Автор |
Съобщение |
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 31 Юли 2014 12:45
Buttersa написа: Едва ли ще е с MTK SoC, имаше някакви истори, че чиповете им официално са забранени в Европа и САЩ или нещо от сорта, някаква администратична машинация за убиване на конкуренцията от страна на големите. Може и да бъркам вече де, но си мисля, че Google ще заложат на сигурно с някакъв Snapdragon, сигурно 801 или 805. Иначе и аз съм "за", тайванците изкарват много кадърни чипове напоследък, тела ми е с MT6589 и ако го нямаше Snapdragon 400 щеше да отвява спокойно всякакви измислени NovaThor-и, Broadcom-и и прочее евтинии. Аз съм 6589T само графичния ускорител е калпав щото съм с FHD екран...но пазар вече е пълен с евтинии с 6592 които зобнати са си доста силни... А чекни новия 6795... отвява всичко пуснато до сега от Qualcom... да не говорим че имат реална 8 ядрена архитектура... и пускат първия 64 битов - 8 ядрен мобилен процесор като цяло... Ще поддържа снимане с 480 FPS И точно тайванските медии не спират да тръбят, че новя Nexus ще е с 64-битово MTK... http://www.pcadvisor.co.uk/news/mobile- ... atures-uk/
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 14 Авг 2014 13:59
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 14 Авг 2014 14:12
Мен лично доста ме радва връщането към SII естетиката и Exynos в Galaxy Alpha. Поредният неумолим айфонотрошач.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Balerion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 14 Авг 2014 15:42
Отзиви за LG G2 mini, някой?
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 14 Авг 2014 18:22
В интерес на истината доста от характеристиките са ги нацелили, ама толкова много не са нацелили дисплея, че де факто се обезсмисля целия продукт. Категорично на такъв хардуер и размер всичко под 720р е смешка. За доста по-малко пари можеш да вземеш телефон със същия хардуер, повече памет, по-добър дисплей, по-висока резолюция следователно повече PPI, 4.4.4, както и L на есен. Moto G. Да беше Galaxy S5 Mini, бих те разбрал, макар и той си знае 600-те лева, а пак е със същите параметри, само че е с HD SAMOLED, скенер за пръстови отпечатъци, слот за карта и маааааааалко по-добра камера. В общи линии никакъв смисъл.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Balerion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 15 Авг 2014 13:55
Бюджетът е проблема. На цена до 400 лв. Lg-то като че ли е най-приемлив, другите варианти са HTC Desire 601 и Moto G. Сорри ама Моторола не мога да се навия да си купя и толкова, а HTC e доста по-слабо. Nexus 4 също съществува като вариант, но не и сигурен.
|
|
|
|
|
- Алминатора -
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 15 Авг 2014 17:21
+1 за Moto G
стоков андроид, четириядрен процесор - на таблета имам горе-долу същите specs и всичко върви мега гладко, в хром отварям по 20-30 таба без никви проблеми; пък и дисплея е с ~340 ppi, демек колкото на iphone 4
LG-то преди G3 имат отвратителен софтуер, не, че G3 е нещо яко, ама поне е приемлив
с две ръце за Moto G, nexus 4 има проблеми с батерията също - след 6тия месец се скапва тотално
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 15 Авг 2014 17:26
LG-то е най-неприемливо от всичките, от сега ти го казвам. С по-скапана резолюция => по-скапан PPI => по-скапан дисплей + little to no поддръжка и определено не можеш да се надяваш на Android L shit, което е епохата която започва след няколко месеца mind you. Та си прецени. До 400 лв дори си има Moto G със слот за карта, което вече определено е супириър от Nexus 4 (дори и без да говорим за моите 30% батерия за последните 32 часа ), макар че все пак е по-добър от всички останали за които така горестно се колебаеш. Сещаш се защо.
|
|
|
|
|
Buttersa
|
|
В момента играе: не казвам
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 16 Авг 2014 09:56
Xiaomi HongMi 1S от micenter.bg за малко над 300 лв
|
|
|
Balerion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 16 Авг 2014 19:53
Добре де, ся като проучих малко повече нещата наистина излезе, че Moto G е най-добрият вариант В началото на септември ще го взема, дотогава се надявам lte версията да е излязла и в България.
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
В момента играе: ❚█══█❚
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 17 Авг 2014 13:57
Някой да знае къде в България могат да се намерят от калъфите на гугъл за нексус петичка?
___________________________________ TAPAKO PROST...
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 17 Авг 2014 14:13
много боклучави били белели се, не пасвали добре на телефона и т.н. сред third party кейсивете има много солидни неща разгледай тук http://zatelefona.bg/lg-nexus-5?page=1
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 17 Авг 2014 14:28
баце Морко написа: много боклучави били белели се, не пасвали добре на телефона и т.н. сред third party кейсивете има много солидни неща разгледай тук http://zatelefona.bg/lg-nexus-5?page=1Мерси, мисля, че един силиконов ще ми свърши идеална работа. С алуминиев сигурно ще натежи повече в джоба, а кожените не са ми удобни.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 17 Авг 2014 14:30
що бе кожата не си ли е един вид луксозно решение
|
|
|
|
|
Мастър Люх
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 17 Авг 2014 14:32
Щото е бавно и досадно да отваряш закопчалката всеки път, като говориш.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 17 Авг 2014 14:49
Джони Спагети - написа: LG-то преди G3 имат отвратителен софтуер, не, че G3 е нещо яко, ама поне е приемлив Защо? Аз съм с LG G2 и нищо нередно не виждам по софтуера. Какво му е отвратителното? Иначе при силиконовите калъфи кофтито е, че не предпазват телефона отпред (където е и най-важно реално). Ако изпуснеш телефона и падне на предната си страна има голям шанс дисплея да отиде, а кожен калъф, който покрива целия телефон ще го предпази по-добре. Аз си взех такъв кожен дето се отваря като книга и верно малко дразнещо всеки път да го отваряш ама по-добре така. Ама пък кофтито е, че май съм взел някъв доста скапан калъф, щото за няколко месеца употреба, целия е почнал да се къса, а пък пластмасовата част, която държи телефона е почнала да се чупи.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 19 Авг 2014 13:37
аз съм навитак да си взема точно тоя вид, дето се отварят настрани като книги и си имат джобчета за някои документи или пари. няма нужда да се носи портфейл или нищо такова новия sharp е лудница
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 23 Авг 2014 22:10
Абе момци, можете ли да ми помогнете и на мене? Ашата 302 се развали (изхвърлена от вторият етаж в пристъп на ярост, но все още работи) и искам да си взема нов телефон, с голям екран и клавиатура (мразя тъч скрийна от дъното на душата си). Някакви предложения?
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 24 Авг 2014 11:46
еми кажи си изискванията, най-вече горната цена има момчето, дето разбират, ще ти препоръчат
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Препоръчайте телефон Публикувано на: 24 Авг 2014 13:10
Еми, 300 - 350 лева е тавана.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|