Браво отново!
Станах сутринта , изчаках брат ми да си доиграе играта на уаркрафт и седнах на компа.след 10 минути чат ме налегна скука ... адска скука.Разгледах първите 2 раздела на форума ... в над 90% от темите не си струваше да пиша ... даааа , сетих се за творческия - там ще прочета нещо наистина ценно , интересно и написано със старание.Мястото кадето винаги ми е било приятно да изкарам свободното си време в четене.Още с влизането забелязах темата.Автор - АкТиВ .... ммм това ще бъде добро.Не знам защо , обаче нещата , за които пише актив наистина ми допадат.Продължавай в същия дух АкТиВ!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Разказчето наистина може да го разшириш , но на мен и така ми харесва.
И добавянето на юзъри от форума (както каза някой , подобни на известни личности) ще го направи още по интересно.
За по - новите юзъри , които си направят "труда" да го прочетат (малко ще са) не знам , но за някои като мен (вече 1 година в форума) ще е интересно.Смятам че вече познавам повечето юзъри (смисъл като характер).
------------------------------------------
А това , което каза Слим е вярно.В началото и аз бях много зле ... пишех безсмислени постове и тн. ... но постепенно всеки се научава (почти всеки де
)
-----------------------
Браво за 3ти път на автора!