Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: DOOM
Публикувано на: 13 Юни 2014 21:22

Е ама не може да покажеш на тези игри дето ти каза подобни лиговщини нали? Виз жицето на тоя от втория клип.
Иначе за самия геймплей не искам да има ина новата част нищо общо с сироус сам или пенкилер, понеже там вървиш излизаш на някво по широко място на което идват вълни гадове избиваш ги и продължаваш излизаш на ново по широко и пак същото. На дуум 1 и 2 има мелета от гадове но те не излизат на талази незнайно от каде на всяко по-широко място, а са разположени предварително по нивото. Не ме кефи идеята за появяващите се от никаде гадове като дуум 3 също, но в сириос сам просто постоясно се телепортират пред теб супер масовки и това хич не ми допада. Искам як левъл дизайн с предварително разположени не спаунващи се гадове.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 13 Юни 2014 21:28

iddqd написа:
Е ама не може да покажеш на тези игри дето ти каза подобни лиговщини нали? Виз жицето на тоя от втория клип.

Не, искам да те видя докато играеш DooM 3... Искам място на първия ред, с пуканки и кола... Хващам бас, че такава комедия другаде едва ли ще ми предложат...

И с тоя id tech 5 колко ще се дигнат изискванията...
Иначе и в DooM 1/2/64 има колкото си искаш spawn-ващи се гадове, ни мо дрънка глупости...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light
Публикувано на: 13 Юни 2014 21:43

Няма с много да се вдигнат истинските изисквания...

Трябва STALKER да те накарам да играеш...

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2014 21:55

Charcharo написа:

тва е бахти и мудната игра.

Профил Skype

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 13 Юни 2014 22:02

Serious Sam написа:
Charcharo написа:

тва е бахти и мудната игра.

Еми... OK :)

Аз на iddqd говорех. STALKER е "мудна" колкот DooM 3

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2014 22:34

Е сталкер кво общо? В дуум си в кордори с пушка, клоустрофобично и параноично е супер дарк. На сталер се разхождаш по разни полета и ливади сред природа като на пикник ми се вижда в сравнение с дуум. По-соро на рейдж прилича. Дават ти някви мисиики изпълняваш ги. На дуум си сам и тва е още по якото.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2014 23:07

Der Meister написа:
iddqd написа:
Е разбирам да кажеш име на по-страшен фпс, ама в момента говориш по енерция.

Call Of Cthulhu :)

Clive Barker's Undying :roll:

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 13 Юни 2014 23:11

iddqd написа:
Е сталкер кво общо? В дуум си в кордори с пушка, клоустрофобично и параноично е супер дарк. На сталер се разхождаш по разни полета и ливади сред природа като на пикник ми се вижда в сравнение с дуум. По-соро на рейдж прилича. Дават ти някви мисиики изпълняваш ги. На дуум си сам и тва е още по якото.

Ъммм... явно не си играл играта.
Agroprom Underground
X-18 Lab
X-10 Brain Scorcher

Това е имало ефект. DooM 3 никакъв.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2014 23:38

Call Of Cthulhu е много интересна и спичаща, но е в друг жанр според мен въпреки че и двете са фпс. DOOM си е чист екшън, Call Of Cthulhu е повече като куест, интерактивен филм с пъзели.

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 13 Юни 2014 23:40

Спомени, брат... Един bloodsucker посред бял ден на някоя поляна в Сталкера много повече ме е спичало от каквито и да е клозетни гадове дето Дуум ти ги пуска :lol:

Charcharo написа:
Agroprom Underground

На controller-a в началото яко съм насирал гащите първия път :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2014 00:08

Тук става дума за цялостна атмосфера, не за някв противник от които много те било страх. Ето приемрно Call Of Cthulhu има такава атмосфера има страх в нея.

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 14 Юни 2014 00:13

кефи ме как тъпо си интерпретираш неща дето не ти ги писах на теб. В Сталкера, иначе, има атмосфера колкото си искаш, достатъчно е в Зоната да настъпи нощ - веднага търчиш до най-близкия лагер и клякаш при ветераните сталкери около огъня и им слушаш бъзиците около 15 минути докато стане сутин да не би да не те изяде някой гаден мутант в тъмното :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 14 Юни 2014 00:57

Чакай сега за кво спорите... коя е по страшна? Това ли е рецепта за "по добра". Страшна е Doom3 да, повече е хорър сървайвъл от 1 и 2. Много по различна, опитаха се две неща да направят, едното беше нов и невиждан енджин със уникални и до ден днешен ефекти на светлина и сенки, това го постигнаха на 101%, защото и до днес някои енджини немогат да постигнат тоя ефект, тя все още си изглежда сякаш е излязла преди 1 година, в това отношение бих я определил като класика. Второто което се опитаха да променят е хорър елемента(това се предопределя от енджина, сякаш е логично в тъмното да светиш с фенерче), което не ми хареса на мен, просто въпрос на вкус ако щеш. Всъщност, аз съм започнал с Doom 1 и 2 в гейминга, но за мен лично Quake2 си остава da best ever, заради командосите, извънземните, планетите, техните оръжия, интрото в което показват инвазията на хюманите и накрая как се спасява с капсулата... все още мечтая за истинско продължение, а не фейк игра каквато беше Quake4, направена от Рейвън, игра която въобще не хвана духа на 2ката лично според мен, немога да кажа, че е "зле игра", но просто за мен е менте. Дизайна на противниците, звуци, оръжията и ако щеш енджина не пасваха, просто нищо не стана.
Та Doom1,2 са си повече аркадни нали така? Абе те са велики ама сякаш винаги ми се е искало противниците да изглеждат по сериозно, незнам с каква дума се определят тези в 1 и 2, немога се сета. Сега като гледам главата най вече на това чудовище в тийзъра сякаш изглежда така както ми се иска... но е рано да говориме. Та ако една игра е светла възможно ли е да е страшна? И ако е страшна, това ще я направи ли добра. По важен е геймплея, но какъв да е ?? Давайте идеи... много противници, всичко говори за това. И аз си мислех за "вълни", но сега като се замислям това не е нещо невиждано Serious Sam заложи точно на това. Не, че и тя е лоша игра, ама не се е превърнала в "уникална" класика като първите Doom1,2. Явно, че само по себе си и това не е ключ.
Btw ако не сте гледали интервюта на ид, трябва да знаете, че те като са почнали Doom са имали предложение или възможност незнам точно със сигурност да правят игра по Alien, те самите са били страшни фенове на филма. Чудили са се какво да направят подобно, но да не е и копие и някой предложил демони, ада и тн. и така са направили Doom-а. Та мисълта ми е, че те са били вдъхновени, както и Blizzard ( това не съм го гледал или чел ама е ясно за всеки ) от филмите Alien. Ама сякаш противниците изглеждат малко като анимационни герои, ама то си е нормално за времето, енджина и технологията със спрайтовете.. какво говора след 20 години, въобще не се знае тогава как е изглеждало. Сега в този тийзър ми изглежда по друго, повече като на Blizzard. Трудно е да направиш чудовище и история като Alien нали? А когато трябва да са 20-30-40??? За кво говориме... Всъщност Зерга на Blizzard като, че ли е най успешното копие на филма и въобще, тяхната идея с расите протоси, зерг и хюмани повече ми допада, от тази с демони и ад. Тук да направиме уговорката, че говоря за cinematic trailers... лесно им е било на близард, защото едно е да го правиш мравка както е в стратегията, а друго е с енджин FPS. Та и в този тийзър тва е cinematic не се знае с енджина как ще изглежда. Всъщност защо почнаха да правят тея трейлъри с еджина? Е тва не ме кефи мен, представяте ли си Quake2 нападението, интрото да е направено с енджина... ще изглежда нелепо без никъв ефект и стимул.
Както и да е повече няма да пиша такива постове никога романи... омг както каза тея са ми увредили психиката

Профил Skype

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 14 Юни 2014 08:50

iddqd написа:
Тук става дума за цялостна атмосфера, не за някв противник от които много те било страх. Ето приемрно Call Of Cthulhu има такава атмосфера има страх в нея.

Атмосферата е едно от нещата, в които STALKER е най-добра.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2014 11:23

Абе мани го сталкера дървен енджин има. Иначе Близард всичко крадът от уархамър и не мисля че са измислили нещо много оригинално. А иначе за вълните от гадове, това не е добра идея понеже така геимплея става монотонен. В първия и втория дуум няма безкрайни вълни като в сироус сам и пейнкилер.

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 14 Юни 2014 11:37

iddqd написа:
Абе мани го сталкера дървен енджин има. Иначе Близард всичко крадът от уархамър и не мисля че са измислили нещо много оригинално. А иначе за вълните от гадове, това не е добра идея понеже така геимплея става монотонен. В първия и втория дуум няма безкрайни вълни като в сироус сам и пейнкилер.

Дефинирай "дървен " и какво общо има със самата игра това.

В модовете за DooM има възможност да ги направиш безкрайни гадовете.

Профил Skype

Публикувано на: 14 Юни 2014 11:42

iddqd написа:
Иначе Близард всичко крадът от уархамър и не мисля че са измислили нещо много оригинално.

не съм чел последната страница, случайно го прочетох ама тва е истина

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2014 11:45

Charcharo написа:
iddqd написа:

Дефинирай "дървен " и какво общо има със самата игра това.

В модовете за DooM има възможност да ги направиш безкрайни гадовете.

Не е въпроса за модове, въпроса е играта сама да ти предлага това от което имаш нужда.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2014 11:58

Ама игрите на Blizzard са по-добри от повечето, който са в Warhammer вселената.Само с Dark Crusade са наравно.После почнаха едни експерименти с Warhammer-а и затриха всичко добро докато Blizzard правят все по-добри игри(изключвам Mist of Pandaria,то дори името и подсказваше за провал).

Профил

Аватар
Metro Last Light
Публикувано на: 14 Юни 2014 12:06

Оказва се, че DooM 1 и 2 на Nightmare имат enemt respawn

Source:
http://doom.wikia.com/wiki/Skill_level

Пък и Icon of Sin си е безкрайна ако не убиеш Ромеро.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com