Near-death experiences

Нещата от живота
Аватар
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти

Re: Near-death experiences

Мнение от kaboom »

неска късния следобед ми се допика и се обърнах към некъв храст дето имаше от другата страна алея и некво като дупка и ако некой мине щи види патката. Еми една жена дърта неква с куче мина и застана точно пред патката ми и я гледа втренчено и не мърда. Стана ми неловко и лека по лека си прибрах хoя на място и изцепих ;[
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

kaboom е бил наистина близко до смъртта.

Поклон пред смелостта ти!

:rockon:
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Кабумката ме стресна с тая история :D :oops: Да не си на негово място...
bai vasil
Обратна връзка:

Мнение от bai vasil »

чух че загорелите бабки били опасни
а ако имат и куче си мъртъв направо
как е оцелял не знам
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

predi malko
ako zemetresenieto be6e po silno
moe6e da omra
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Е па тва беше точно за китайска чикия. :lol:
¯\_(ツ)_/ ¯
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

И аз имам нова история - щеш умра от земетресението днес :D
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
Аватар
Stonedisus
В момента играе: с кьорави катерички

Мнение от Stonedisus »

имам една история, която е толкова надълбоко набутана у памета ми, че вече не съм сигурен дали е истина :lol:
Да съм бил на 4-5 насело и нещо си играя на пътя. Там едно магаре с тъжен поглед седи и пасе. Отивам да си играя нещо с него, но не реагира милото. В един момент обаче съм се озовал в удобна за него позиция явно и .... след тва черно петно :D не знам след колко време дойдох в съзнание и как се прибрах в къщата.Казах, че ме ударило магарето на пътя. Смеят ми се и казват, че говоря глупости, въпреки че леля ми отбеляза , че имам черно петно на главата, (дали пък не е истина) но най-вероятно съм се изцапал.
Та понеже не беше потвърдена от никой авторитет за мен историята е загубила своята достоверност. Като цяло се чудя и как тая пущина не ми е спукала черепа :?

ши разквам още
кьорави катерички
Аватар
Motorolaz

Мнение от Motorolaz »

разкажи някое out of body еxperience да си направим кефа поне
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

Айде бе няма ли да напишеш онази прословута случка?
kamengtaiv
n00b playa

Мнение от kamengtaiv »

Аз помня като бях на 8 на село, кат гламав се разходих до чаира, и имаше кал кур капан (блато). И аз стъпих във блатото, тялото ми на половина беше потънало мама му дейба, добре, че един чобанин ме беше издърпал от там :D .

Още преди 1-2 месеца ако не се лъжа, излизам от Кауфланд, но трябваше да побързам да не изпусна трамвая. И аз започнах да бягам, ама торбата тежеше мама и, и бягах по-бавно. Затичвам се до спирката, и трамвая замалко да ме беше блъснал .
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

Идея си нямам колко близо до смъртта съм бил когато ми се случи следната случка:
Бях на село и мисля че бях втори или трети клас, в някаква ваканция. Събрахме се дебилчетата от село и какво ли можем да правим? Можехме да играем футбол или да се метнем в Дунава да се изкъпем, ама не. Ще мятаме камъни в гореспоменатата река. Мятахме и след известно време ни свършиха. Какво да правим сега? Еми, ще вземем тухли от близката порутена къща, ще ги начупим и ще ги мятаме в Дунава. Единият от другарите взе една, докато бях седнал на стената (обграждаща Дунава) и се бях заблеял някъде.
В следващият момент ми се забива тухла в средния пръст на дясната ръка. Аз и тайфата седяхме и гледахме тъпо и след секунди започна да боли. В пристъп на паника успях да откъсна малкото пръст, който висеше на косъм. Хванах се за китката и тръгнах към вкъщи с рев. Повървях към 150 метра, преди някакъв роднина на баща ми да ме види. Набързо сложи носна кърпичка върху раната, качи ме в колата си и ме закара до нас да ме видят баба ми и дядо ми. Качиха се, баба ми се разрева и се кръстеше, а дядо ми не го гледах. 7км по-късно стигнахме со най-близкият доктор (който се оказа ветеринар) и ме превърза. По-нататъка не си спомням. На следващият ден отидохме в най-близката болница и като ме приеха, докторът се хвана за главата. Тръгна да ми сваля превръзката, ама за тя се беше срасла с пръста. След известно време в агония превръзката беше свалена, а пръстът беше топнат в чашка реванол. Последва още реванол, но този път в марля. Новата превръзка беше дебела и не можех да си сгъвам пръста.
След около 3 месеца заздравя и най-накрая успях да събера кураж да го видя отново. Оказа се дълъг колкото показалеца и нокътя расте надолу. Няма щети по фалангата. От еднодневното забавяне сигурно съм щял да получа инфекция, според родата, но не получих.

Обаче си падам карък и две години по-късно си счупих този пръст, а след като се оправи, успях да го порежа до кокал.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Аз пък не мога да се сетя за конкретна ниър дет случка. Със сигурност съм имал неправилни пресичания, в които е можело да ме прегазят. Друго, което се сещам е като съм изкачвал по-стръмни планински върхове. Винаги си има някакъв риск да се подхлъзнеш/спънеш/стъпиш нещо накриво и да се претрепеш. Не знам, може би ми е прекалено скучен живота ама не се сещам за нещо по-така :D
Gen.Toast
В момента играе: PTSD simulator

Мнение от Gen.Toast »

what if they get me? написа:тоест сега средния ти пръст донякъде липсва, така ли?
Да. Саботирам средностатистическото количество пръсти където и да отида.
Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация)
PISO MOJADO, DIRTBAG!
Аватар
човек

Мнение от човек »

спомням си веднъж на морето и веднъж на диканя че можеше да се удавя. сещам се за една в която участвах, но не беше ниър дет а по=скоро най-неловката ситуажия в лпято сте изпадали ама някои от вас я знаят сигурно :o
Аватар
NoName
В момента играе: Белот ...
Обратна връзка:

Мнение от NoName »

Язе , като бях още в гимназията ходих на един лагер на морето, то се водеше нещо като пленер. Един приятел който учеше в художественото училище и го раздаваше нещо художник , неговата гимназия организираше нещо като пленер. 10 деня на морето уж да рисуват там някакви работи. Ама това беше само за прикритие общо взето никои с нищо такова не се занимаваше , само пиене и плаж. Та той тама не знам какво беше лъгал но успя да ме вземе и мене с него. 10 дена с 30 човека на морето беше адската работа. Имаше и 2-ма 3-ма учителя де, ама мене почти не ме закачаха , защото нали аз не бях от това училище. Пък и учителите се правеха дар-мадан де, нали го раздаваха арт натури :lol:
Та един ден на плажа решаваме да си вземем водно колело. Аз , моят приятел и три момичета. Взимаме го и почваме да си караме. Ние двамата въртим, момичетата се возят. Но нали трябва да се покажем мъжкари, въртим супер здраво и само навътре към морето. По едно време плажа взе да се вижда едва , едва ... водата стана супер тъмна, в нея взеха да се виждат някакви медузи гиганти по 6 метра едната :lol: Влязохме супер много навътре във водата. Решихме да се връщаме към брега вече. Да ама , кура му Янко. Не можем да завъртим колелото в обратната позиция. Застанахме по едно време хоризонтално и не можем да обърнем колелото в посока към брега. Вълни , течение да си ебе майката. А течението като не въртим , ни дърпа супер много навътре. Викам сега си еба майката. Аз плувам колкото да не се удавя в детски басейн , другите също така че и по-зле. А като седим хоризонтално , вълните супер големи още малко ще ни обърнат а течението ни дърпа все по-навътре. Излишно е да казвам че телефоните ни бяха на брега, то и да бяха в нас се тая, на кой ще се обадим да ни помогне ? След 15-20 минути , бясни усили се обърнахме по посока на брега. И от там се почна едно въртене ... а пък вече бяхме доста уморени. Въртим , въртим , сменяме се , въртим на почивки , впрегнахме и момичетата да въртят. Течението беше адски силно и ни буташе постоянно назад към морето. По едно време решихме две момичета да въртят , ние двамата да се потопим във водата и да бутаме колелото като плуваме с крака , а с ръцете го бутаме. После пак се сменяме, въртене ... 3 часа не можем да се върнем. Вече беше късен следобед когато се добрахме до плажа. Аз не мога да си усещам краката. Пък и стабилно изгоряхме ... вечерта се напихме и се смяхме на случката :lol:
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Аватар
newcomer
В момента играе: Футбол, ама навън

Мнение от newcomer »

what if they get me? написа:сетих се за едно като много малък - 7-8 годишен

В детската ми стая имаше една огромна секция, която беше претъпкана с книги, като в дъното й имаше шкаф. Беше турско производство и следоватлено доста лабилна. Веднъж докато си играех ми скимна да извадя нещо от шкафа. Клекнах до секцията и дръпнах вратичката. Само дето цялата секция взе да килва към мен, междувременно засипвайки ме с падащи от рафтовете книги. За щастие се спря и не ме премаза, така че си останах само с временната уплаха и леки контузии.
Spoiler for :
После наште ме наказаха, щото да съм бил по-внимателен с домашните вещи. Мерси, мойчета :neutral:
Случвало ми се е същото, с малката разлика, че когато всички книги се изсипаха върху мен, за финал върху тиквата ми падна и тежък, пластмасов локомотив-играчка, от най-горната лавица. Това беше моментът, когато наистина ме заболя.
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Не мисля, че съм имал NDE
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Публикувай отговор