Автор |
Съобщение |
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 18 Юли 2014 17:55
Мен пък вайс ситито най ме накефи. Иначе радиото сам си го ъпгрейдваш.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
sturba
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 19 Юли 2014 07:43
В официалната група на играта в стийм са постнали, че ще има 1 event в следващите 10-тина дена. Дано да пуснат преордър в стийм, че съм се зарекъл да я имам оригинална без да платя и стотинка и вече събрах 21 TF2 ключа със шмекери и разни сделки и виртуални продажби. А не знам колко време мога да ги запазя без да ги бутам
___________________________________ Shinde
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 19 Юли 2014 16:06
атмосферата в СА и ВС наистина са откъртващи, понеже просто дотогава не бяхме виждали нещо такова. а причината за по-доброто радио е, че плейлиста е от време, в което просто музиката е била по-добра.
ГТА5 си пускат основно съвременни парчета, та затова някои станции съкват особено много
иначе и аз съм чувал за ъпдейт, където ще добавят нови песни, може скоро да стане реалност. щото като се замислиш - 16 радио станции, по 10 нови парчета да добавят, тва са 160 песни. след тоя успех и очакваните нови приходи след като я пуснат за PC и next-gen, бълха ги ухапала да платят малко авторски права.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 18 Авг 2014 21:07
от pulsar - физически магазин
|
|
|
|
|
Nreth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 18 Авг 2014 21:11
Можеш и чрез Cashterminal.Не чакаш никви доставки,просто слагаш парите(2 лева такса) и си купувам играта през Steam.Не знам обаче дали има в града ти.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 19 Авг 2014 09:28
Хора току що без да поръчах играта от пулсар, но не искам просто исках да проверя дали става без кредитна карта, как мога да го отменя, сериозно говоря
|
|
|
|
|
Nreth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 19 Авг 2014 09:32
Обаждаш им се,за да отмениш поръчката.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 19 Авг 2014 09:40
Писах в форума, да видим кво ще стане , Ако не стане в 22 ноември доста разправии ще има .
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 20 Авг 2014 12:55
e, те трябва да ти се обадят/пратят писмо/поискат някакво потвърждение за поръчката
|
|
|
|
|
newcomer
|
|
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 20 Авг 2014 13:54
Като сте големи майстори на gta, моля, помогнете ми. Каква е тънкостта на безобразно тъпата мисия със скачащите коли в Сан Андреас? Не мога да я мина, за втори път. Първият път аха да ме откаже от играта, дадох на чичо ми (дето не е геймър, ама цъкаше нея, Сакред и SW Jedi Academy за кеф) да пробва и той я мина веднага??! Странното е, че има кръг, в който се предполага, че трябва да е стрелката. Ами, не трябва да е там, а мааалко преди кръга трябва да се натиска клавиша. Не само че не винаги уцелвам кога трябва да натисна, на всичкото отгоре играта наказва здраво за всяка грешка. Накрая се оказвам с НУЛА точки и не мога хич да се конкурирам с латиноса, с който съм се хванал на бас. Мразя факта, че всеки gta има ЕДНА мисиа, която умело би ме отказала от играта. Във Вайс Сити това беше Demolition Man, която беше с егати шибаните контроли, но я минах, а преди около месец врътнах и играта за първи път без кодове. Та ако някой може да помага, ще съм благодарен.
|
|
|
|
|
SvRomanov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 20 Авг 2014 15:40
НУЛА точки?!? Мисията е елементарна, или трябва да откриеш точната позиция, на която да натискаш клавишите, или просто да ги натискаш в тон с музиката. Принципно трябва да ги натискаш малко по-рано, за да може белия кръг който светва да се озове точно в центъра. Едно време правех по 5000 точки на тая мисия, ама помня че доста хора се оплакваха от нея. BTW, по-нататък я има същата мисия, само че с танци
|
|
|
|
|
Balerion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 20 Авг 2014 16:40
Аз до колкото помня се минаваше със стрелкичките на цифрите (демек 8 6 2 4), ма беше мега отдавна и не съм сигурен
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 21 Авг 2014 13:03
със стрелките на num lock се минава, накрая ще видиш колко елементарна е за разлика от мисиите със самолетчетата в пустинята
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 21 Авг 2014 14:26
Абе най-трудната мисия на SA е там дето трябва да караш мотора до движещ се влак, че big smoke, който се вози отзад, да избие гангстерите на покрива на влака. Има и начин да се качиш на покрива на влака и да ги застреляш собственоръчно, ама не е по-лесно
|
|
|
|
|
Balerion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 21 Авг 2014 16:21
Не, не най-гадна беше с едно малко самолетче играчка, с който трябваше да бомбардираш коли и след това пак една мисия при онзи този път с хеликоптер играчка
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 21 Авг 2014 16:32
Не знам защо всички намират тия радио управляеми хеликоптерчета и самолетчета за толкова трудни за управление. Май повечето хора не се сещат да деактивират управлението на самолетите и хеликоптерите с мишката и да ползват само клавиатурата. Така управлението става много по-лесно и приятно. С джойстик пък е още по зарибявка. На мен дори тези мисийки ми бяха любимите и много ми липсва, че ги няма в 5-цата.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 21 Авг 2014 19:30
Admiral General написа: за разлика от мисиите със самолетчетата в пустинята ОЩЕ ИМАМ КОШМАРИ ОТ ТЯХ vanmx написа: Абе най-трудната мисия на SA е там дето трябва да караш мотора до движещ се влак А тая мисия винаги ми е била лесна, само веднъж съм я фейлвал, сигурно съм богопомазан лел абе в последния ъпдейт от вчера къде да намеря новите самолети?
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 22 Авг 2014 03:45
не съм разцъквал още, но в хангара си на летището евентуално или ще иска да изкараш целия flight school, за да имаш достъп? много ще е тъпо в такъв случай а аз още си чакам музикалния ъпдейт
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 01 Сеп 2014 11:25
тва за музиката се оказа вярно winning
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|