Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: The Witcher 3
Публикувано на: 21 Май 2015 17:51

вече 45+ часа игра ... ИГРАЯ ОРИГИНАЛНА ... не от маймунда

"Второ да се критикува замунда едишън на дадена игра е просто пълен абсурд.Трето,играта няма някакви кой знае какви гейм брейкинг бъгове,че да бъде критикувана по тази част."

moreal много ясно си го каза ... самата истина.

1во ЕДИН краш съм ням .. ЕДИН
2ро .. коня никога никъде не не ми се е заклещвал освен в еедин момент където спиртнирах с него и се набих в едбахти гъстата гора просто завих с A наляво и си подалжих
3то само в 2 случая имах къде само един от бандитите не правеше нищо а само псуваше. САМО 2 пъти когато отивам при някой бантидски камп и ги натръшкам. Всичките поне те атакуъват и мислят не чакат един по един като в крапсассина ..
4то ОПТИМИЗАЦИЯТА Е НЕВЕРОЯТНА ако не беше ... щях да имам спадове на кадри артефакти крашове и тям подобни .. уви всичко върви спокойно
5-то HUD-a странно защо наситина лявата част му се скрива и докато не спринтираш не се появява

като цяло съм очарован ... гадинките са умни и коварни не са безмозъчни има адски много куъестове и не са малоумяита като в скайрим. За такава голяма игра винаги е било нормално да видиш тук там някой бъг и глич ... малко дразнещо е Гералт как се спира на некфи 10 сантови камъчета или прагове от време на време но това рано или късно ще се доискусури.

Значи като си представям гора най накрая виждам ГОРА В игра която да е като ИСТИНСКА ГОРА .. понякога е толкова гъста че не се минава .. Повече от невероятна игра ... а климатичните ефекти говорят сами за себе си саунда .. ИСТИНСКИ МАСТЕРИНГ .. не като УБИСОФт некфи рандом генерирани звуци несъответсващи в битка ама хич....

Наситина се надявам да не се повтаря мнг често това с бездействащ бандит който стои и не прави нищо докато другите 3 ма се надпреварават да ти теглят един меч.

Оооо и да ПЕЩЕРИТЕ .. ТЪМНИЛКА .. ама ТЪМНИЛКА .. мнг се радвам че не се случи същото както в дарк соулс къде осветлението беше прецакано .. палиш факлата и се кефиш на всички динамични сенки ...

И Скилл системата е най добрата след скайрим в РПГ която съм виждал. Ако искате да се насладите на самата игра пускате си на най лесно или второто лесно ако сикате да имате усет за удволетворение .. на предпоследна или най последна трудност... няма такъв кеф. DODGE-a и ROLL-a са супер плавни и реалистични .. особено като схванеш цаката на dodge-a И на съществата като ghouls drawners и сякфи такива стават ебахти яките комбота сечени глави сечени тела сечени ръце .. няма такъф кеф. после главата на таз гадинка до Новиград мога да си я ритам бахти забавното. Евала на ЦД ред че вкараха всичките технологии на нВидия и оптимизаха играта по такъв страхотен начин. Ако имате крашове често и мноого бъгове .. КУПЕТЕ Си оригинала и сменете на нВидия карта. .. аз на АМД CPU-тата им оважавам но няма никога да се научат да пишат алгориутми и дравейери за иначе наистина мощния им хардуеър който предоставят ако имаха програмистите като на нВидия сиугрно щяхме да виждаме АМД разработки в съвременните игри ...

Още нещо като локнете кадрите на 60 и изключите v-sinc-a нито спад има в кадрите нито има някакъв screen tearing (ако разбирасе картата ви е силна да вади до 60 и повече кадъра) щото бях доскоро на unlimited ФПС и v-sync включен ... Отвреме на време за разбнообразие ги локвам на 30 за филмово усещане .... понякога сам не моа се разбера дали 30 или 60 ме кефят повече ..

За сега имам един куп отключени сайд куестове и се чудя кое по напред .. всичко е толквоа интересно. И кажете ми честно КОЯ игра не е имала бъгове когато е излизала ... говорим за графично ААА заглавие което претендира да бъде мега хипер играта ... АСU ли ..??? ГТА 4 или 5 ... всичките си имаха малкото или многото бъгчета и гличове. Е виж едно време игрите сякаш ги нямаха тия проблеми Brood war-a, Red Alert, Descent 3, но всички те изполваха къде къде почти никфи технологии .. при положбение че сега има куп алгоритми за всякакви физични закони в една игра нормално да мине известно време докато се оптимизират за всички видео карти нормално докато ги напрвят да работят съвместно .. Е примерно мноо е дразнещо понягкоа Гералт да се сприа щот има клонка висока 15 санта и не я прескача а все едно се спъва .. еми .. има време иза най малките детайли докато се изкусурят .. ама да се оплаквате от бъгове при реализация на такава страхотна визиа звук геймплей и история .. сте си направо жалки. Е оня ден влизам в маймунда да чета коментари ми то 70% от тях искаха да подкарат HARIWORKS на евтини АМД карти на кракната игра .. и ПОСЛЕ >. псуват и тровят студиото колко калпава игра са пуснали .. ЛОГИКА . не не .. БГ ЛОГИКА ..

@wannabe ако ти кажа къде работя и кви пари зимам 200% няма ми повярваш. Родителите ми живеят на другия край на света .. не разчитам на тях .. ако CD red пуснат пач за динамични отражения във водата и теселация по земята но трябва SLI още утре отивам и си взимам 2ра 970ка без никфи затруднения .. а ти си трови нервите с бюджетни амд карти.
PS Grammer nazzis i`m waitin` fo ya !

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2015 20:22

jenssn написа:

@wannabe ако ти кажа къде работя и кви пари зимам 200% няма ми повярваш. Родителите ми живеят на другия край на света .. не разчитам на тях .. ако CD red пуснат пач за динамични отражения във водата и теселация по земята но трябва SLI още утре отивам и си взимам 2ра 970ка без никфи затруднения .. а ти си трови нервите с бюджетни амд карти.

Вярваш ли си поне като ги пишеш тея глупости :D

Някой пробвал ли са е да го играе на двата фронта Yenefer и Triss ? :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Май 2015 20:40

jenssn написа:
.. а ти си трови нервите с бюджетни амд карти.

Завиждай!
По начина по който говориш ми е ясно че си някво гимназялно лайненце което не е пипало работа през живота си. Плюс че очевидно имаш доста свободно време щом си играл 45+ часа при положение че играта е излязла преди 60...

И ако ше си мерим пишките, лаптопа ми вероятно струва колкото два твой "кашончета". И не са ми го зели мама и тати.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2015 03:52

jenssn написа:
както в дарк соулс къде осветлението беше прецакано

Какво, по дяволите, трябва да означава това?!

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 22 Май 2015 13:06

Хвърлих око на вещицата Кийра.
her vagina will be mine!
Ся ше праа неква мисия дет тя ми даде, надявам се това да е ключа за райската й врата.

:3

Профил

Публикувано на: 22 Май 2015 16:49

Pesho ™ написа:
jenssn написа:

Вярваш ли си поне като ги пишеш тея глупости :D

Някой пробвал ли са е да го играе на двата фронта Yenefer и Triss ? :)

Както казах и да ти кажа няма да ми повярваш а аз няма какво да се убеждавам ... завиждай !

Профил

Публикувано на: 22 Май 2015 16:52

wannabe написа:
jenssn написа:
.. а ти си трови нервите с бюджетни амд карти.

Завиждай!
По начина по който говориш ми е ясно че си някво гимназялно лайненце което не е пипало работа през живота си. Плюс че очевидно имаш доста свободно време щом си играл 45+ часа при положение че играта е излязла преди 60...

И ако ше си мерим пишките, лаптопа ми вероятно струва колкото два твой "кашончета". И не са ми го зели мама и тати.

Моеж ми дойдеш на свиждане в офиса на Global Sutherland ако си кадърен с някой език може ти намеря работа :) Не пипал работа през живота си хахахаха смешкоооо смешкооо ама ка кда е .. както казах завиждай завиждай и сери кръв !

Профил

Публикувано на: 22 Май 2015 16:56

hyper` написа:
jenssn написа:
както в дарк соулс къде осветлението беше прецакано

Какво, по дяволите, трябва да означава това?!

Относно като влизаш в пещери и тъмнилки трябва задалже да си с факла иначе нищо не виждаш. Минах куеста с тъкмо с вещицата и се радвам че няма такива светли безконтрастни поводи да се инсталира SweetFX както беше случая с Дарк соулс за да се кефят хардкоре феновете.

Относно магиите и техните ефекти визуално интерпретирани в играта ... ЗА ПЪРВИ път не ми изглеждат прекалено цветнички и някак детски .. а си е направо като на филм особено Wrath и тия духове с капана който трябва да им пуснеш да се материализират. И след като се свикне с бойната система и задообрееш става чудно. И най якото .. всяка твар при някое скрито съкровище гледа да те докопа .. не като всички игри се редуват един след друг противници ..

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2015 17:23

jenssn написа:

Моеж ми дойдеш на свиждане в офиса на Global Sutherland ако си кадърен с някой език може ти намеря работа :) Не пипал работа през живота си хахахаха смешкоооо смешкооо ама ка кда е .. както казах завиждай завиждай и сери кръв !

Ахах ей смешко, не се опитвай да ме впечатлиш с работодател да не ти казвам аз къде работя. Не знам що си мислиш че и левия ташак бих си почесъл за Global Sutherland.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2015 17:38

@jenssn Очевидно за двойката говориш, трябваше още веднъж да ти прочета оригиналното мнение, за да разбера, че говориш, че в уичъра ти трябва факла, а не в ДС2 лол.

Профил

Публикувано на: 22 Май 2015 19:29

@wannabe оди слушай Sрice girls както казах ако искам и за 3000 бона гейм риг моа си взема още утре. И кво изведнъж от ммамино момченце станах работеш успешен млад човек и пак се пръскаш от яд.. въз ве комплексар! И изобщо не ми дреме кой ташак би си мръднал просто да ти кажа че не сам дечко .. .ама на комплексирания селски дебил злобата няма край. Радвай се там общак и ignore както аз теб ignore от тук нататък ..

@hyper` понякога забрваям да се доизяснявам. Да именно точно това имах предвид. Lighting-а в целия свят на вещера е невероятен. След пача водата изглежда още по реалистично и всичко върви още по гладко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2015 19:42

Аз се пръскам от яд?? Аз просто направих коментар че правописа ти е като на 12 годишен и ти от там скочи да ми обясняваш как не мога да си позволя видеокарти и да ти завиждам втф.

Не знам кой се пръска от яд. Просто недей да говориш глупости за някои без да го познаваш щото от 6 години уча и работя в чужбина така че едва ли езиците са ми по-зле от твойте.

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 22 Май 2015 19:58

wannabe написа:
Аз се пръскам от яд?? Аз просто направих коментар че правописа ти е като на 12 годишен и ти от там скочи да ми обясняваш как не мога да си позволя видеокарти и да ти завиждам втф.

Не знам кой се пръска от яд. Просто недей да говориш глупости за някои без да го познаваш щото от 6 години уча и работя в чужбина така че едва ли езиците са ми по-зле от твойте.

Брато как си искаш сше си поша по форуъми за игри сеш се нали ... най малко ме ебе къв ми бил правопса когато си прекарвам свобонто време .. ТА КОЙ Си ти бе nazzi Граммер ли си къф си че ще ми държиш кфо ми било писането .. ко ще и на 7 годишен да ти изглежда кво те ЕБЕ веее гледай си твойта панбичка и дерзай ... и като е само забележко кфо одиш да се правиш на Мерлин мъдреца да ме мъдриш дали съм с родители или 12 годишен дали ми куъпват на мен или аз сам самичак .. не си тормози малкото детско мозъче и играй играта тъпако ханс ереино мелвин

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 23 Май 2015 01:48

Абе вие се осрахте! :D Навремето си мерехме пишките, сега явно е модерно да си мерим работодателя и длъжностите. Дейба, остарявам :D :D :D

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2015 10:54

Пишките одавна не растат.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2015 16:35

doggymien4o написа:
Хвърлих око на вещицата Кийра.
her vagina will be mine!
Ся ше праа неква мисия дет тя ми даде, надявам се това да е ключа за райската й врата.

:3
Аз я наебах и после я убих :Д:Д Thug life.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2015 01:29

Играта си е солидна, ама пак не можа да се спаси от RPG тъпнята, в която света е застрашен от унищожение, а ти спираш във всеки град да вземеш куестовете и да търсиш тигана на някаква тъпа бабичка.
Аз искам Вещер, където основната цел на играта е да не умреш от глад и да оцелееш зимата. Точно като в първата книга.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2015 03:14

Мисля, че искаш да играеш Fallout New Vegas на Hardcore, буквално е това, което описа, само че с по-малко зеленина и повече огнестрелни оръжия.

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 24 Май 2015 08:22

Хм... wannabe... има ли вариант за некрофилия от страна на Гералт?

ей тва ше е thug life :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2015 22:15

Е чак толко thug не съм.

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения