоя билд ми се вижда nonsense защото при тея итеми имаш 1700 мана поол SF.Lancer-a имаше лош старт посредствена мид игра и изнесе мид лейт.Аз бих го играл така за lancer контра.bottle-blink-pt-skadi-malestorm-manta-mjollnir и по нататък играта става повече негова отколкото на SF.Та идеята разбира се e да се чистят илюзиите което е твърде трудно края на играта.Ама с ембер и shaker трябваше да спечели.W/e първа позиция герой трябва да забравят метата от предния пач съпорт итемите вече не са толкова силни and that is good oще се виждат мек sf-ta за жалост
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 03 Юни 2015 01:15
Hello everyone,
I am sad to announce that Basically unknown is no longer.
It has a very active half year with lots of roster changes, drama, ups and downs. This past month has not been all that great with us dropping our captain and not the most promising results.
I would like to thank our standins Shachlo and RealaxXx for the past month they played with us.
Now to you guys, our fans. We are incredibly grateful that you guys cheered and believed in us. We would like to thank you all for that! And a big thanks to everyone else involved with the team!
kinda expected coudve man up but ... Трябваше да изгонят румънеца и да вземат Slashstrike щеше да се получи все нещо
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 03 Юни 2015 02:11
не ми се струва тоя ми ти румънец да беше най-добрия , то е ясно че изгонения им капитан е бил номер едно в отбора , а дори nikobabby правеше по-добри представения , той беше мид лейнър и правеше сносни игри каквито се очакват от мид играч , Slashstrike също е мид лейнър има по-висок solo mmr и най-важното от всичкo не е румънец , а българин.Чиста лудост е че най-високия mmr играч в бг не играе в единствения професионален отбор на цялата страна wierd shit and such.Към момента не е с най-висок ммр тъй като падна от 7 и нещо до 6.8k
При все , ако отбори се разпадаха при загуба на голям турнир , нямаше да е останал и един отбор до сега.
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 03 Юни 2015 02:25
В случая значението е по-голямо тъй като става дума за 1в1 мид лейн и възможността да надвиеш противника е решаваща тоест соло играта е най-важна.Но при все те дори не са го канили да играе и веднъж с тях , а той със сигурност не би отказал да го направи.Като започваш отбор дори , първото нещо за което трябва да провериш е имали сред сънародниците ти добри незаети и желаещи да се присъединят играчи.Пък и е невъзможно да не сa знаели за него защо беше сред водещите EU играчи по-това време , Slash беше над тях до скоро и не играе в професионален отбор от доста време so ...Nonsense
3012 още е на 6400 mmr
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 13 Юни 2015 10:42
хайпът е реален случва се!!!! ениуей много съм доволен
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 21 Юни 2015 13:10
Вчера изкарах цял ден гледайки ESL. Днеска пак. Много яко
|
|
|
|
|
Grim Demise
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 21 Юни 2015 22:50
Secret too fucking strong, направо им давайте аегиса
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|