КорегираноLiberty написа:Втори руски хуманитарен конвой влезе в Украйна
http://news.ibox.bg/news/id_1382011900
Общи политически приказки
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: Pokémon – General thread
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Gen.Toast
- В момента играе: PTSD simulator
На франция май са ѝ свършили парите:
http://www.vesti.ru/doc.html?id=1966911
http://www.vesti.ru/doc.html?id=1966911
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
Gen.Toast
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
https://www.youtube.com/watch?v=09m6hEMNtg8Serious Sam написа:http://www.youtube.com/watch?v=3KIoEseAtCM
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
- Kirilicata
Значи събрали си млади хора на нещо, което трудно може да се нарече протест, а по-скоро подкрепа към Русия. И от никъде излизат пет-шест идиоти, които явно имат повече топки, от колкото мозък, да правят контра """"""протест"""""".
Чакай бе, брат, тия сега какви са? Визирам някаква проста повокация на хора, които плачат за шамари. Или са професионални жертви или са просто толкова тъпи, колкото изглеждат.
Браво на бързата реакция на полицията, преди тея да си бяха изяли боя.
Чакай бе, брат, тия сега какви са? Визирам някаква проста повокация на хора, които плачат за шамари. Или са професионални жертви или са просто толкова тъпи, колкото изглеждат.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
- Liberty
- Обратна връзка:
A що трябва да ядат боя а? Това е свободна държава, ако не си забравил. Те имат толкова право да развяват украинския флаг, колкото онези майко-продажници имат право да развяват лайняния си руски флаг. Просто казвам.Kirilicata написа:Значи събрали си млади хора на нещо, което трудно може да се нарече протест, а по-скоро подкрепа към Русия. И от никъде излизат пет-шест идиоти, които явно имат повече топки, от колкото мозък, да правят контра """"""протест"""""".
Ghost reporting!
Ghost reporting!
you did it this time Andro Drone
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Чакай ся, нали живеем в правова държава където закона е над всичко? След като има кордон който охранява колоната, значи мероприятието е съгласувано с властите и има съответните разрешителни. Откъде накъде пет-шест идиота дошли там с чисто провокативна цел, без съответните разрешения трябва да бъдат оставени да си веят байряка? Защото няма трезвомислещ човек, който да остави две взаимоизключващи се мероприятия, които да има властта и да им дадде разрешителни за протестиране в един и същи момент, на едно и също място.Liberty написа:A що трябва да ядат боя а? Това е свободна държава, ако не си забравил. Те имат толкова право да развяват украинския флаг, колкото онези майко-продажници имат право да развяват лайняния си руски флаг. Просто казвам.Kirilicata написа:Значи събрали си млади хора на нещо, което трудно може да се нарече протест, а по-скоро подкрепа към Русия. И от никъде излизат пет-шест идиоти, които явно имат повече топки, от колкото мозък, да правят контра """"""протест"""""".
В такъв случай - браво на органите на реда.
¯\_(ツ)_/ ¯
Serious Sam е прав дори походите на анархистите биват охранявани(това някак подронва проявите) тъй като нацистите често се събират в обявените дни да ги бият това е явна провокация , почти същата като тези ми ти люде носещи украинското знаме към мероприятие с антагонистични на техните идеологически цели(което няма как да не предизвика напрежение).Полицаите дори им позволиха да останат в близък периметър, какво повече от това желаеш Andro ?
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
- Kirilicata
Представи си седиш на маса с твой приятели в ресторант и обсъждате, колко харесвате нещо. Сега си представи как аз и още двама от мойте приятели сядаме до вас непоканени и почваме да ви казваме колко грешите, без да има опит за какъвто и да е спор, защото ние не искаме да чуваме аргументи, искаме просто да ве кажем, че грешите.Liberty написа:
A що трябва да ядат боя а? Това е свободна държава, ако не си забравил. Те имат толкова право да развяват украинския флаг, колкото онези майко-продажници имат право да развяват лайняния си руски флаг. Просто казвам.
Какво правим?
Не е яко да си русофил, учените го доказаха.

-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
Gen.Toast

PISO MOJADO, DIRTBAG!
PISO MOJADO, DIRTBAG!
- Liberty
- Обратна връзка:
Това е публична политическа проява, а не е аз и ти да си стоим на масата.Kirilicata написа: Представи си седиш на маса с твой приятели в ресторант и обсъждате, колко харесвате нещо. Сега си представи как аз и още двама от мойте приятели сядаме до вас непоканени и почваме да ви казваме колко грешите, без да има опит за какъвто и да е спор, защото ние не искаме да чуваме аргументи, искаме просто да ве кажем, че грешите.
Какво правим?
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Кирцата е голем! Значи ей ся си представих в клета майка България в някакво продънено заведение се събират Андрю и още крайни фенове на политиката на САЩ(макс. още двама) и на всеослушание почват да говорят за Америка и след две минути цялото подпийнало заведение им скача и ги прави на зелеви салати. То в днешно време да хвалиш Америка в Бг. е по опасно отколкото да хвалиш ХитлерKirilicata написа: Представи си седиш на маса с твой приятели в ресторант и обсъждате, колко харесвате нещо. Сега си представи как аз и още двама от мойте приятели сядаме до вас непоканени и почваме да ви казваме колко грешите, без да има опит за какъвто и да е спор, защото ние не искаме да чуваме аргументи, искаме просто да ве кажем, че грешите.
Какво правим?
- Liberty
- Обратна връзка:
^ Тук съм съгласен с тебе. Повечето българи наистина мразят САЩ, просто това чувство се предава чрез социалната осмоза, така да го кажем, без някаква ясна причина или осъзнати убеждения у повечето хора. Също така голяма част от българите имат позитивно отношение към Хитлер, каквото и да си говорим.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
what line of work is your daddy in Andro ?