Китодар - смешен или не?

Нещата от живота

Забавни ли са скечовете с Китодар?

Да
5
42%
Не
7
58%

Общо гласове: 12

Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Re: Китодар - смешен или не?

Мнение от shub niggurat »

тъп е тоя

неудобно ми става кат го гледам, не заради маниакалната му физиономия, ами че се показва по телевизията и го гледат ора
като оня момент дето некой супер много се излага в х фактор или някво такова лайняно предаване и те хваща чак и тебе срам

и кат цяло тва важи и за комиците, дето не знам колко им се плаща на некви рандъми да им ходят на предаването
аз бих отишел там само при опрян пистолет в тила
джумерки
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

ми гледал съм го по пълна лудница - пак някви окуърд скечове правеше, седи и се пули там и говореше как щел да изяде някво куче
джумерки
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Като цяло хуморът взе доста да се изтърква. Вече много рядко предаване или дори комедия които да са истински забавни. Реки от несмешен хумор. То някой път съм се чувствал като във филма Idiocracy на сцената с гъза :lol:
http://vk.com/video15460396_165277436?z ... um15460396
Некаква адска тъпня, тъп негърски хумор или инфантилен скеч, а хората се заливат от смях и им е яко кеф, както аз примерно аз преди съм го правил на Les Visiteurs , Rat Race, The Naked Gun или дори произволен филм на Луй Дьо Фюнес. Учудващо. Повечето комедийни театърални постановки, на които съм бил, също са посредствени. Няма как така доказани актьори да фейлват тотално, затова очевидно сценаристите и режисьорите са безидейни и са лош материал. А тъпото е, че познвам поне 5 човека, дето само с лафчета могат да ви пръснат от смях, но никой от тях няма да се занимава с шоу и телевизия.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

На фона на тъпизмите на които Българите се заливат от смях във vbox, от типа на Али Ръза му е лошо и тн. олигофрении, Китодар си е направо класик.
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

ne e akala ot ena sedmica
Публикувай отговор