Кой е този филм?
Сори High_voltage, нямам идея кой е филма но ще ползвам темата и аз да попитам за два филма.
Единият го даваха наскоро май преди няколко седмици по телевизията. Става дума за един негър който може да прави чудеса и е осъден несправедливо за убийството на две момиченца. Надзирателите първоначално свикнали на паплач се държат с него какво с всички други но скоро разбират че е невинен и тн. В крайна сметка го убиват но всички съжаляват за това. Единият от затворниците имаше приятел мишка която прави номера и тн. Това се сещам в момента. Името на негъра е Джон Кофи.
Другият е за извънземни които се превъплъщават в хора и завладяват едно градче. Оцеляват едно момиче, нейния брат и един войник. Хващат момичето и брат и а войника тръгва да ги измъква. Намира момичето и двамата ходят непоказвайки емоция за да не ги разкрият. Но после извънземен приел облика на приятелка на момичето и казва че брат и я чакал. Тя пита къде и извънземното разбира че са хора. Като някой извънземен разбере че има човек крещи и сочи с пръст. Накрая се измъкват с хеликоптер но от края май се разбира че извънземните са завладяли всичко. Това си спомням.
Единият го даваха наскоро май преди няколко седмици по телевизията. Става дума за един негър който може да прави чудеса и е осъден несправедливо за убийството на две момиченца. Надзирателите първоначално свикнали на паплач се държат с него какво с всички други но скоро разбират че е невинен и тн. В крайна сметка го убиват но всички съжаляват за това. Единият от затворниците имаше приятел мишка която прави номера и тн. Това се сещам в момента. Името на негъра е Джон Кофи.
Другият е за извънземни които се превъплъщават в хора и завладяват едно градче. Оцеляват едно момиче, нейния брат и един войник. Хващат момичето и брат и а войника тръгва да ги измъква. Намира момичето и двамата ходят непоказвайки емоция за да не ги разкрият. Но после извънземен приел облика на приятелка на момичето и казва че брат и я чакал. Тя пита къде и извънземното разбира че са хора. Като някой извънземен разбере че има човек крещи и сочи с пръст. Накрая се измъкват с хеликоптер но от края май се разбира че извънземните са завладяли всичко. Това си спомням.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
- extreem_90
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: Кой е този филм?
mersi 4e spodeli
radvam se 4e za 7 godini nai posle si ospql da si nameri6 filma
radvam se 4e za 7 godini nai posle si ospql da si nameri6 filma
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Абе сайта на гтв как беше?
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
-
Der Meister
- Обратна връзка:
- Kirilicata
Аз не знам как си търсил мойте актьори в гугъл, но сериала се казва "Никой не е съвършен".
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Странното е, че през 8-те ти години търсене на този филм миналата година излезе и Gone Girl .. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Kirilicata
Ако не беше френски щях да кажа Vertigo, който е един от най-великите филми.
- Grim Demise
абе пичове я помогнете сега тука.
Търся и аз филм, помня че в главната роля беше Крисчън Бейл или поне някой дето много прилича на него. Спомням си че действието ставаше в далечното бъдеще и бяха май измислили някакво хапче да не чувстват хората нищо. Главният герой помня че някаква картина изгори отначало, а после и някаква книга мисля, но не си спомням много, гледал съм го преди 10 години. Сега преглеждам на Бейл видеографията, но може и да не е той.
Някакви идеи?
EDIT: Филмът се казва Equilibrum и е баш с Крисчън Бейл и Шон Бийн![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Търся и аз филм, помня че в главната роля беше Крисчън Бейл или поне някой дето много прилича на него. Спомням си че действието ставаше в далечното бъдеще и бяха май измислили някакво хапче да не чувстват хората нищо. Главният герой помня че някаква картина изгори отначало, а после и някаква книга мисля, но не си спомням много, гледал съм го преди 10 години. Сега преглеждам на Бейл видеографията, но може и да не е той.
Някакви идеи?
EDIT: Филмът се казва Equilibrum и е баш с Крисчън Бейл и Шон Бийн
Chaos is order, yet undeciphered..
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Окей момци.
По дискавъри даваха преди 10-12 години една поредица за това какви животни щяло да има в бъдеще. Спомням си само едно - беше като пиле, ама на един крак и го сравняваха с охлюв.
По дискавъри даваха преди 10-12 години една поредица за това какви животни щяло да има в бъдеще. Спомням си само едно - беше като пиле, ама на един крак и го сравняваха с охлюв.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Хм, да видим. Сигурен ли си, че е било по дискавъри? Имаше една поредица Планетата Земя: Бъдещето, но 100 процента не е било само за животни. И по анимал планет имаше някаква мащабна продукция: Животински свят: Минало, бъдеще и настояще и дори помня, че събрах всички части от поредицата, даваха ги с вестник Труд ако не се лъжаGen.Toast написа:Окей момци.
-
kamengtaiv
- n00b playa
- Kirilicata
Уикипедия казва, че композитора е Милчо Левиев, но единствената музика от филма, която намерих е този клипнелегален написа:Хайде сега да ви видя...
Има един гениален български филм - Понеделник сутрин - за мен най-добрият бг филм изобщо.
В този момент:
https://youtu.be/ZT_JPTa1qXs?t=1450
пускат някаква ориенталска музика дето ми звучи много позната. Откъде е?
https://www.youtube.com/watch?v=AeeFCUw3yh0