[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Pennywise
Latinica

Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema

Мнение от Pennywise »

Nocturno написа:не ама има от шумен и от русе колкото искаш :o

kvi sa teq selqci ve?
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Nocturno написа:не ама има от шумен и от русе колкото искаш :o
пак си е няква яснота :arrow:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
ivo333

Мнение от ivo333 »

Абе какво стана с онова кисело мляко за MEN? Спряха ли го?
kirilicata
vanmx

Мнение от vanmx »

Русе е мега якия град, незнам дали съм го казвал преди. Имам баба там и откакто се помня, всяка година и отивам на гости за по седмица и си умирам от кеф. :D После като се прибера у циганския Сливен ми е некво болно няколко дена напред.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

ЧРД на Сашо Пантов, бесния се волтаж :D
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

В тяхна полза е да те упътят къде има (ако знаят), шото изглеждат готови да помогнат и щом си ходил веднъж при тях, значи знаеш мястото и може би ще искаш пак, на мен преди години на едно място така ми се бяха изцепили и повече не им стъпнах в магазина.

Иначе колкото русенци познавам, всичките са много свестни. И двата пола. Говорим за едно 10+ човека и то не от една компания/кръг.

Иначе това е гениално:
https://www.youtube.com/watch?v=Gop5plDJ9lE
Duke

Мнение от Duke »

Днес прочетох, че е починал Робин Уилямс и ми стана тъжно. Смял съм се от дете с филмите му, а преди година-две се запознах и с авторските му комедиини представления. Брилянтен комик. :(
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

значи са съвестни служители

щото иначе боли ги патката дали ще те пратят при конкуренцията, те в края на месеца пак ще си вземат заплатата

а и те трябва да се срамят пред клиента, че някой по високите етажи не е сметнал за редно да поръча мега популярен диск
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

what if they get me? написа:мочмета, хипотетична ситуация:

отивате в някакъв магазин и търсите даден продукт. Казват ви, че го нямат в наличност. Вие ги питате за близък магазин от подобен род, където евентуално можете да намерите този продукт. Те присвиват очи и ви се обиждат, че изобщо смеете да им задавате такъв въпрос.

Кой е прав и кой е крив?

В моя случай ходих до Ориндж да си взимам един диск, който нямаха, и ги питах да ме пренасочат към близък музикален магазин. На жената й стана неприятно, щото нали, ако ми каже ще подпомогне конкуренцията.

Сега, разбирам че всеки си гледа интереса, но в крайна сметка си е тяхна вината, че не са заредили този диск (който между другото е доста търсен и би трябвало да са заредили доста с него, ако изобщо разбират от принципа на търсене и предлагане).

Изобщо тази и още няколко истории (които мога да разкажа) ме убеждават, че БГ ритейлърите са такива търгаши, че...
ne lyji, nqmalo e monster :o
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

мн яки колежки имам от русе
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Много пъти като не е имало дадено нещо в магазин директно са ми казвали, че го има в конкретен конкурентен магазин, без дори да питам.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Снощи се насвятках жестоко. С шефа ми.
Мнол е яко да работиш с млади хора.

ПС:
what if they get me? написа: На жената й стана неприятно, щото нали, ако ми каже ще подпомогне конкуренцията.
Ако ти каже и я чуе началникът и, ше и се ебе майката. К'во скачаш на касиерките, баси. Псувай управители/собственици/меринджеи, те са кофти хората.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

мерси за предупреждението, вече ще те избягваме още повече! :wink:
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Внимавайте, пичове, защото в тая страна е пълно със социопати
дафък, дюд, дафък? Както го разказваш, единственият социопат си ти.

1) Монстър човек, заяждаш се за монстър.

2) Зъболекарите обичат да го правят тоя номер, за това винаги се ходи при двама различни, или поне се иска второ мнение.

3) Ми що не пробва, модели всякви, не е нужно да се смееш.

4) Държал си се неоснователно грубо с невинна продавачка, защото не ти е дала да пиеш боклук? Логиката е, че ако искаш да пиеш блек рам, няма да питаш за най-евтино, а ако искаш най-евтино и не знаеш, че блек рам е по-евтин, то явно не си заклет пияница, така че няма нужда пиеш отрова.

5) Това му е част от ДХ-то, опитва се да продава, кълват повече хора от колкото можеш да повярваш. Сърдиш му се, че си върши работата, ако си мислиш че му е кеф да предлага на всеки сульо неща, и че се кефи да бъде подиграван...

6)Дал си много пари за китара, струваше ли си китарата, или просто си искал да минеп тънко?

Общо взето се държиш грубо с хора, които просто си вършат работата. Това, че не можеш да се справиш няква форма на агресивен маркетинг говори зле за теб, не за тях.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Да и аз си мислех, че в някакви супер стандартни ситуации реагира твърде сърдито и агресивно. Дали от монстъра не са му в ред емоциите, дали е от друго не знам. Резултатът е факт.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

what if they get me? написа:Не бе, аз не съм й скачал. Просто като й мина обидата, тя сама си каза къде има магазин.

Иначе имам един куп други истории с лъжливи търговци:

1) Всички помните оная история, с оная дето ме излъга че нямало монстър и на следващия ден я репортвах на управителя.

2) Също и със зъболекарката, която искаше да ми прави коронка, когато имаше по-просто и безопасно решение на проблема ми.

3) Ходих да си взимам кецове. Харесах си едни и исках 42 номер. Оня ме гледа в очите с усмивка на лице и ми казва "Ами, няма 42, но има 45, ако искаш можеш да пробваш."
Изсмях се и си излязох.

4) Отивам да си взимам бутилка твърд алкохол 750 мл и питам за най-евтиното. Жената ми казва "Можеш да вземеш ето това, то е еди колко си пари". Аз обаче знам че блек рама е по-евтин и я питам той колко е. Тя ми казва, при което аз веднага я насрах "АХА, ЗНАЧИ ИМАЛО И ПО-ЕВТИНО,А?". Оная садна яко. Като за бонус, преди да изляза и хвърлих парите на пода вместо да й ги подам в ръката. Owned. :D

5) Пак за кецове. При покупката пича беше супер дружелюбен и отзивчив.
Обаче после изведнъж ми каза, все така дружелюбно, "А искаш ли да пробваш и едни гащи?"
Аз некъв се правя на замислен - мисля, мисля 5 секунди и казвам... "Ми... не? Щото дойдох само за обувки и не съм те питал за гащи?"
При което оня стана изведнъж супер намусен и прие парите със супер нежелание. Ми бате, сори че не ти дадох да ме излъжеш.

Обаче веднъж ме излъгаха, признавам. Тогава бях малък още и бях да си взимам първата китара. Питах дали имат нещо като за начинаещ, без да знам никви цени и колко тряа да струва една китара. Оня ме насочи към една китара, която си взех. Няма да казвам колко струваше, защото ме е срам, но си беше чист обир.

Внимавайте, пичове, защото в тая страна е пълно със социопати, които искат да ви излъжат. Отваряйте си очите и умната! :)

Изображение
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

1) Всички помните оная история, с оная дето ме излъга че нямало монстър и на следващия ден я репортвах на управителя.
монстър, копеле :D
2) Също и със зъболекарката, която искаше да ми прави коронка, когато имаше по-просто и безопасно решение на проблема ми.
може пък да е искала да разреши проблема кардинално :?:
3) Ходих да си взимам кецове. Харесах си едни и исках 42 номер. Оня ме гледа в очите с усмивка на лице и ми казва "Ами, няма 42, но има 45, ако искаш можеш да пробваш."
Изсмях се и си излязох.
омегата ти го каза. кво толко
4) Отивам да си взимам бутилка твърд алкохол 750 мл и питам за най-евтиното. Жената ми казва "Можеш да вземеш ето това, то е еди колко си пари". Аз обаче знам че блек рама е по-евтин и я питам той колко е. Тя ми казва, при което аз веднага я насрах "АХА, ЗНАЧИ ИМАЛО И ПО-ЕВТИНО,А?". Оная садна яко. Като за бонус, преди да изляза и хвърлих парите на пода вместо да й ги подам в ръката. Owned. :D
тука може би и аз бих се издразнил, ама чак пък да й хвърлям парите на земята. тъпа постъпка.
5) Пак за кецове. При покупката пича беше супер дружелюбен и отзивчив.
Обаче после изведнъж ми каза, все така дружелюбно, "А искаш ли да пробваш и едни гащи?"
Аз некъв се правя на замислен - мисля, мисля 5 секунди и казвам... "Ми... не? Щото дойдох само за обувки и не съм те питал за гащи?"
При което оня стана изведнъж супер намусен и прие парите със супер нежелание. Ми бате, сори че не ти дадох да ме излъжеш.

човека си върши работата бе. кой зае кво, все едно насила те е накарал да купуваш
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Номер 5 си е фейспалм...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти

Мнение от kaboom »

братле, не си изпускай часовете за хапчетата, някъде си записвай най-добре, че глей кви золуми праиш иначе
vanmx

Мнение от vanmx »

Яко тролене :D
Публикувай отговор