Въпрос за видео карта

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Fenrir

Въпрос за видео карта

Мнение от Fenrir »

Форуме, смятам да си вземам нова видео карта(duh, заглавието на темата, но както и да е). Въпросът е следният - тази видео карта съвеместима ли е с това дъно? Приемам предложения и за други карти, но се целя в нещо от среден клас до 300 лева. Работата е там, че искам да си вземе и 2 гиги рам, така че всичко макс да е до 350 лева. :)
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
ghostr21

Re: Въпрос за видео карта

Мнение от ghostr21 »

За карта ако е нова взимай докато е на промоция а рам от olx потърси
http://www.emag.bg/video-karta-sapphire ... D0X81BBBM/
тази е с повече памет от GTX750
jenssn

Мнение от jenssn »

Fenrir написа:Форуме, смятам да си вземам нова видео карта(duh, заглавието на темата, но както и да е). Въпросът е следният - тази видео карта съвеместима ли е с това дъно? Приемам предложения и за други карти, но се целя в нещо от среден клас до 300 лева. Работата е там, че искам да си вземе и 2 гиги рам, така че всичко макс да е до 350 лева. :)
Братле ако искаш ти давам за 230 лв купена септмври 2014 тази карта http://olx.bg/ad/geforce-gtx750ti-2gb-d ... a87c258b73

Причината за продажба е щото ъпгрейднах цената.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Това дъно прилича на някакво малко за малка кутия. Сигурен ли си, че видеокартата ще може физически да влезе в кутията? Иначе дъното има PCI-експрес портове, така че са съвместими. Но предвид колко е старо, предполагам че останалите компоненти от пц-то ти са от 2009-2008 най-късно и въпреки (доста) добрата видео карта, всичко останало ще ти дърпа пърформанса надолу.

За дългосрочна инвестиция си ок, де. Аз в момента съм с по-старата генерация - GTX650 Ti и съм доволен, въпреки че и при мен другите части от пц-то дърпат надолу.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Публикувай отговор