Godzilla
Re: Godzilla
Why Godzilla Kicked Pacific Rim's Ass at the Box Office - http://io9.com/why-godzilla-kicked-paci ... 1580348553
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Мене филма ми хареса и съм доволен - имаше зрелище. Ако някои е разочарован щото е очаквал нещо повече от тоя фил то грешката си е в него
Аз го гледах и съм на мнението на гипчо, активчо и аластърчо.
Само дето трейлъра беше подвеждащ.
Само дето трейлъра беше подвеждащ.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Който иска да го гледа, да чака да станат 8 лева билетите и да го гледа на кино.
Пред компютър няма смисъл, освен ако нямате монитор колкото прозорец и 8 колони с бас навсякъде около вас.
Пред компютър няма смисъл, освен ако нямате монитор колкото прозорец и 8 колони с бас навсякъде около вас.
- shub niggurat
- Обратна връзка:
нема спорТруповоз написа: Годзила, направен през 2014 удари единия кучи син с опашката в небостъргач, а другия го уби с лазер. Само това вдига оценката на филма с 3 точки.
след като вече бях чел коментари колко е зле, отидох единствено с нагласата, че ще гледам филм как Годзила се бие срещу някви сатфери и прай коптор и всичко гърми и се троши
баш това си беше, само че последните 20-тина минути, за жалост
имаше доста красиво-заснети сцени, но връзката между действията и отделните кадри бяха калпаво навързани
имаше и що-годе дълга предистория, която беше окей поднесена, леко тъповата като причина и следствие, ама ебал съм го
и всичките тия семейни драмички и нишката с ''главния'' пич бяха напълно излишни, ама явно е трябвало да бутнат нещо такова, че да има повече какво да се случва
Spoiler for :
джумерки
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Gipo написа:Spoiler for :
Spoiler for :
Spoiler for :
джумерки
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Абе филма не беше нещо особено, ама е с класи над екс мена. Изгледах го, имаше няколко интересни момента и това е в общи линии...
Миналата седмица го гледах. Като цяло ставаше донякъде откъм ефекти, мащабност, начални надписи и чиста проба нърдгазъм но имаше генерални пробойни, които бяха повече от забележителни. Главния "герой" е пълен и забележителен бордюр тука за разлика от Kick-Ass, където се присваше донякъде във всеобщата кретения, ама е прекалено бездарен за драматични роли. Не очаквах такава актьорска немощ след бездарниците в Pacific Rim, aма явно можело, там поне не се взимаха толкоз насериозно. 3D-то е колкото да не е без хич. Кен Уатанаби и Браян Кренстън се опитаха да направят нещо по въпроса, ама до никъде не стигнаха. Главната идея беше уникално безмислена
Kaто цяло опропастена от генерални тъпотии греда, чакaм новата Планета на Маймуните...
Spoiler for :
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
чист флоп си е, бацеwhat if they get me? написа:pfahahahahahhahahah
Godzilla '98 - FLOP ???
Cracked продължават със сензационализма си. И без това никога не съм ги харесвал.
и аз като тебе много се изкъртих от кеф като го гледах, ма тогава да съм бил първи клас сигурно
след това не съм го гледал, щото не искам да си развалям образаGodzilla premiered in theaters nationwide in the United States on May 20, 1998 grossing $136,314,294 in domestic ticket receipts. It earned an additional $242,700,000 through international release to top out at a combined $379,014,294 in gross revenue.[2] Despite its initial commercial success upon release, the film was met with a negative reception from critics and fans of the Japanese Godzilla series alike. The negative reception highlighted by critics included the film's thin plot, acting, and directing while fans of the Japanese Godzilla movies targeted the film's drastic reinvention of the titular character, which included its radical redesign and departure from the source material. Because of this, the film was nominated for and won multiple Golden Raspberry Awards, including Worst Remake or Sequel, but received recognition in the field of computer-generated imagery by winning the Saturn Award for Best Special Effects. Planned sequels were abandoned, despite a well-received animated series airing September 12, 1998 on the Fox Kids network.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Абе човек, ти не пишеш ли във форума за наука, мисля че съм те меркал там? Как попадна на тоя форумgolfar78 написа:Чесно казано не съм впечатлен от този филм
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Филма определено ми хареса! От битките накрая може да се иска малко повече, но като цяло си е класически Godzilla филм в US дрешки.
¯\_(ツ)_/ ¯