Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

#Кой?
Анкетата свършва на 16 Ное 2014 16:02

Пулев > Кличко    55%  55%  [ 6 ]
 Кличко > Пулев    45%  45%  [ 5 ]
Общо гласове : 11
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Кобрат Полев срещо Виталии Клечко
Публикувано на: 16 Ное 2014 16:40

Пулев се представи прилично... От 66 мача на Кличко 50 са приключвали до 6-я рунд като в тва число слагам дори две от загубите на Кличко... а в 53 мача побеждава с К.О.
Просто много хора се бяха пренавили четейки глупости по социланите мрежи и спортните сайтове от тъпаци които нямат никва представа от бокс или просто идеята да бъдем националисти размива истинската представа за реалността... Първия нокдаун и самия нокаут дойдоха секунди след като Пулев беше пласирал няколко добри удара... сякаш в пристъп на еуфория просто забравяше за защита и по особено елементарен начин допусна по едно яко ляво круше... непростими грешки които световния шампион просто няма как да пропусне да реализира.
Ако трябва да направя разбор:

1. рунд... Ето прословутото слабо място на Кличко "брадата"
https://gfycat.com/EarlyGrippingAfricanporcupine#?speed=0.5
няколко секунди по-късно най-елеметарното ляво круше което сигурно е получавал Кубрат последните няколко години...
https://gfycat.com/DistinctOnlyBull#?speed=0.5
ако не беше елементарния нокдаун, мача определено щеше да продължи по-дълго Кличко скочи с достатъчно респект в боя така както го направи срещу Поветкин което е показателно, че не отписваше въобще Пулев...

2. рунд... Очаквано Пулев супер пасивен печелейки време да се възстанови от тежкия нокдаун в първия...

3. рунд... Мача започва от начало Пулев вече с по-бистър ум, но за съжаление отново прекалено пасивен и без каквато и да е успешна стратегия в атака... минута преди края получава и своето наказание ... изяжда и най-здравия тупаник може би в целия мач.... зверски десен който му донесе и аркада под лявото око и определено му докара звездици по сред бял ден....видяхме го в поста по-горе http://gfycat.com/ScornfulSmoothCicada
... макар да се задържа на крака очаквано следващата серия от леки удари си го прати в поредния нокдаун.

На почивката ако сте гледали Нова Тв която не спря да ни залива с куп реклами със сигурност сте пропуснали краткия диалог между Тервел и брат му:

Тервел: Как си?...
Пулев: "Добре ... ' ....'се опраим" едва поемайки си дъх...

4.рунд... Най-добрия рунд на Пулев според мен. Атаката като че ли започна да сработва най-накрая, може би като последен прилив на адреналин и енергия. Защитата обаче продължаваше да си е все така плачевна, отново познатия сценарий Кличко накланя глава прикляка и пореден ляв от ниско който Пулев така и не разбира всеки път от къде му идва... http://gfycat.com/SmoggySecretArctichare#?speed=0.5

5. рунд Пулев вече доста изморен все пак тук една добра атака>>>>
http://gfycat.com/BruisedFlippantKillifish#?speed=0.5

и 5 секунди по-късно отново тва "любимо" ляво круше за Кубрат>>>>
http://gfycat.com/ScalyLightGangesdolphin#?speed=0.5

http://gfycat.com/FamiliarEvenEquestrian#?speed=0.5
което слага точка на всичко...

Няколко абсолютно еднакви удара при които Кличко накланя глава, прикляка за да направи ляв от ниско което явно на Пулев му идваше винаги абсолютно неочаквано...
Явно спаринг партньорите му до тук с ръста на Кличко просто ги е мързяло да клякат та Пулев до последно разчиташе на висок гард очаквайки атаките да му идват все от по-високо..

Кличко беше респектиран от публиката за пръв път виждам негов "домакински" мач в който публиката до такава степен да приветства претендента и да освирква него самия... Просто браво на всички хора в залата които накараха Пулев и всички нас да се чувстваме като едвали не домакини на тази среща...

Въпреки развоя на мача в Кобрата има много хляб и съм сигурен, че ще проължава да ни радва с успехи... наистина този двубой е най-големият урок за него със сигурност ще си извади много поуки... Просто разликата между Кличко и всички останали е огромна в момента няма кой да го свали от трона...

Колкото до втори мач вероятността да има такъв някога граничи с научната фатастика така, че не се надявайте...

АКО НЯКОЙ НЕ Е РАЗБРАЛ ВСЕ ОЩЕ: "ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД..." :lol: :lol:

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Latinica
Аватар
Публикувано на: 16 Ное 2014 16:47

uspokoi si dudata

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 16 Ное 2014 16:54

Снощи и аз си мислех да напиша тва за Андрея, ама по-саркастично, че като е казал пред медиите, че ако спечели ще се ожени за нея, та може преди мача да е размислил. Аз друга причина за излагането му невиждам, същевременно, горепосочената причина е повече от логична :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Ное 2014 20:05

Съгласен съм с моторолката. В известна степен, нашия улесни победата на Кличко. От първия рунд е отворен гард, не знам кой се опитваме да уплашим, във всеки случай световния шампион не се впечатли много. Супер дървена игра на нашия два рунда само и единствено прав с предната ръка и тва е. Третия пусна деснячката на няколко пъти, но наистина много еднотипна и лесно предсказуема стратегия. Това, че се върза на Владимир с ударите в тила при клинча, още повече утежни нещата. Чичо ви Серафим, който от време на време го пускат да изръси по някоя глупост, само щото навремето е бил малкия Мейуедър, тука се изказа мн точно - трябват ъперкъти и крошета. Само, че нашия си знае левия прав и точка. Отделно, Европа не е добро поле за изява, предвид факта, че Кличко си доминират от край време. Единствения, дето ставаше за нещо - Дейвид Хей, дето победи Николай Валуев, е с контузия и май е свършен за бокса, от Англия се мъчат да наложат Тайсън Фюри, Чисора и Прайс, обаче те скоро време няма да видят мач за титлата. От другата страна - палячовци като Бригс, само щото е от САЩ, има реклами и тн, ще се пререди, Дионтей Уайлдър вече са му уредени 2015 мача за IBF и среща с Владимир за обединяване на титлите, пак само щото е американец, а там играят големи пари и промоутъри. Та, нашия трябва да заебе Зауерланд и да замине за САЩ, да има срещи на всеки няколко месеца(а не като тука да пропуска година, щот единствената др конкуренция ще се бие за титлата). В САЩ освен тежки американци, има много мексиканци, кубинци и тн за неговата категория. Ще види накъде стоят нещата и след време може и да заслужи реванш. Единствения, дето става - Поветкин, се готви за реванш евентуално, и изобщо не му е до нашия. Остават Бойцов и Хелениус, ама Зауерланд нямат мн полза техни бойци да излизат един срещу др, щото и без тва губят позиции. Тва е решението за нашия - заминава за УСА, сменя треньора, научи малко техника, понатрупа опит и след година - две реванш.

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 16 Ное 2014 22:50

Важното е, че Александър Русев е шапиона на щатите.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2014 00:05

Kirilicata написа:

Ееее спойлна ми бе момче :( Аз съм малко (даже доста) назад с кеча, днеска гледах Hell in a Cell :D То аз съм си виновен, че съм толко назад, ама точно в тоя форум не съм очаквал спойлери.

Иначе отдавна вече не е Александър, а само Русев :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2014 02:19

@der maister, ти кеча заради шоуто ли го гледаш? Щото ддз, ма все си мисля, че ако някой гледа боен спорт, гледам UFC/MMA stuff...

Смис и най-аранжираното вве шоу бледнее пред
https://www.youtube.com/watch?v=JOSqK3CyN1k

и игрите са 63 пъти по-добри и като анимации, и като графика

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 17 Ное 2014 04:08

Der Meister написа:
Kirilicata написа:

Ееее спойлна ми бе момче :( Аз съм малко (даже доста) назад с кеча, днеска гледах Hell in a Cell :D То аз съм си виновен, че съм толко назад, ама точно в тоя форум не съм очаквал спойлери.

Иначе отдавна вече не е Александър, а само Русев :D

не точно спойлер, но ще го спойлна за всеки случай

Spoiler for :
той самият мач не беше дори в RAW, а в Post-show, което беше много странно, така че може без да искаш да го пропуснеш

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2014 16:40

е, UFC и аз следя, лудница си е за неделя като стана на обяд :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2014 20:53

изобщо не ме ебе кво следиш

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2014 22:51

На някого май не му е харесало как се развиваха нещата около Пулев... http://e-vestnik.bg/21690/bay-ganyo-pul ... ganyovtsi/

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2014 23:33

hyper` написа:
@der maister, ти кеча заради шоуто ли го гледаш? Щото ддз, ма все си мисля, че ако някой гледа боен спорт, гледам UFC/MMA stuff...

Смис и най-аранжираното вве шоу бледнее пред
https://www.youtube.com/watch?v=JOSqK3CyN1k

и игрите са 63 пъти по-добри и като анимации, и като графика

Ма що винаги като стане въпрос за кеч, мма фенчетата трябва да го сравнявате с мма-а бе? Не разбрахте ли, че това са 2 напълно отделни вселени. Това е все едно да кажеш - що гледаш филми като можеш да слушаш музика. Кеча е кеч, мма-а е мма. Гледал съм мма и не ме влече изобщо. Изобщо нито един боен спорт не ме влече. Аз харесвам кеч и това е :wink: Не го гледам само заради "шоуто" естествено, много неща ми харесват в него, мога да ти развия есе на тема какво харесвам в кеча, но ще се получи много дълго. Кеч хейтърите се ебете.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2014 10:10

При мен пък желанието да гледам анаболични и префърцунени кристиано-роналдовци умря за около 1 месец още в 8ми(примерно) клас. Още тогава ме отврати идеята за някакви, дето по цял ден тренират ефектно падане, шамари, които да изглеждат като тупаници и мазане на тяло с някакви мазньочи. Ама то има хора, които харесват и реалитита, което е по-жалкарско и от кеча де... :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2014 12:50

Gipo написа:
Ама то има хора, които харесват и реалитита, което е по-жалкарско и от кеча де... :roll:

Мда, аз например :D

И не ми се прави на много пораснал и "надживял" кеча, при положение, че си още на ниво "щом не ме кефи, значи е тъпо" :wink:

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2014 13:10

Нали се сещаш ква простотия изтърси току-що :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2014 15:37

гипката винаги ръси някви дебилизми с лекота

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2014 15:54

В случая е прав.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2014 17:27

http://kletinovini.com/klichko-e-ilyuminat/

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2014 19:01

Serious Sam написа:
Нали се сещаш ква простотия изтърси току-що :lol:

Каква? :D

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2014 19:05

Значи човек, който не харесва нещо и казва, че то е тъпо, щото не го харесва, щото го намира за жалко шоу за подрастващи и недорасъл, щото... казва, че е тъпо, понеже го разбира и не го харесва? Това е въпрос на вкус. А за вкус не се спори. И на мен ми е тъп. И не го гледам.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com