PC Mania GameCast

Нещата от живота
vanmx

Re: PC Mania GameCast

Мнение от vanmx »

хаха добре, това звучи обнадеждаващо, още повече щом става дума и за Роро :D
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

баце Морко написа:На мен би ми било интересно да науча малко повече за екипа през годините. От всички гейм медии авторите в PCM останаха сякаш най-анонимни - минаха години, откакто започнах да купувам PCM, когато разбрах, че Момчил Милев е главният редактор. И все още не съм сигурен Морган Кроу негово псевдоним ли е или просто различен човек :D

Та така, повече интересни неща около екипа - някакви малки визитки - кой кога се е присъединил към списанието, каква работа е вършел там, кога е напуснал, с какво се занимавал преди и след това и т.н. От позицията на читател винаги съм оставал с впечатлението, че редакционната обстановка е била доста стерилна, за разлика от тази при GW, примерно, където част от чара бяха именно личностите в екипа и различните рубрики, в които оттук-оттам се разбираше по малко за самите хора.

Какво количество информация е уместно да споделите, разбира се, си е ваша работа, но на мен ми е интересно какво стана с Георги Панайотов, Владо Тодоров, Борис Цветков, Орлин Широв и т.н. - къде са тия хора сега, какво правят.

Впрочем момчета, взех си преди малко първия брой на PCM в е-формат и сега разбрах защо е наречен special edition - на произволни места по страниците има каренца със снимки и някакви коментари от старите автори. Не е точно същото, но в някаква степен обезсмисля поста ми горе.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
nvision89

Мнение от nvision89 »

Местата не са произволни - на мястото на някогашните неактуални (и смешни) реклами са каренцата :) И още нещо - за тях казахме още в анонса на преиздадения брой... Радвам се, че те кефи! Надявам се, че тези кратки коментарчета задоволяват поне част от любопитството ти за съдбата на класическите автори, който струи от предния ти пост?
Казвал ли съм ти някога какво е определението за невменяемост? Невменяемост е да правиш абсолютно едно и също шибано нещо отново и отново в очакване нещата да се променят. Това... Е... Лудост! - Ваас Монтенегро, Far Cry 3

ДВА... ШИБАНИ... ЛЕВА!
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

ОМГ като спомена Морган Кроу - за което съм съгласен да кажете какъв е този човек - и аз имам една имах една ГИГАНТСКА ЕНИГМА.
Става дума за desi|re - какво е това създание? Втората девойка в екипа? Казваща се Деси, но имаща някакво желание да не се казва така? Имаше един увод, в който тя (?) говореше как е барби момиче в не-барби свят, та защо ѝ беше позволено да има някакъв ник като във форум, адски непрофесионално ми изглеждаше винаги. Но сериозно, моля ви адресирайте тези тайни неща в следващия си подкаст, поне знам, че не съм единственият, дето се е чудил толкова години.

А също и в първия говорехте как на случайни срещи някои хора са казвали "Аз съм писал за пс мания през 2001-а (примерно)" - та щом не ги помните какви са - някакви рандъми за по една статия или си е било шуро-баджанащина с "автори", събирани от компютърните клубове в 5 сутринта след дълги сесии CS / WC3?
Аватар
newcomer
В момента играе: Футбол, ама навън

Мнение от newcomer »

Моята идея е да включвате фенове в подкаста - не знам как ще става, примерно могат да се избират по това кой е дал идея, която ще стане тема в подкаста (някой от горните пичове). Би ми било много интересно да ги слушам как размишляват по някакви теми, без да се крият зад клавиатурите с алт акаунти и самочувствие до небесата. А и ще ги поопозная малко, аз съм сравнително нов тук.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Д.Каролев написа:Радвам се, че те кефи! Надявам се, че тези кратки коментарчета задоволяват поне част от любопитството ти за съдбата на класическите автори, който струи от предния ти пост?
Определено :)
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

vanmx написа:
Намерете някаква мацка с цици за водеща
подкрепям. винаги подкрепям такива неща

иначе, подкаста е здрав, тръгнах да и го лайквам в саундклауда, ама не се сещам паролата :D готино е да си го дръпнеш и да слушаш, като си в движение

добра идея, мочмета :live:
Аватар
Kirilicata
В момента играе: MoneyCrafta

Мнение от Kirilicata »

Аре бе момчета. Какво стана?
нелегален написа:
Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
не искам да имаме никакви взаиомоотношения.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Бе не знам, ама аз изчетох и 3те нови броя и рискувам да се вкарам в сериозна беля :lol:
Почнах да си мисля как да отклонявам средства по посока на нов комп :lol:
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
venenum
Обратна връзка:

Мнение от venenum »

Втората част на PC mania GameCast вече онлайн...https://soundcloud.com/pc-mania-officia ... t-002-2014

Нападайте :rockon: :rockon:
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

изслушах го вчера
най-интересно ми беше спора за пиратството
това е тема, по която винаги може да се говори много и винаги ще ми е интересно
мен лично, мнение за пиратството не ми се занимава да изказвам, тъй че само ще кажа, че съм доволен от подкаста и очаквам следващия :)
Публикувай отговор