да на 420 са билиIC1101 написа:По принцип не следя футбола мн-мн, ама съм разочарован от Испания. Холандците са били на нелегални субстанции, нямам друго обяснение как биха с толкова много. Иначе, като цяло подкрепям Испания/Бразилия/Германия.
Световно по футбол 2014
Re: Световно по футбол 2014
- Till.Lindemann
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Кур и за тебwhat if they get me? написа:АХАХАХАХАХХААХ
кур за всички, които подкрепят Испания само заради това, че са защитаващи шампиони
и кур за всички, които ги подкрепят, заради някакви сантименти понеже имат силно първенство
...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Гипката е прав. Плюс че и на миналото световно Испания пак падна, мисля от Швейцария. Не бива да се отписват, но до момента Холандия дават най-добра заявка за титлата, Бразилия и Испания бледнеят пред тях.
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
За мен испанците са най-гадния световен шампион евър... или по-скоро от първенствата които съм гледал...
И много ме е яд че късметлийски измъкнаха победата от Чили 2010-та иначе щяха да ядът дръвцето рано рано... Единствената им заслужена победа беше срещу Германците които за мое съжаление не можеха да минат центъра, а да и великия тим на Хондурас... просто тактиката на испанците беше тотално унищожителна за бързия футбол с едно докосване и двойни пасове който демонстрираха швабите тогава... За тва и сигурно Льов прави толкова експерименти със схемата на тима по време на контролите...
Spain 0-1 Switzerland
Spain 2-0 Honduras
Chile 1-2 Spain
Spain 1-0 Portugal
Paraguay 0-1 Spain
Germany 0-1 Spain
Netherlands 0-1 Spain
За мен пък тва, че се кефя на Барса не е причина да се кефя на националния отбор... Имаха много по-свестен отбор по-времето на Раул и Йеро примерно... нищо че играеха в Реал който пък ненавиждам
Spain was so bad that even the Blind got two assists
Колкото до мача вчера холандците преди 4 години загубиха доста драматично финала... въобще не ми е изненадващо, че ги натупаха толкова лошо тая година, макар да очаквах нещо поносимо 2:1, 3:1 ... и тоя резултат въобще не е заявка за нищо има още много мачове и доста корави тимове... Но опредно направиха страхотен, красив мач дано продължават в тоя дух..
Днеска Урусите почват да видим Форлан дали все още е в играта или е за пенсионерския клуб вече... Надявам се да набута поне два от пряксвободни тая година...
Англия - Италия тук съм пас... абсолютно непредвидим ми е тоя мач... може би най-логичен би бил X-а...
BTW Нещо не се говори много за Аржентина дали пък това няма да е тяхното първенство се чудя?
И много ме е яд че късметлийски измъкнаха победата от Чили 2010-та иначе щяха да ядът дръвцето рано рано... Единствената им заслужена победа беше срещу Германците които за мое съжаление не можеха да минат центъра, а да и великия тим на Хондурас... просто тактиката на испанците беше тотално унищожителна за бързия футбол с едно докосване и двойни пасове който демонстрираха швабите тогава... За тва и сигурно Льов прави толкова експерименти със схемата на тима по време на контролите...
Spain 0-1 Switzerland
Spain 2-0 Honduras
Chile 1-2 Spain
Spain 1-0 Portugal
Paraguay 0-1 Spain
Germany 0-1 Spain
Netherlands 0-1 Spain
За мен пък тва, че се кефя на Барса не е причина да се кефя на националния отбор... Имаха много по-свестен отбор по-времето на Раул и Йеро примерно... нищо че играеха в Реал който пък ненавиждам
Spain was so bad that even the Blind got two assists
Колкото до мача вчера холандците преди 4 години загубиха доста драматично финала... въобще не ми е изненадващо, че ги натупаха толкова лошо тая година, макар да очаквах нещо поносимо 2:1, 3:1 ... и тоя резултат въобще не е заявка за нищо има още много мачове и доста корави тимове... Но опредно направиха страхотен, красив мач дано продължават в тоя дух..
Днеска Урусите почват да видим Форлан дали все още е в играта или е за пенсионерския клуб вече... Надявам се да набута поне два от пряксвободни тая година...
Англия - Италия тук съм пас... абсолютно непредвидим ми е тоя мач... може би най-логичен би бил X-а...
BTW Нещо не се говори много за Аржентина дали пък това няма да е тяхното първенство се чудя?

--Gort!Klaatu barada nikto!--
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Аз пък тогава ги мразя, шото от тях играе Диего Коста, който ми е най-противния малоумен мангал в цяла Испания.Gipo написа:Кур и за тебwhat if they get me? написа:АХАХАХАХАХХААХ
кур за всички, които подкрепят Испания само заради това, че са защитаващи шампиони
и кур за всички, които ги подкрепят, заради някакви сантименти понеже имат силно първенство
...Аз лично ги подкрепям, защото в отбора им има играчи на Барса. По същата причина преди съм подкрепял и холандия. Всеки си има своята причина да подкрепя даден национален отбор. Не е понеже са европейски и световен шампион. Но именно това, че са такива кара хората да ги хейтят толкова, след като са паднали тежко.
И даже не е единствен, шото циганията във футбола си е особено развита в Испания.
Всеки си има причина да подкрепя някой си отбор, и не виждам какво лошо има тая причина да е просто, че като подценения отбор спечели си е готино.
Те и Холандия принципно играят грубо, но вчера дори абсолютно безпристрастен да бях, и да не бяха шампиони Испанците, пак щях да реша да съм за Холандия. Дори като стил на игра и отношение във футбола са къде над испанските мангали и цирковете им. За мен това не е красива игра, тъй че затова кур за испанците.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Испания ми дънят фиш за 300 евро и пак ми е кеф че паднаха
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Начииииииии, вчера на Холандия - Испания сигурно са ни чували на 3 пресечки от блока. Баси мача, направо получих душевен оргазъм. Днеска ще гледам и трите мача, щото ще са епични. От 12 часа празнувам РД, ама не ме ебе, Италия - Англия няма как да се пропусне. Ако ще около мен да пръскат с кока и да ме налазват едрогърди стриптизьорки, тоя мач ще се гледа !!! Като стана дума, обадете някое местенце в центъра, което ще е отворено по време на мача и където ще дават мача, разбира се... Че нещо в бар "Петък" не ми се затваря.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
Италия-Англия не са ли понеделник?
Неска от 1 са (демек утре)
- Till.Lindemann
на повечето международни мачове правят така. тенденция някваwhat if they get me? написа:
Холандците защо на екипа си имаха и испанско, и холандско знаме?
- Till.Lindemann
ами зависи как се разбират, всеки си решава сигурно.
по финали доста често го забелязвам
по финали доста често го забелязвам
И гърците паднаха. Това световно ме кефи 
СЕга да викаме дружно за братския Уругвай! Само Дунав!!!!!
СЕга да викаме дружно за братския Уругвай! Само Дунав!!!!!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
През по-голямата част от мача, играчите бяха на 4 крака.Просто голям цирк.
определено симпатизирам на холандеца мочмета 
Деба ъея костариканци ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
МАКСИМ ПЕРЕЙРЕРАС !!!11!1!
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
арееее форца англияяяяя