[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Soviet Reunion
В момента играе: най-доброто :P
Обратна връзка:

Re: [DMS VARNA на 17 777] freestyle tema

Мнение от Soviet Reunion »

Ами той така или иначе щеше да си потъмнее щом нервът е мъртъв.
Това и на странични зъби се получава, особено ако зъболекаря не е щадил зъбната тъкан а е дълбал доста.
Не е лошо да си сложиш коронка - едно че ще изглежда по-добре, друго че ще се запази зъбът, щото извади ли се нерв и почне ли да потъмнява става нестабилен и може да се счупи. После пак може да се сложи коронка де, ама вече трябва и изграждане и няма да бъде толкова стабилно.
Около 150-200лв (зависи от зъбаря) излиза металокерамичната коронка, ама ако е направена добре си заслужава. Имам 3, не са мръднали и изобщо не личи че са коронки на пръв поглед. :D

Иначе ходенето на зъболекар не е шега работа - една прехвалена лелка с лъскав кабинет така ми унищожи зъбите, че после върви оправяй... :|
"Революцията изяжда децата си." - Пиер Вернио
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

ами то не би ли трябвало да си имаш нещо като семеен зъболекар, от който сте доволни от мн време и да оправя зъбите на вс

как тъй ходите на случайни места не ми е ясно
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

И аз това се чудех :D
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

Като изключим детските прегледи от училище не ми се е налагало да посещавам зъболекар до сега ... Та нямаме смеен наложи ли ми се и аз ще трябва трябва да търся читав...
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Аватар
Till.Lindemann

ми не се ли правят прегледи от време на време?

тъй съм чувал поне
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Мнение от -Stormrаge- »

Бе то се правят но аз не съм ходил не ми се е налагало да чукам на дърво. Последния ми беше преди 5-6 години и всичко беше точно....
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Gipo написа:Аз си имам хубава жена, която не ми изневерява, пък аз и изневерявам само с Морко и още 2ма-9ма от форума :oops:
ЕДИТ:
The Wolf написа:
ПП:И аз не вярвам на 100 процента на думите на гипката, че никога не е започвал с черпене. То ако ставаше само с чар и красота, Делян Пеевски нямаше да има гаджета 8) Ясно е, че ще почерпиш, ще завържеш разговор, ей така по между другото и после се показваш мъж и си казваш думата, няма тийн грешки да се правят.
Просто никога не съм свалял жена в заведение, там е място, на което да отидеш с приятели, да пиете и да се забавлявате, а не да търсиш курволяк. Мое мнение, разбира се. Казах чар и хумор, не чар и красота. Не е като да съм някой красавец :lol: .
Никога не съм си давал зор да свалям някоя агресивно. Лека полека са падали в капана без да демонстрирам финансови възможности, още по-малко пък да се правя на какъвто не съм 8)

ЕДИТ2:
Serious Sam написа:Пичове, говорим на различни езици... :lol:
Така е, на твоя език да свалиш жена означава да си изхарчиш парите по някоя кифла, а после да се жалваш във форума, че без пари не ставало :lol:

Slushaite batq vi Gipo, toi gi otbira tiq neshta.

Ne znam na kvi kovri ste popadali ama problema si e izcqlo vash. Ako govorim za flirt/sex za 10 godini (give or take) nikoga ne mi se e nalagalo da platq na jena kakvoto i da e bilo. Daje po ironiq na sudbata chesto mi se sluchva men da me cherpqt. Pri jenite dosta chesto neshtata opirat prosto do samochustvie, da imash prilichen vid i da mirishesh priqtno i da mojesh da zavurjesh prikazka/da izlushvash. T'va e. Vunshniq vid nikoga nishto ne garantira (no estestveno nqma da se lujem che pomaga pri nalichie na dobur takuv). V bar/diskoteka da si tursish svalka e maloumno poradi prostata prichina che e shumno/tumno, trudno se poluchava dialog i tn. Otdelno ako kovrata ti pusne v toaletnata primerno, smqtai za kakuv bokluk stava vupros i kolko oshte sa i go slagali. Contrast chujbina/BG osobeno nqma s malkata razlika che v chujbina (i osobeno v shtatite) imash interesen akcent i kato cqlo mojesh da minesh za po ekzotichen primerno. Inache sushtoto si vaji.

Za serious relationship nema da komentiram, da se hvanesh s nqkoq deto ochakva da i plashtash vsichko trqbva da si maloumen ili da vurshi vsio domakinska rabota (koqto v kraina smetka mojesh i sam da si q svurshish wow)

Nema da se vpuskam v eseta che posle nqkoi pak shte me obvini che si izmislqm istorii ot amerikanski filmi i tem podobni. :lol:

Inache ne se oplakvaite za zubolekari v bg. Tuka vadene na zub! mi struva 600 dolara, nai obiknovena plomba kum 1000 a za korona da ne govorim. Durja da otbeleja che predi okolo 6 meseca mi se schupi korona na 3-ti preden zub na polovina demek vizualno mi lipsva polovin zub koito nema kak da opravq shoto nqmam oshte tolkova kinti i zdravni osigurovki i pak imam redoven sexualen jivot predvid che mi e super komplex i ne moga da se usmihvam kato horata da go eba shoto seshash mi lipsva polovin preden zub :lol: Ne se smqtam za osobeno krasiv sushto po presumciq sushto, tui che vsichko opira do samochustvie i nekva elementarna komunikaciq.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Аватар
- Алминатора -

Мнение от - Алминатора - »

последния човек, който говореше в тоя форум, че "жените само пари искали" беше АлШу, който е правил 2.4 пъти секс през живота си, така че толкова по тая тема.

Смис, аз за 5 минути правя повече пъти секс, отколкото той през целия си живот, за какво говорим въобще :rockon:
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ

Все аркадаши сме...!
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Алминаторе, би ли бил така добър да отидеш да прибереш самодоволните си изказвания в кутия с форма на паралелипипед, за предпочитане по-ръбеста, да я намажеш обилно с мравчена киселина, да издълбаеш в повърхността и името на дявола няколко пъти, колкото да се подсигуриш, че винаги ще е гореща, да стиснеш зъби и да си я навреш с едно плавно, рязко движение ПРАВО В ГЪЗА?
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
- Алминатора -

Admiral General Hurf написа:Алминаторе, би ли бил така добър да отидеш да прибереш самодоволните си изказвания в кутия с форма на паралелипипед, за предпочитане по-ръбеста, да я намажеш обилно с мравчена киселина, да издълбаеш в повърхността и името на дявола няколко пъти, колкото да се подсигуриш, че винаги ще е гореща, да стиснеш зъби и да си я навреш с едно плавно, рязко движение ПРАВО В ГЪЗА?
за движения право в гъза не знам, но както предполагам ти е добре известно, уча Право в СУ и там хилядите други велики неща, които по принцип правя и съм, но този път не ще отбележа поради своята скромност :wink:

Все аркадаши сме...!
Аватар
Kirilicata
В момента играе: MoneyCrafta

Мнение от Kirilicata »

Алми как се казваше ония модел дето й се кефише няколко години назад.
нелегален написа:
Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
не искам да имаме никакви взаиомоотношения.
Аватар
- Алминатора -

Kirilicata написа:Алми как се казваше ония модел дето й се кефише няколко години назад.
misa campo mai beshe

Все аркадаши сме...!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Имам няколко мъртви зъба в устата, но съм имал само една коронка, която известно време след слагането й си направи абсцес във венеца, който първия път беше спрян с антибиотици, а втория направо с клещите. Та сега съм -1 и с дупка в устата, но добре че е някъв кирлив кътник, та не ми пречи толкова. Отдавна се каня да го оправя, но вариантите ми са мост, което означава умъртвяване и на съседните зъби, или имплант, което означава операции, бормашини, винтове, и около 2 месеца главоболия. Не е яко.

Но пък ако си мислите, че ви е болял зъб... Още помня една нощ как се събудих и се гърчех и потях от болка докато втривах аулини и течни аналгини във венеца като наркоман. И тва не е яко.

Освен това съм имал не един пулпит, развит без никакъв признак на болка. Тъй че ходете си редовно на прегледи. Нищо че това е съвет, който и аз не съм изпълнявал никога досега. Всеки път ходя с оплакване (много рядко болка, по-често просто виждам нещо неправилно по зъбите си), а не профилактично. Добре че е готината стажантка, че да се реша. :o
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Till.Lindemann

аз пък винаги съм мислел, че секса ако върви, не е проблем да задържиш една жена. и мене не ми се е налагало да плащам сметки и да купувам бесни подаръци(за разлика от мои познати), не го разбирам много. верно, от последно време, на връщане от фитнеса, често минавам през costa и и нося за закуска, ама тва е.

сега отделно, че ако нямах жена, надали щях да ходя два пъти в седмицата на кино, на кафе всеки ден и на бар/клуб петък и събота, което пак са си пари, ама карай.
Deprivd написа:
ama kato sum s priqtelka prosto se har4at pove4e pari nasam-natam
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

мене направо ме е срам колко малко съм плащал неща на жени
then again, I'm a pretty broke cunt
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
Kirilicata
В момента играе: MoneyCrafta

Мнение от Kirilicata »

Джони Спагети - написа:
Kirilicata написа:Алми как се казваше ония модел дето й се кефише няколко години назад.
misa campo mai beshe
същата
нелегален написа:
Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
не искам да имаме никакви взаиомоотношения.
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

mejdu drugoto, naistina e vupros na definiciq tva 4e jenite iziskvat pari

i az ne 4erpq, osven primerno ako nqmam nqkuv povod, nali

ama kato sum s priqtelka prosto se har4at pove4e pari nasam-natam, ma tva e 6toto o6te sa mi malki priqtelkite i si prekarvat tupoto svobodno vreme po tupi kafenca

v situaciqta na gipo i dvamata predpolagam ba4kate, ako se izliza nqkude e po vzaimno jelanie i na priqtno mqsto, s priqteli, a u, a ne kato v slu4aq s pove4eto moi priqtelki prosto na kafence 6toto q e 6ube da doida u nas

da i prusna 6aibata

drugiq variant e priqtelkata da q nqkva izpadnala punkarka s koqto da visq po parkovete
koeto si e zaguba na cenno vreme, v koeto bih mogul da treniram, da svirq na kitara, da zapisvam pesni4ki, da 4eta, etc.

kato cqlo ne me kefi da se pravqt nqkvi praznqrski ne6ta s cel pokaznost - da otidem v edi koe si kafe/restorant i da dadem 5 liri za kafence s mlqko/50 za nekvi drugi laina tam ba li gi kvi 6e sa

be are begai be pisna mi na guza puuu
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Аватар
Soviet Reunion
В момента играе: най-доброто :P
Обратна връзка:

Мнение от Soviet Reunion »

Абе на мен нещо една милфка ми се върти и ми прави разни намеци, на 40 е и става.
Мъжът и е в чужбина и се прибира по 1-2 пъти в годината за по 10 дни, а синът и учи надалеч.
Не знам какво да правя, нямам опит с по-големи жени. :oops:
"Революцията изяжда децата си." - Пиер Вернио
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

^Какво ще правиш? Ще ебеш кво, то тея над 35 са най-лесни, какво си се притеснил. Даже да я черпиш няма да се наложи ако е загоряла 8)
Children of Bodom
В момента играе: c няк'ъв евтин Jackson

Мнение от Children of Bodom »

vui maini, ibeti gi tez jini
zeh teoriqta 97/97 like a bus :o
Children of Bodom
angry are rising
Running amok, slaying
with a sense of desire
From the twilight of the past,
among the victims who died