Автор |
Съобщение |
Soviet Reunion
|
|
В момента играе: най-доброто :P
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 23 Сеп 2014 22:28
Der Meister написа: Rockstar написа: Една томахавка струва почти милион и половина, изстреляни са 47. Коефициента на полезно действие за тези пари май не е много голям. Не се ли сещаш, че това е и целта Може би, но ми се иска да не е така...
___________________________________ "Революцията изяжда децата си." - Пиер Вернио
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 24 Сеп 2014 17:02
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 26 Сеп 2014 09:10
Цитат: Администрацията на Обама просто трябва да признае, че винаги когато сме нахлували в ислямски държави, винаги сме ги оставяли много по-нещастни и опасни от преди. В последните 40 години всеки американски президент, освен Джордж Буш старши е грешал сериозно при вземането на решения за употреба силата на Америка и последствията от това са компрометирали нашето присъствие в света на исляма и нашата национална сигурност. Картър помогна да бъде сменен шаха на Иран с Аятолаха, докато Рейгън помогна на Ал Кайда да убие комунистическия режим на Афганистан и да го замени с талибаните. Клинтън нападна Сърбия, бомбардира Белград и създаде мизерната мюсюлманска държава Косово. Путин обича да дава Косово за пример, за да оправдае своята интервенция в Украйна. Но най-доброто от всичко – Джордж Буш нахлу в Ирак (след като страната предаде всичките си оръжия за масово унищожение) и сега Ирак се придвижи от изолирана диктатура до жалка унищожена държава, която е рай за най-лошите от джихадистите. Халифатът на ислямската държава, който сега управлява от Мосул по-голямата част от Ирак, щеше още да си чете Корана в затвора, ако Саддам Хюсеин беше жив. http://svetoven.pogled.info/news/58277/ ... i-Kyurdite
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
австриискиа дънер
|
|
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 26 Сеп 2014 16:15
андриу кажи им истината на тес
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
|
Balerion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 26 Сеп 2014 19:24
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 30 Сеп 2014 14:46
Изглежда грешката с Ирак, няма да бъде повторена с Афганистан. Подписано е споразумение за оставане на американски и НАТО-вски контингент в Афганистан, след датата на официално изтегляне в края на 2014г. http://www.vesti.bg/sviat/blizak-iztok- ... ie-6023618
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 09 Окт 2014 22:53
Реших да поубия малко мозъчни клетки и пуснах BBC: турския някакъв министър каза следното: Кюрдите и ИСИЛ са еднакви. Все едно каза: ПКК, моля ви сложете една бомба на пазара в Цариград...
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 10 Окт 2014 09:55
Не знам дали обърна внимание, че тия Ейбръмси отнесоха по 2 анти-танк снаряда, опитаха се да ги загреят с огън, и чак накрая трябваше да отиде човек до тях. Квито ще да са танковете, бях бая учуден на издръжливостта им. Филма е готин, с много пари за такъв тип продукция. Гледайте го. Обаче аз не видях толкова "обучени и подготвени" войници, колкото фанатици, добре че всичките им военни решения са взимат от екс-генерали на Садам, които имат акъл в главата си. Реално не трябваше да го махат, след като той изчезна плъзнаха всички тия групировки
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Aware
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 10 Окт 2014 10:39
Чувам че София се наводнила със сирийци напоследък? В което няма нищо чудно имайки в предвид, че на южната ни съседка границата им със Сирия е разграден двор. Всяква ислямистска сган минава свободно, даже е подпомагана от анадолците да го прави.Пътят към Европа им е свободен и минава през нас
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 10 Окт 2014 23:16
what if they get me? написа: http://archive.org/download/975313/cHNJQH.rar password: H3&0F*f3(6V@6SH+7x2!KLjn3$5t7c21 Абе, нали алмито (май?) разправяше как М1 Ейбръмс никога не са били унищожавани? Е гледайте това филмче и помислете пак. Просто джихадистите са много добре подготвени точно за близък бой и си имат т.нар. "tank hunters", които като нищо обезвредиха екипажа на 2 Ейбръмса. Абе, тия иракчани са вече доказани псевдо-хора. Няма как такива безумни "тактики" да работят. Най-модерното им противотанково пушкало което видях беше РПГ-29, но като видях как си държат ракетите в пръстта... абе мани. Ейбръмсите се държаха - (един го гръмнаха с мина и не стана ясно нататъка) не видях да унищожат нито един, само успяха да се покатерят върху тях и екипажите им lost their shit. Пак: иракчаните са псевдо-хора. Но успяха буквално да вдигнат във въздуха едно М113 и известна доза хамъри
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Soviet Reunion
|
|
В момента играе: най-доброто :P
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 11 Окт 2014 19:20
Студентите в Харвард: САЩ са по-опасни за световния мир от "Ислямска държава" Цитат: Студентите в Харвардския университет са на мнение, че САЩ е по-голяма заплаха за световния мир отколкото терористичната групировка „Ислямска държава“. Това показа проучване, в което участваха възпитаниците на елитния университет. Допитването е проведено в двора на университета от „Кампус реформ“, самопровъзгласил се контролен орган в кампуса на вуза. Въпросът е бил следният: “Кой е по-голяма опасност за световния мир - „Ислямска държава“ или САЩ“?
Повечето запитани студенти, заснети на видео, са на мнението, че Америка и агресивната и външна политика на намеса са по-голяма опасност, отколкото фанатизираните ислямисти, които станаха световно известни със своята жестокост и клиповете с обезглавявания на западни граждани.
В преобладаващата си част студентите са отговорили: “САЩ.” Неочакваните резултати са аргументирани от един от студентите така: “Американският империализъм и нашият стремеж да защитим петролните си интереси в Близкия изток дестабилизират обстановката в региона, което позволява на групировки като “Ислямска държава” да набират сила.”
“Като западна цивилизация ние носим отговорност за възникването на множество проблеми, с които сега се сблъскваме. Не мисля, че някой би оспорил факта, че самите ние създадохме проблема “Ислямска държава”, коментира друг студент от Харвардския университет.
http://www.blitz.bg/news/article/295588
___________________________________ "Революцията изяжда децата си." - Пиер Вернио
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 11 Окт 2014 20:16
Много им дреме на американските студенти. То ИСИС като е далече от тях всеки може да се прави на философ. Да го кажат това на сирииците.
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 11 Окт 2014 23:26
liberty написа: Еми промитите леви мозъци от университета само това знаят
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 12 Окт 2014 11:58
what if they get me? написа: http://archive.org/download/975313/cHNJQH.rar password: H3&0F*f3(6V@6SH+7x2!KLjn3$5t7c21 Абе, нали алмито (май?) разправяше как М1 Ейбръмс никога не са били унищожавани? Е гледайте това филмче и помислете пак. Просто джихадистите са много добре подготвени точно за близък бой и си имат т.нар. "tank hunters", които като нищо обезвредиха екипажа на 2 Ейбръмса. Джихадистите стават все по-добри в пропагандата. Изгледах филма, и като човек който се занимава с видео-мейкинг мога да кажа, че това е една доста добра професионална работа. Конкретно за бойната им подготовка и тактики не видях нищо впечатляващо, по-скоро се потвърди мнението ми, че са една банда брадясали диваци с калашници и РПГ 7. Филмът представлява пропагандно средство за надъхване и набиране на доброволци. Но е ценен с друго. Хубаво е всички на запад да изгледат този и други филми като него, за да станат най-сетне наясно пред какво сме изправени. Хубавото е че във филми като този (предназначени за "вътрешна употреба") ислямистите разкриват същността на своята идеология на омразата. Идеология издигаща смъртта в култ. Хора които мечтаят да убиват и да бъдат убити под развяващият се черен флаг. Хора които не изпитват никакво уважение към живота, които показват в собствените си пропагандни материали брутални убийства на пленници, гавра с ранени войници и изразяват становището си, че който не подкрепя дивашките им разбирания не го чака нищо друго освен смърт. Всеки нормален човек, независимо от неговата религия, културна принадлежност, етнос и т.н. би трябвало да види с помощта на филми като този, злото в неговият най-чист вид.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 12 Окт 2014 15:01
Съгласен съм, че тези филмчета са доста изпипана работа. Не мисля обаче, че целта им е да набира доброволци, ами напротив - според мен целта им е като ги гледаш да се озлобиш, да си кажеш "бой по гадните чалми", мисля че и това е идеята - да се настрои западния свят към война. Никой нормален човек няма как да се изкефи на тази организация, като гледа тези кадри, това е анти реклама на ИД. Да не говорим, че повечето кадри има вероятност да са доста нагласени, като например ония масови разстрели от друг филм от поредицата. Ония "брутални" кадри с обезглавяването на американците и французина, заради които уж се засилиха бомбардировките, показват само майсторска операторска работа и "надъхващи" речи, но не и обезглавяване . Иначе нямам нищо против да се избиват тия маймуняци с калашници, дори в тези филмчета да са само статисти
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 12 Окт 2014 17:58
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 12 Окт 2014 20:05
vanmx написа: Съгласен съм, че тези филмчета са доста изпипана работа. Не мисля обаче, че целта им е да набира доброволци, ами напротив - според мен целта им е като ги гледаш да се озлобиш, да си кажеш "бой по гадните чалми", мисля че и това е идеята - да се настрои западния свят към война. Никой нормален човек няма как да се изкефи на тази организация, като гледа тези кадри, това е анти реклама на ИД. Да не говорим, че повечето кадри има вероятност да са доста нагласени, като например ония масови разстрели от друг филм от поредицата. Ония "брутални" кадри с обезглавяването на американците и французина, заради които уж се засилиха бомбардировките, показват само майсторска операторска работа и "надъхващи" речи, но не и обезглавяване . Иначе нямам нищо против да се избиват тия маймуняци с калашници, дори в тези филмчета да са само статисти Филма е направен от самите ИД, няма как да е с цел да се надъхват западняците срещу тях, мака че точно такъв е ефекта. Освен това тези клипове се гледат много по-малко от западняци и много повече от таргет-групата т.е. потенциалните рекрутмънти на ИД. А специално за кадрите с обезглавяванията има ги в интернет. Това което ти може би си гледал са цензурирани/орязани версии, тъй като в повечето сайтове биха ги изтрили/баннали и т.н. Иначе в специализирани сайтове, както и в ислямистки такива ги има. Но според мен и в този обработен филм си имаше достатъчно много кадри с жестокости и кървища, а най-смущаващото от всичко е отношението на главните действащи лица към смъртта.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 12 Окт 2014 22:38
Тц, абсолютна постановка са тези филмчета. Сега се поразрових малко повече да намеря нецензурирана версия, но такава не намерих. Дори и в bestgore няма такава версия, а по принцип в този сайт няма никаква цензура Гледал съм десетки видеа с чалми обезглавяващи разни други чалми и изглеждат доста по-различно от ония холивудски продукции, които явно служат да убедят малкото останали празноглавци, че Нато/USA все пак трябва да действат там .
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 12 Окт 2014 22:59
vanmx написа: Тц, абсолютна постановка са тези филмчета. Сега се поразрових малко повече да намеря нецензурирана версия, но такава не намерих. Дори и в bestgore няма такава версия, а по принцип в този сайт няма никаква цензура Гледал съм десетки видеа с чалми обезглавяващи разни други чалми и изглеждат доста по-различно от ония холивудски продукции, които явно служат да убедят малкото останали празноглавци, че Нато/USA все пак трябва да действат там . Пак не ме разбра. Този филм конкретно може и да е постановка. Специално в частта където уж трябваше да екзекутират онези копаещи собствените си гробове. Но това си е автентична джихадистка пропаганда имаща за цел да работи в тяхна полза. Много повече араби в Европа гледат тези клипове отколкото такива като тебе и мене. Освен това джихадистите никога не са криели истинската същност на идеологията им и ако тези екзекуции не са действителни, то както ти сам каза има достатъчно много действителни такива. А иначе НАТО/САЩ все пак трябва да се намесят и в това няма нищо празноглаво. Всяка една агресия трябва да бъде своевременно прекратявана, докато размерите на щетите са още малки и проблемът е лесен за решаване. Ако на ИД им се позволи да създадат огромна джихадистка държава, представи си какви проблеми може да създаде това за региона, Европа и целия свят.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ислямската държава Публикувано на: 12 Окт 2014 23:18
И ти не ме разбра И аз смятам че тия племена трябва да се озаптят, но просто няма нужда да си правят труда да ми пробутват тия нагласени филмчета за да проумея това.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|