Автор |
Съобщение |
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 28 Май 2014 15:29
Пием всио в момента, ама наистина всио каквото ми дадат що е алкохолно, че пари нема Иначе преди в бг основно бира и уиски. Като честота, според зависи от хората дето ми донесат Иначе като цяло в сравнение с бг всичките ми vice-ве са по balance-нати. С една кутия цигари изкарвам 5 дена а шерваме аз и съквартиранта. А и са е сух сезон лятото и всеки си е по дому, само разни чуждестранни индивиди като мен са закотвени на кампуса и пак сме малко и повечето са религиозни та още по малко пием ;/ Та покрай почти нулев социален живот и липса на финанси бе да има 2 пъти в седмицата и съм щастлив
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
mcmlxxxvi
|
|
В момента играе: в момента не играе, довечера може
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 28 Май 2014 23:08
вие не ме уважавате майни
Код: res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 28 Май 2014 23:17
mcmlxxxvi написа: вие не ме уважавате майни da vadim li kojenio dreger
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
mcmlxxxvi
|
|
В момента играе: в момента не играе, довечера може
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 28 Май 2014 23:31
shub niggurat написа: mcmlxxxvi написа: вие не ме уважавате майни da vadim li kojenio dreger ша вадиш ти вожи баница с вожи многолистна
Код: res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 29 Май 2014 00:32
S MNOGO SIRENJE
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 01 Юни 2014 00:22
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 01 Юни 2014 03:04
току-що употребих
и си лягам
и некви много мошни и силни неща стават
ма много
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 01 Юни 2014 08:53
i az sno6ti opotrebih baq no 6tastie ne me boli mn glavata samo malko
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 01 Юни 2014 20:27
Напоследък нещо не пия много, точно обратното - тъпча се с кофеин. Ама инак през ден по бира-две. Твърд алкохол нещо съм спрял да пия. Само уиски, като ми падне
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 01 Юни 2014 20:59
и аз пийнах снощи и двеска спах до два което е проблем
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 01 Юни 2014 21:59
И аз пих
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 15 Юни 2014 01:37
Az ot krai vreme sym kato straight edge a kato piq bira se napivam ot 1
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 17 Юни 2014 14:20
Един път седмиччно ама като хората
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 21 Юни 2014 18:25
what if they get me? написа: Столично пиво е егати мръсната, гадна, отвратителна бира. Аз от както поживях в Белгия известно време и свикнах на хубава бира, всичките БГ бири са ми ужасни. Само стела и старопрамен ми харесват от по комерсиалните
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 21 Юни 2014 18:55
и аз съм фен на тия от чуждите имаше едно време HOLSTEN, секси беше ама иначе каменицата е ок. загорката като пиеш повече, става мизерия
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 21 Юни 2014 20:08
^ Абе хора, дайте да си направим тема за качествени марки бира и всеки да си каже мнение, ще е полезно. Каменица и Загорка са еднакво зле за мен, от българските бири взимам само Астика, Шуменско и ако имам късмета да открия Леденика Но гледам различни чужди бири по лидъла и кауфланда, ако някой е пробвал да сподели стават ли...
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 21 Юни 2014 20:19
Не знам ама арияна и особено пък тая помия пиринско са толкова гадни че не знам как вобще се наричат бира. А ги пият яко
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 21 Юни 2014 20:25
wannabe написа: Не знам ама арияна и особено пък тая помия пиринско са толкова гадни че не знам как вобще се наричат бира. А ги пият яко Съгласен съм, едно време пиех Ариана, сега не бих си купил такава бира. Също Болярка, дето е същинска боза. Може би най-лошата бг. бира.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 21 Юни 2014 20:28
The Wolf написа: wannabe написа: Не знам ама арияна и особено пък тая помия пиринско са толкова гадни че не знам как вобще се наричат бира. А ги пият яко Съгласен съм, едно време пиех Ариана, сега не бих си купил такава бира. Също Болярка, дето е същинска боза. Може би най-лошата бг. бира. ММ е най-лошата.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Колко често у седмицата употребявате алкохол Публикувано на: 21 Юни 2014 20:55
точно пък астика и леденика са големи помии за мен за шуменското се съгласявам обаче, наиситна е стабилна бира. особено с един по-особен етикет има, не знам точно какъв вид, ама е много здрава
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|