Nocturno написа:не ама има от шумен и от русе колкото искаш
kvi sa teq selqci ve?
Nocturno написа:не ама има от шумен и от русе колкото искаш
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
пак си е няква яснотаNocturno написа:не ама има от шумен и от русе колкото искаш
ne lyji, nqmalo e monsterwhat if they get me? написа:мочмета, хипотетична ситуация:
отивате в някакъв магазин и търсите даден продукт. Казват ви, че го нямат в наличност. Вие ги питате за близък магазин от подобен род, където евентуално можете да намерите този продукт. Те присвиват очи и ви се обиждат, че изобщо смеете да им задавате такъв въпрос.
Кой е прав и кой е крив?
В моя случай ходих до Ориндж да си взимам един диск, който нямаха, и ги питах да ме пренасочат към близък музикален магазин. На жената й стана неприятно, щото нали, ако ми каже ще подпомогне конкуренцията.
Сега, разбирам че всеки си гледа интереса, но в крайна сметка си е тяхна вината, че не са заредили този диск (който между другото е доста търсен и би трябвало да са заредили доста с него, ако изобщо разбират от принципа на търсене и предлагане).
Изобщо тази и още няколко истории (които мога да разкажа) ме убеждават, че БГ ритейлърите са такива търгаши, че...
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Ако ти каже и я чуе началникът и, ше и се ебе майката. К'во скачаш на касиерките, баси. Псувай управители/собственици/меринджеи, те са кофти хората.what if they get me? написа: На жената й стана неприятно, щото нали, ако ми каже ще подпомогне конкуренцията.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
дафък, дюд, дафък? Както го разказваш, единственият социопат си ти.Внимавайте, пичове, защото в тая страна е пълно със социопати
what if they get me? написа:Не бе, аз не съм й скачал. Просто като й мина обидата, тя сама си каза къде има магазин.
Иначе имам един куп други истории с лъжливи търговци:
1) Всички помните оная история, с оная дето ме излъга че нямало монстър и на следващия ден я репортвах на управителя.
2) Също и със зъболекарката, която искаше да ми прави коронка, когато имаше по-просто и безопасно решение на проблема ми.
3) Ходих да си взимам кецове. Харесах си едни и исках 42 номер. Оня ме гледа в очите с усмивка на лице и ми казва "Ами, няма 42, но има 45, ако искаш можеш да пробваш."
Изсмях се и си излязох.
4) Отивам да си взимам бутилка твърд алкохол 750 мл и питам за най-евтиното. Жената ми казва "Можеш да вземеш ето това, то е еди колко си пари". Аз обаче знам че блек рама е по-евтин и я питам той колко е. Тя ми казва, при което аз веднага я насрах "АХА, ЗНАЧИ ИМАЛО И ПО-ЕВТИНО,А?". Оная садна яко. Като за бонус, преди да изляза и хвърлих парите на пода вместо да й ги подам в ръката. Owned.![]()
5) Пак за кецове. При покупката пича беше супер дружелюбен и отзивчив.
Обаче после изведнъж ми каза, все така дружелюбно, "А искаш ли да пробваш и едни гащи?"
Аз некъв се правя на замислен - мисля, мисля 5 секунди и казвам... "Ми... не? Щото дойдох само за обувки и не съм те питал за гащи?"
При което оня стана изведнъж супер намусен и прие парите със супер нежелание. Ми бате, сори че не ти дадох да ме излъжеш.
Обаче веднъж ме излъгаха, признавам. Тогава бях малък още и бях да си взимам първата китара. Питах дали имат нещо като за начинаещ, без да знам никви цени и колко тряа да струва една китара. Оня ме насочи към една китара, която си взех. Няма да казвам колко струваше, защото ме е срам, но си беше чист обир.
Внимавайте, пичове, защото в тая страна е пълно със социопати, които искат да ви излъжат. Отваряйте си очите и умната!

монстър, копеле1) Всички помните оная история, с оная дето ме излъга че нямало монстър и на следващия ден я репортвах на управителя.
може пък да е искала да разреши проблема кардинално2) Също и със зъболекарката, която искаше да ми прави коронка, когато имаше по-просто и безопасно решение на проблема ми.
омегата ти го каза. кво толко3) Ходих да си взимам кецове. Харесах си едни и исках 42 номер. Оня ме гледа в очите с усмивка на лице и ми казва "Ами, няма 42, но има 45, ако искаш можеш да пробваш."
Изсмях се и си излязох.
тука може би и аз бих се издразнил, ама чак пък да й хвърлям парите на земята. тъпа постъпка.4) Отивам да си взимам бутилка твърд алкохол 750 мл и питам за най-евтиното. Жената ми казва "Можеш да вземеш ето това, то е еди колко си пари". Аз обаче знам че блек рама е по-евтин и я питам той колко е. Тя ми казва, при което аз веднага я насрах "АХА, ЗНАЧИ ИМАЛО И ПО-ЕВТИНО,А?". Оная садна яко. Като за бонус, преди да изляза и хвърлих парите на пода вместо да й ги подам в ръката. Owned.![]()
5) Пак за кецове. При покупката пича беше супер дружелюбен и отзивчив.
Обаче после изведнъж ми каза, все така дружелюбно, "А искаш ли да пробваш и едни гащи?"
Аз некъв се правя на замислен - мисля, мисля 5 секунди и казвам... "Ми... не? Щото дойдох само за обувки и не съм те питал за гащи?"
При което оня стана изведнъж супер намусен и прие парите със супер нежелание. Ми бате, сори че не ти дадох да ме излъжеш.