Movies 2025/2026
Re: Movies 2014
Значи, колкото и да не харесвам хари потър, не мога да се съглася с поставянето му в горния списък. Другите филми в списъка са на доста по-ниско ниво. 
Иначе с другото съм съгласен.

Иначе с другото съм съгласен.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

Хайде ся игрите те са една идея по-нагоре от изброените. А пък като става въпрос за книгите - Ender's Game и The Book Thief са доста далеч от young adult проза, като определение.

- 
				Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
The Wolf написа:Айде де, къде ги тия свестни филми по кината? 3-4 да са за цялата годинаОграничавам колкото мога, но киното винаги излиза по евтино от ресторант за среща
Ами намери си работа и изведи мацката на истинска среща.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!

These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- 
				Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
- 
				Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
Leave it to Hollywood да направят филм по сигурно най-тъпия супергерой на планетата (и 3те пъти за капитан национализъм) - човекът мравка?!Serious Sam написа:Spoiler for :
Като цяло нямам никакви очаквания за следващата кино година (освен mad max).
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!

PISO MOJADO, DIRTBAG!
И обърнете внимание: не истинския Човек мравка - Ханк Пим, а някой който просто ще ползва технологията му. Дъщерята на Ханк пък ще се прави на Осата (сиреч на майка си).
Не съм съгласен за "най-тъпия супергерой" ако визираш Ханк. Всъщност той е най-интелигентният и мачка Брус Банер, Тони Старк и Рийд Ричардс.
Виж заместниците му - Скот Ланг и Ерик О'Грейди са общо взето нормални хора (не разбрах, кой от двамата ще е във филма).
Ако пък коментираш способностите му, мисля че ги подценяваш. В допълнение същата технология го превръща и в Човекът гигант, което е определено удобно срещу дадени противници.
Филмът не е ясно какъв ще излезе, защото смениха режисьора насред продукцията и пренаписваха сценария много пъти.
Отмъстителите 2 потенциално изглежда, като приличен блокбъстър.
Interstellar концепцията нещо не ме кефи и ми напомня за Avatar - сладникава драма набутана в sci-fi сетинг и ефекти, каквито въобще не и отиват.
Трейлърът на Mad Max ми се видя малоумен. Смятам да го пропусна, поне на кино. Нисой не може да надмине втория Mad Max.
Batman V Superman е гарантиран фейл...не като продажби, а в моите очи...и него го пропускам.
SW VII най-вероятно ще съква, но ще се гледа на кино.
Измежду останалите има пълни глупости (примерно продълженията на Игрите на глада и на Хари Потър), но има и любопитни неща.
Въобще това си е списък с блокбъстъри, нормално е всичките да са low brow.

Не съм съгласен за "най-тъпия супергерой" ако визираш Ханк. Всъщност той е най-интелигентният и мачка Брус Банер, Тони Старк и Рийд Ричардс.
Виж заместниците му - Скот Ланг и Ерик О'Грейди са общо взето нормални хора (не разбрах, кой от двамата ще е във филма).
Ако пък коментираш способностите му, мисля че ги подценяваш. В допълнение същата технология го превръща и в Човекът гигант, което е определено удобно срещу дадени противници.
Филмът не е ясно какъв ще излезе, защото смениха режисьора насред продукцията и пренаписваха сценария много пъти.
Отмъстителите 2 потенциално изглежда, като приличен блокбъстър.
Interstellar концепцията нещо не ме кефи и ми напомня за Avatar - сладникава драма набутана в sci-fi сетинг и ефекти, каквито въобще не и отиват.
Трейлърът на Mad Max ми се видя малоумен. Смятам да го пропусна, поне на кино. Нисой не може да надмине втория Mad Max.
Batman V Superman е гарантиран фейл...не като продажби, а в моите очи...и него го пропускам.
SW VII най-вероятно ще съква, но ще се гледа на кино.
Измежду останалите има пълни глупости (примерно продълженията на Игрите на глада и на Хари Потър), но има и любопитни неща.
Въобще това си е списък с блокбъстъри, нормално е всичките да са low brow.

The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.

is that Salvador Dalí is not crazy.
- 
				The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Човека мравка е пич бе, сега да не ти обяснявам колко неподготвено се изказваш и съдиш само по името му без да знаеш нищо за него! Ще се гледа. Доктор Стрейндж като излезе също.
Време е малко да се разчупи господството на едни и същи тъпи герои на екрана.
Другите филми - Приятелю Тед, ебаси простотията, ще има и филм за някаква друга плюшена мечка януари, когато и да направят филм за картофената мечка Помбер, все ще е късно.
За Свети Валентин филмите, които пускат са доволно бозави и с грозни актриси, та да си харесаш гаджето после още повече 

Джурасика може да му дам шанс, макар че ще е боза 90%.
Терминатора, Лудия Макс и Междузвездни войни ест. че ще ги гледам, без големи очаквания, но с надежда да не ги осерат... много.
Асасина няма да излезе догодина, другите не ме интересуват.

Време е малко да се разчупи господството на едни и същи тъпи герои на екрана.
Другите филми - Приятелю Тед, ебаси простотията, ще има и филм за някаква друга плюшена мечка януари, когато и да направят филм за картофената мечка Помбер, все ще е късно.
За Свети Валентин филмите, които пускат са доволно бозави и с грозни актриси, та да си харесаш гаджето после още повече

Джурасика може да му дам шанс, макар че ще е боза 90%.
Терминатора, Лудия Макс и Междузвездни войни ест. че ще ги гледам, без големи очаквания, но с надежда да не ги осерат... много.
Асасина няма да излезе догодина, другите не ме интересуват.
Дракула е турбо посредствен филм. 
Толкова фактологически грешки на едно място... Дори да е несериозен филм, можеше поне да се поинтересуват малко за турците, външния им вид, облеклата, оръжията... И говореха с руски акцент... Потрес!!!

Толкова фактологически грешки на едно място... Дори да е несериозен филм, можеше поне да се поинтересуват малко за турците, външния им вид, облеклата, оръжията... И говореха с руски акцент... Потрес!!!
Гипчо ( ◕ Y ◕ )

- 
				Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
В трейлъра бяха унищожили и Everybody wants to rule the worldGipo написа:Дракула е турбо посредствен филм.

Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!

PISO MOJADO, DIRTBAG!
някъде втората половина на декември

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

Гледах "Не казвай сбогом" (Gone Girl). 
Очаквах да е добър филм, въпреки Бен Афлек, но определено надмина очакванията ми. Гледайте го, определено си заслужава. Няма да спойлвам

Очаквах да е добър филм, въпреки Бен Афлек, но определено надмина очакванията ми. Гледайте го, определено си заслужава. Няма да спойлвам

Гипчо ( ◕ Y ◕ )

- 
				The Wolf
- Обратна връзка:
Наистина много луд и добър филм, макар на места малко нереалистичен, ама това да е проблема.Gipo написа:Гледах "Не казвай сбогом" (Gone Girl).
Сега докато съм на такава социопатска вълна мисля да изгледам и Преди да заспя с Никол Кидман, дано е поне на половина толкова добър.
Това наистина е много добър филм. Бен Афлек моя любимец!Gipo написа:Гледах "Не казвай сбогом" (Gone Girl).

- 
				The Wolf
- Обратна връзка:
Обоснови се малко, аз се чудя дали да го гледам.Nreth написа:И "Съдията" се оказа много добър филм.
Струва ми се малко като тип семеен филм. Семейството се разпада, всеки поема по свой път, ама виждаш ли, един попада в беда, другите членове на семейството първо нехаят, после изведнъж се засилват да помагат, като дружно минават през перипетиите, побеждават всички проблеми заедно и накрая се скрепяват като семейство во век и веков.
Това ли се случва или е по различно и няма клишета?
Не, различен е филмът.По-скоро е за отношенията между баща и син,дали синът ще успее да се докаже пред баща си,борбата между доброто(съдията, бащата, истината) и злото(адвоката,сина,лъжата),разкриват се големите тайни,стари гаджета,деца и накрая синът се променя.Делото е интересно направено,детайлите са интересни.Краят обаче е някакси неясен,не разбираш какво ще се случи с персонажите.

- 
				Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Gone Girl, верно е много добър, гледайте го непременно.

<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.

Taytay.