Автор |
Съобщение |
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Новата лайняна тема Публикувано на: 08 Мар 2015 20:50
Момчета (или както е прието тук - "моЧмета"), понеже виждам, че изпитвате потребност да дискутирате фекалии, кенефи и тям подобни неща, ще ви помоля само да не го правите из коя да е тема из нашия, иначе културен форум. Затова ви предоставям тази.
Искрено ваш МОДЕРАТОР_______________________________________________________________________ аз моем да дойдем с едно казанче, неремонтирано, развалено и неработещо, и да ви блъскам у главите с него
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 09 Мар 2015 18:02
Шефе, това на снимката беше пластмасово казанче, каква е тази аматьорщина? Ти да ги галиш ли искаш
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 09 Мар 2015 19:22
кви обелиски ве бавняри
иначе и да не са задържи баш така до другия уикенд, у борисова винаги остава снег, особено по полянките
тъкмо ще е по-агро кат има и калищак и да гмараш с клефарете до глезени
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 09 Мар 2015 23:10
кат нема снег винаги мо са замергате с говна серете една седмица в пуикче и почвате те тава е старо казанче, метално, МЕСИНГОВО, тежи колкото майка си ТАКА ПО-ДОБРЕ ЛИ Е ДЕАНЕ едит: между другото тва е някакъв училищен кенеф, снимали са го ученици, щото ги е гнус да го използват; и мен би ме било гнус а не съм гнусливо копеле по принцип, но ся се замислих, имате ли спомен дали изглеждаха по подобен начин кенефите в училище? като се замисля най-активно използвах кенефа в 11 и 12 клас, щото тогава почна да ми се сере в произволни часове от деня и не можех да стискам изобщо, ма общо да са били 10 пъти за тия последни 2 години
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 09 Мар 2015 23:31
Нокти, ти аутист ли си?
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 09 Мар 2015 23:41
не, ама ти си кат за двама
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 10 Мар 2015 00:51
Еми те в училищата дето съм бил до 12 клас май всичките са били с дупки, а не със супници. Уж бяха поддържани ама сеш се, няма колко да е. И чак кат завърших, на гимназията й направиха основен ремонт и направиха ебати гъзарските кенефи
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 10 Мар 2015 01:06
дидко, кво направи ти бе разликата между супник и клекало само ше посоча ма и аз съм виждал само клекала в училище
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Capture-the-flag със снежни топки в Борисовата Публикувано на: 10 Мар 2015 01:20
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 10 Мар 2015 13:54
С най-добри чувства към модератора, ма имам чувството, че му липсват знания за екзистенциалните форумни процеси като периодичното наторяване на отделни теми с разговори за фекалии, които са от съществено значение за здравословното развитие на форумното общество Емпирично доказано е през годините, че ако една тема не съдържа лайна, тя бързо погива. Обратното - всяка успешна тема от над 20 страници винаги съдържа лайняни препратки. с уважение, д-р б.ц. Морко
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 10 Мар 2015 13:58
коет си е тъй, тъй си е
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 10 Мар 2015 14:58
то е ясно, че модераторът е някой форумец, на когото не му изнася да си говорим така, както винаги сме си говорили, и си утолява жаждата за власт като се разпорежда напразно по такъви начини
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 10 Мар 2015 19:19
Начи, остро не мога да се съглася с тебе за якостта на кенефните чинии, при които говното ти пада върху твърдата част, щото дупката с водата е изместена напред. В една тема бях рисувал подробна схема защо това са най-подчовешките чинии и защо заслужават да не видят лайно никога повече. Тури си лист тоалетна хартия върху повърхността, за да не ти пръска, недей да бъдеш плебей. На, чети, образовай се: И стига викахте "супник" ве. В супника се сипва супа, вашта мамка Ма иначе най-мразя като ми се прекъсне лайното по средата и не мога да изсера тая част, дето е останала. Ефектът е, че и да си измия задника перфектно, до няколко часа пак ше е замърсен, шото онова си се подава отвътре. Не знам тва дали не е некъв мой си проблем само обаче. Да ви се е случвало такова нещо?
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 10 Мар 2015 19:34
Като ти се стисне гъза инстинктивно и го скъса по средата и половината ти се връща обратно в задника...
Бтв, аз моя кенеф го чиста със солна киселина (35%-37%), всички останали препарати са meh...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 10 Мар 2015 20:13
Виж линка в спойлъра
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 10 Мар 2015 20:25
Или вместо вода с неква по-гъста и ароматизирана течност... Дето лайното пада върху нея и тя постепенно го поглъща...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 10 Мар 2015 20:59
че тогава пък да може вечно да избива вода наобратно през всички сифони
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 10 Мар 2015 21:18
Има само един разумен фактор който трябва да се вземе под внимание при толкова деликатна тема като дефекацията.И той е здравето на дефекиращия.Следователно единственото което е от значение е позата която се заема при отделянето , естетическите параметри на тоалетната както и комфорта при дефекирането остава на заден план.Доказано е че при ъгъл на седене от 90 градуса ануса не е толкова разтворен колко при по-малък ъгъл на седене и прави дефекирането по-трудно и увеличава риска от стомашно чревни заболявания.Ако се питате защо тогава всички не използваме клекалата като необходимо средство за удовлетворяване на отделителните ни нужди, то отговора е следния.Европееца и изобщо западния свят има обсесивно отклонение на тема комфорт и изящество в това направление избират грешния метод не само при дефекацията , но и при раждането на жените.Но на тема удовлетворяване на първичните потребности , правилната поза за дефекиране е следната : Тя е възможно най-естествената и съобразена от самата природа , следователно не би следвало и да се нарушава при каквото и да е причина. Най-здравословната поза за дефекиране е клекналата и клекалата в училищата не би трябвало да бъдат заменяни а просто да бъдат хигиенизирани ефективно, което всички знаем не се правеше консеквентно в училищата , затова и рядко се ползваха и рядко се чистеха. Има модели тоалетни чинии в западен стил който също позволяват клекнала поза за изхождане например перила на тоалетната чиния върху които се поставят краката, столчета за заемане на клекнала поза над чинията и др. https://www.youtube.com/watch?v=5P8L0r4JVpo#t=165подобна информация може вече да била предоставяне в друга тема , но все пак е достатъчно важна за да бъде припомняна
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 10 Мар 2015 22:09
мочмета, според вас мое ли да се извлече днк от гумното
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новата лайняна тема Публикувано на: 10 Мар 2015 22:33
искам да отбележа че макар да не е същото като тва дето моторолата показва със схемата, аз емулирам тези 35 градуса навеждайки се напред, защото такова столче в кенефа нямам; имам кофа, но слагайки я под краката си, ъгълът става значително по-остър (от 35 градуса) и опасността от сигурно изстрелване към тавана клони към безкрайност а защо не е същото да се наведеш напред мисля, че можете да се досетите и сами:
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|