Автор |
Съобщение |
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Апр 2015 22:45
А да бе... и като умра да търся тия в партито да ги трепя. Ако ще мра, по-добре да знам, че аз съм си виновен, а и тръпката е в солото :3
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 10 Апр 2015 14:24
Нищо подобно. Повечето умирачки в тая игра са причинени от спиране на тока/дискънект. Повечето такива случаи хората в партито ти успяват да сте спасят, защото просто изчистват мобовете. Случват се редки изцепки/бъгове, разбира се. Аз ако играех соло, щях да съм умрял 30 пъти, а не 3 за две години и нещо HC. Отделно, че в парти качваш повече експ и има повече дроп. А и е 100 пъти по-интересно в парти. Тръпката е в това да не умираш, а не в самото соло
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2015 21:05
Цъкам си ся сезон 3 с Witch Doctor. Тегаво ми е, щот само Wizard съм играл до ся.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Апр 2015 08:03
Аз първите 2-3 месеца като излезе д3 цъках с WD. От тогава смених на DH и не съм играл с друго(тоест доста години вече). Тия дни ми стана любопитно как са оправили пет билда на WDто и си направих герой на S3 HC, защото нямам място в сташа на не сезонния HC от DH неща . Засега е забавно. Доста по-лесно, плавно и спокойно е от дх, но и правя по-малко демидж от наравно екипиран ДХ. Отделно, че WD страда супер много от лошото си mobility в парти, което чисти бързо картите. Ще видим как ще е с демиджа като събера всички предмети за двата пет билда (стандартния и carn), но при всички случаи проблемът с бавното придвижване си остава.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Апр 2015 10:06
WD-то на един авер на стандартния сървър без проблем прави соло гртифтове 47+ А моя WD почва да става все по-назобан на сезона :3
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Апр 2015 08:08
Ей, тъпите близард пак ми заклаха героя бе Убиваме рифт гардиъна, тръгваме да се портваме в града... Нали като тръгнеш да се портваш над главата ти се показва едно, дето се запълва? Та запълни се, обаче не се портнах в града. И почнах да тичам наляво надясно, докато това си седеше над главата ми . 20 минути нямах връзка със сървъра на играта като в същото време можех да им вляза във форума, слушах музика от ютюб, играх PoE и тн. Естествено, героят ми беше умрял, което предвид петовете (4те кучета+3те gargantuan(падна ми пръстенчето, което го разделя на 3 малки, но по-силни)+8 фетиша от зуни сета и поне 12 още от пасива), ми се струва абсолютно невъзможно. В никакъв случай не ме е яд, колкото като умираха ценните ми и нагрухани DHта, ама това да ти рестартират прогреса на рандъм принцип дразни супер много. Ако софткор не беше толкова по-скучен и с по-слаби играчи, изобщо нямаше да се замисля да играя ХК пак
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 19 Апр 2015 12:19
Бре, лошо за героя. Ама да не те ебе. На Д3 не е толкова гадно, както беше на Д2 Впрочем, на Д2 още ми е жива асасинката 60то ниво, ма не съм я разцъквал от година-две.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 19 Апр 2015 17:45
Впрочем си позволявам да направя първия си двоен пост. Голям съм палавник, нали?
Гипо, добави ме в играта бре, серсемино!
Пиша се doggymien4o#2163
:3
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 19 Апр 2015 23:21
Има ли някакъв клан, към който сте се включили?
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Апр 2015 07:57
Ами принципно е пълно с кланове и комюнитита. Аз и едни авери сме си направили BGFC - Bulgarian Filthy Casuals и си кибичим там.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Апр 2015 08:08
Довечера като вляза в играта ще те адна Иначе аз не съм в бг клан, защото от многото ммо години, които съм изкарал ми е станало ясно, че един добър клан се прави с хора със сходни интереси/стил на игра, а не заради националност. Примерно - играеш не сезонен хардкор, за теб би било много по-добре да намериш активен клан с изцяло не сезонни hc играчи.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Апр 2015 12:18
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Апр 2015 12:29
То и аз цъкам сезон софткор, уча се да играя с WD
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Апр 2015 14:38
Аз имам действащи герои на не сезонен софткор (там най-малко, ама от време на време влизам, за да поцъкам с някой приятел), на не сезонен хардкор (основно там играя) и малко на сезонния хардкор (за проба с WD, ама след като първия умря така тъпо, нещо втория почти не го играя). ЕДИТ: Снощи влязох за много малко и трябваше да излизам, та забравих да те адна. Тая вечер
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 28 Апр 2015 09:56
Да ви се похваля Най-после ми се случи да умра в д3 от моя грешка/глупост, а не заради кофти сървърите на близард
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 29 Апр 2015 11:06
Ами... да ти е сладко
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Ное 2015 14:20
просто вдигам темата по няква причина
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Ное 2015 17:33
Щях да играя, ако не бях така зарибен по ESO в момента . По-нататък.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Ное 2015 22:18
Наах, не знам дали си струва да влизаш. Аз играя от време на време само с off героите ми, просто да си губя времето. Крусейдъра който ми е мейн герой, не съм го пипал от началото на пача(2.3) даже - кво ме ебе дали ще бия 2млрд или 10 млрд демидж...Липсата на въображение относно диабло е направо болезнена на този етап - не правят нищо друго освен да увеличават числата. НО може би мисля така просто, защото нямам време да играя достатъчно, че да се състезавам с останалите. Предполагам вече, когато тръгнеш да се занимаваш със season achievements, топ 1000 и други глупости, играта е друга бира. Но на този етап играя, колкото да си задоволявам грайнд адикцията.
И srsly Елдер скролс ?? това да не взеха, че го оправиха ?!?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|