Автор |
Съобщение |
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 21 Юли 2014 03:14
Минимална утеха лично за мен, ако финалът беше Newbee vs EG, щяха да са двата отбора, който най-много не харесвам. Сравнитилно сад TI, но Rotk and co ме радват.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 21 Юли 2014 03:23
|
|
|
Me
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 21 Юли 2014 14:52
Двата отбора с най-подлярските драфтове на финал - изненада! Ще се изтрепат кой пръв да вземе DP/SS/Razor/Pugna.
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 21 Юли 2014 22:31
Нищо неочаквано този път.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Me
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 21 Юли 2014 22:35
Me написа: Newbee на финал... това ще е най-краткия финал до сега - очаквайте всичко да приключи за 1 час. Освен това ще е първия, който няма да гледам. Добре де, не бяха 60 минути, ами... 82. И излъгах - гледах го, но съм крайно разочарован от игрите. Нямаше грам интрига в нито една от тях. Нито един обрат... нищо. Който поведе, той бие и това средно в рамките на 20 минути. Поне от към драфт не бяха идеално гадни.
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 21 Юли 2014 22:40
VG hard choke. TI of tears.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 22 Юли 2014 01:01
Турнира тази година беше незадоволителен за феновете на дота 2, твърде малко запомнящи се мачове, които все по-често протичат като игра на шах в които драфта повече от всякога е от значение за развръзката на играта(по-добър избор на герои почти сигурна победа), нямаше team fight recap и instant replays на изминалите битки те допринасят за удоволствието, което феновете извличат от гледането на спорта , и помага на коментаторите да хвърлят повече яснота върху изхода от битките,махнали са ги именно за да вземат някакъв кеш "аналитиците" на срещите.Това е недопустимо след като самия турнир зависеше най-много от всякога от феновете на играта , да се правят компромиси за тяхна сметка е недопустимо.Атмосферата в залата не беше така електризираща тази година , а и виковете на присъстващите не се чуваха по време на мачовете с редки изключения, вместо да поставят на фокус в паузите присъстващите в залата костюмите и скандиранията им трябваше да слушаме брътвежите на "аналитиците" ,те бяха най-излишната част от турнира според мен и казвайки това което всички виждат(са видели) отегчаваха зрителите.Обобщено можеше да се направи много повече.Честито на победителите, жалко че наградния фонд ще се влее в китайската икономика(they had enough)
ПП.Allstars мача тая година също беше пълна боза,не трябваше да пускат тоя малък чепик notail да се прави на gosu player с pudge,вместо да направят шоу за публиката единия отбор тръгна да играе Yolo , а другия взе играта на сериозно.Мача беше провал.
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 22 Юли 2014 07:42
VG просто хвърлиха последните 2 игри. Първият купен финал в е-спортовете.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Me
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 22 Юли 2014 14:37
Motorolaz написа: ПП.Allstars мача тая година също беше пълна боза,не трябваше да пускат тоя малък чепик notail да се прави на gosu player с pudge,вместо да направят шоу за публиката единия отбор тръгна да играе Yolo , а другия взе играта на сериозно.Мача беше провал. n0tail е ок, за него поне знаем, че може да бъде голям трол, но s4 и 430 бяха tryhards. Ако бяха избрали Mushi и Sing, щеше да бъде n пъти по-забавно. Направо съм изумен как Sing не беше избран, след като сигурно той е човека с най-големия fanbase извън Китай. WTF, Compendium owners?!
|
|
|
|
|
bulLshi7
|
|
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 22 Юли 2014 14:41
Като им видиш пика на VG в първата игра, а после въобще и не се опитаха да го повторят, напълно обосновани са съмненията за продаден финал.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
|
Nreth
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 07 Авг 2014 15:21
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 07 Авг 2014 23:39
Нямам търпение да пробвам world editora
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 09 Авг 2014 01:30
denik написа: Нямам търпение да пробвам world editora Много тежко и сложно чудовище, ама поне Valve са го измислили много добре, така че можеш да си направиш дори RTS мод в самата игра. Нищо общо с Valve Hammer Editor-а от преди години .
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 09 Авг 2014 20:44
WildBeast написа: denik написа: Нямам търпение да пробвам world editora Много тежко и сложно чудовище, ама поне Valve са го измислили много добре, така че можеш да си направиш дори RTS мод в самата игра. Нищо общо с Valve Hammer Editor-а от преди години . И с WorldCraft-a отпреди това.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Me
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 10 Авг 2014 15:13
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 12 Авг 2014 12:51
Me написа: след толкова много време, отново садвам иначе за едитора май-май ако искаш да направиш нещо по-значимо трябва да разбираш бая от програмиране и да имаш един добър дизайнер подръка смисъл, май не е толкова юзър френдли като на war-a
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 01 Сеп 2014 07:07
Отворихме новата версия на сайта - http://dota2-bg.net/ !
|
|
|
|
|
Blood_Empire
|
|
В момента играе: варкрафт, соулреавар,
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 03 Сеп 2014 22:27
Голяма игра.
___________________________________ Кръв_Империя
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 04 Сеп 2014 21:03
ok triq dotata
vreme e da pochvam WoW
techie e on
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 19 Сеп 2014 22:57
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|