Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die
Публикувано на: 16 Юни 2014 14:30

А да, тя е много прити, но и по-лесна (особено понеже не се респаунват мобовете като се сейвнеш), с кеф изгледах това https://www.youtube.com/watch?v=x1-KMAFCdyU

Аз иначе само в Blighttown имах проблеми, навсякъде другаде 30 фпс както си е си ги държи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2014 20:05

Holy fuck, все съм играл игри, все съм се трепал на кви ли не луди карти с кви ли не изчанчености, обаче най-простите неща са най-гениални -боя с 4 kings ми завъртя главата буквално в тва нищо. И без bonfire в new londo ruins wtf, аз бръмча с 4 humanity между призраци, дето игнорват щитове, не ми е яко.

Иначе докато си псувах тихо, се усетеих, че тези

Spoiler for :

са едва ли не тези: :shock:

Spoiler for :

Artorias steps out from the prison
Artorias' no longer the fallen royal knight
You've been dreaming about
Artorias, alone now forever
Artorias, away in the air now
Artorias, he's no longer your slave, no, no

Тва си пея, докато се клецаме с Manus, дето си е ебал майката с тая ръка за фапване, ма повече си е ебала майката опашката на дракона, дето не мога да я отсека все още. :S

Гледайки сеи поста усещам, че изтрещявам покрай тая игра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2014 02:20

Аз да си кажа: Ако говориш за Seath, махаш си дрехите, слагаш оръжие, което може да набие 1000 за 3 секунди, чакай го да дойде точно пред теб и чупиш кристалната люспа. Тогава е достатъчно близо да се възползваш от пълното време на стъна и да отсечеш опашката.

Иначе Пикачу и Снорлакс.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2014 10:42

Не, Kalameet, това сигурно ми беше вторият най-труден бос след Stray Demon... който ми е номер 1 само защото (както по-късно разбрах) му се набих прекалено рано и 3 дена троших нерви, а на Kalemeet исках да му отрежа опашката. A Seath беше г/д ок, със среден equip load от 5-ия път успях да му взема душицата (бувкално лол) и точно вчера я превъртях с бити всички възможни босове *proud*
Играл ли си DS2? Да ми кажеш на мен ли ми се струва или наистина там героят ти ходи и тича някак си по-бързо, което маха от реалистичността на движението в първата?

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2014 17:31

В двойката има повече неща дето засягат движението на героя. В единицата само тежеста която носиш го засяга. до 25% тичаш и ролваш бързо имаш възможност на нинджа ролл и други такива. 50% нямаш нинджа рол и си по бавен и над 75% си мега флегматичен. В двойката има адаптивнес статистика дето ти помага допълнително за тези неща. В двойката движенията са по-добре пипнати, баланса и механиката на боя, вече бекстаба и паринга не са мега имба както в единицата. Иначе като игра единицата си е ненадмината просто дизайна и атмосферата светът е много по як, но ако искаш по добра механика, енджин и мултиплеър, пвп то тогава двойката.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юли 2014 22:46

Засега просто искам втора част, така че ме устройва това.
Първите ми впечатления обаче са някви много смесени - защо диалозите са толкова бавни, дълги и скучни ffs. Също и едно от най-яките неща е променено - ефектът, дето размазва на малко по-далеч всичко, в единицата някак си като приказка ми беше едно такова нарисувано изглеждаше всичко, а е 3Д - не си личаха ясно ръбовете на всичко и беше превъзходно, тук си е типичната игра, дето знам кое е сграда за декор, в кое се влиза и т.н. А да, и първите по-сериозни гадове са огрета - откога DS е generic rpg? Тва усещане още повече се засилва от по-бързото ходене - не ми се е струвало (45% load), гледайки си gif-a отгоре въздъхвам малко разочаровано. Поне crestfallen warrior е приятна изненада да го видя пак.
А тва с durability-то ми се струва адски малоумно в смисъл на нелогично. Удряш 20 пъти и ти се чупи оръжието. dafuq?

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Юли 2014 09:50

Абе единицата си е по-яка от секаде. Двойката има смисал замо ако исакш мп и по-спецялно пвп да плескаш. Но на пвп така ще те бият, че предполагам няма много смисъл да се мъчиш

Профил

Аватар
В момента играе: junglist
Публикувано на: 19 Юли 2014 08:25

пак разцъквам. 8)
ама аз ли съм много тъп, или всички си намират повечето боунфайъри чрез ютюб... :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2014 10:42

Вирвиш напред и намираш бонфаири. Има и скрити такива дето се намират с ютуб по лесно. В двойката бонфаирите са много на често

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2014 13:39

Тая игра (2-ката) тряа да я преименуват на Ultra Light Stones. Все едно са забравили как работи осветяването на обекти, просто нямам думи за тия светлосиви камъни.
А в началото наистина супермалоумното са сложили 10 пъти просто по няколко войника. Айде веднъж, 2, 3 пъти - ма то само тва, изтърква се бързо. А и са добавили някъв малък стън като те ударят и нерядко гадовете получават free hit след първия удар, дето доста ме дразни, ма да се надявам да свикна.
А иначе все повече и повече ме дразни как постоянно си гледам durability-то, вместо да играя спокойно.
Малка утеха е, че equip load-ът за нормално движение е вдигнат до 70%, та съм натоварили по 3 оръжия. Ма пък малко мога да използвам по-любимите си така. Абе нещо като че ли не са я доклатили в опита си да я разчупят повече. :?

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2014 15:10

Нз никога не съм си гледал дюрабилитито и много рядко ми се е чулипо оръжие. Съвсем спокойно си карам с едно оръжие така че да ми е оптимизиран героя.Оръжие се чупи приемрно ако проуснеш бонфаиър и си цепиш напред без да си починал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2014 19:05

днес "преживях" първия си инвейд.
някакъв ми скочи там в darkroot garden при скрития зад стената боунфайър точно до портата. повъртяхме се, потанцувахме, и накрая паднах в пропастта. :lol:
поне си взех душите обратно. :lol:
седи си, батенце, в ъндед форма, да ти е мирно на главицата. :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2014 19:11

Играе се жив и си съмонваш помощници. Като ви инвейдне някои и като види че не си сам гледай как започва да бяга като насран

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2014 20:08

Абе пичове, тая игра има ли поддръжка още ? Аз щях да я купувам от стийм ама я свалиха същия ден....

До кога ще има GFWL да я поддържа и ако има от къде да си я взема на оферта ?

ПП: и по-добре с контролер да я играя на пц-то нали ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2014 20:43

има онлайн поддръжка, ако за това питаш. и ще има и за напред.

и геймпада е обезателен! наистина, не виждам как може да се снийкваш с клавиатура...в смисъл, с клавиатурата или ходиш или не ходиш. нямаш контрол над скоростта, като при пада. също имаш 360 градуса свобода на посоките, да не говорим, че е бутоните са много зле разположени за клавиатура.

виж в steamtrades.com. има оферти.
има и по магазините за ключове. аз така я купувах преди време.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2014 15:50

Вчера в 11 включих играта, днес в 1 я изключих просто щото очите ми станаха на компот. За мен т'ва е най-доброто РПГ евър с най-брутална бойна система. Дори фарменето ти доставя удоволствие. Още съм в началото, но нямам големи проблеми да я играя с мишка и клавиетура.Въпрос на навик предполагам, ще видим как ще е по-нататък.Поне имам ring of biding, който значително ще улесни нещата...надявам се. Всъщност за сега не срещам чааак такива трудности. За 10часа ( :IMNOOB: ) да съм умирал 6,7 пъти заради чиста проява на висш идиотизъм от моя страна, от колкото нещо друго.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2014 16:52

С каква тактика ги би костенурките нинджа в замъка на forest of fallen giants?

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2014 17:24

Абе хора ако закупя сефа ключ за стийм, а играта вече е няма в стийм, няма да имам проблем с ключа нали ?!? Че се чудя.

И някой продава ли читав геймпад от 360 за пц ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2014 18:25

hyper` написа:
С каква тактика ги би костенурките нинджа в замъка на forest of fallen giants?

Огнени топки. Съвсем случайно открих при първата ми среща с тоз(айде при 2рата, първата го джарджнах, при което ме вгради в земята)открих, че са податливи на огън, като един от рицарите уж да замери мен, фрасна него. на 3 удара са някъде с тях. И да не ги убиеш ги оставяш на удар живот, тъй че пак си е файда, при положение, че едната струва 200 души.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2014 19:02

Имам 3-4 firebombs, а съм Knight с Explorer Set (бях на ей толкова в началото да се пусна Explorer заради яките му дрехи и идеята и после се израдвах като в началото му намерих одеждите, затва). Та огнените магии са ми малко далечни, имам засега само меча дето праска и fire dmg, ше пробвам пак с него да видя има ли разлика.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com