- Лудогорец - гууд
- Останалата част от А група - бад
Просто и ясно. И аз съм от малък фен на Левски, но в последните години тотално се отказах да го следя това първенство и дори наскоро изрекох "кур за левски", след като взеха някакъв СОМАЛИЕЦ.
Потенциални таланти, които могат или не могат да постигнат добри резултати в бъдеще с националния отбор (по default ще включвам всички младежи, които играят в западноевропейски не-петоразрядни отбори, защото са в една идея по-добра обстановка):
Вратари:
- Георги Китанов (20 г.) - Черно Море
Защитници:
- Илия Мунин (22 г.) - Литекс
- Стефан Велков (18 г.) - Славия (този беше на проби в Юнайтед)
- Георги Терзиев (23 г.) - Лудогорец (вече е титуляр при мъжете)
- Мики Орачев (19 г.) - Левски
- Христо Попадийн (21 г.) - Лудогорец (този се спряга за голям талант от няколко години и може би е изпуснал вече последния влак)
Полузащитници:
- Антонио Вутов (18 г.) - Удинезе
- Божидар Краев (17 г.) - Левски (считаният за най-голям наш талант в момента; беше на проби в Ювентус и Ман Сити през зимата)
- Георг Илиев (20 г.) - Болтън - (един от синовете на Майкъла; нямам представа как се справя там)
- Радослав и Борислав Цоневи (19 г.) - Левски (и те се спрягат за големи таланти от 3-4 години.. ще ги видм; Радослав е по-добрия)
- Симеон Славчев (21 г.) - Спортинг/Болтън (уж направи хубав трансфер в Спортинг, но нещо не върви, та сега е под наем в Болтън; има качества)
- Радослав Кирилов (22 г.) - Киево/Кремонесе (от малък обикаля школите в Италия и надеждата ми е да се задържи на ниво средняк в серия А)
- Ивайло Чочев (22 г.) - Палермо (и той направи добър трансфер от ЦСКА и дори май вече има минути за първия състав; в отбора за довечера е)
- Едисон Йорданов (21 г.) - Дортмунд (все още е твърд във втория състав, но има потенциала да пробие)
- Тодор Неделев (22 г.) - Майнц (голям трансфер, много шум; очевидно адаптацията му е трудна, а отделно е имал и лоша контузия; въпреки това, за мен е един от най-добрите млади играчи)
- Кристиян Малинов (20 г.) - Литекс (има потенциал; в състава за довечера е)
Нападатели:
- не съм чувал за таланти... може да изскочи някой без да го очакваме
Та, така, това са имената, които трябва да следим в идните няколко години. Или ще ни радват, или ще ги псуваме.
Относно Божинов, въобще не омаловажавайте постиженията му в италианското първенство. До 19-20-годишна възраст всеобщото мнение в Европа беше, че беше над нивото на Руни. Определено беше следващия Стоичков/Бербатов и хайпа около него беше огромен и то с право. Ноооо всички знаем какво се случи

Да го духа.
Също така, Георги Миланов трябва да направи нещо спешно с кариерата си, защото сме на път да загубим още един от възможно най-големите ни таланти евър (тук причината не е чалга, а Руското първенство)