Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 02 Май 2014 11:28
Alaster написа: Бих казал възможно най-точните инвайти, особено в сравненение с предишните. Иначе тоя SunsFan пък кастър ли станал. P.S- http://esportsexpress.com/2014/04/unive ... ty-roster/ Soooo much win! Да бе, със синдерена кастваха един турнир, и въпреки че не съм ги гледал, хората казват че било доста сполучлива комбинация :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 04 Май 2014 21:30
Според мен Tusk има потенциала да бъде сред най-счупените герои в играта. Готов съм да заложа, че той ще е новата мода в comp. play заедно със завръщането на Tidehunter-a. Кotl и Lich най-вероятно ще имат доста появи в скоро време. Lycan, Bat, Naga, Cent с напълно заслужени и адекватни нърфове, нито прекалено леки нито прекалено тежки IMO. Ember-а може да му е малко в повече, но аз нямам проблем с това. Midnight Pulse и Mana void range са малко wtf на пръв поглед, но най-вероятно няма да има огромна промяна що се отнася до практическата им страна, промяната на Ursa също e wtf и според мен най-глупавата част от 6.81. Радват ме и бъфовете на Kunkka и Undy.
FUCK EMP
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
Desolare
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 04 Май 2014 21:33
Какво ми хареса:KRAINO WREME беше за нърф на Ember, смешен герой. Както и на ЕМП, писна ми да гледам Quas/Wex Grimorum wannabe всяка втора игра. Frost Armor е пресилен. Lina + QoP също според мене, ма да видим как ше се отрази, защото тия двечките не ги засичам особено много. Махането на кръва от улта на Ликантропа. И за т'ва му беше време, виждаше му се края на тоя герой. Silencer бъф, според мен е идеален в момента. Huskar + Ursa бъфовете бяха сила, но се притеснявам че този на Урза е прекалено OP. KotL аганима е чук! Magnus buff-а (маха лимита на единици в Skewer) е сила също. Terroblqt бъфа е чудесен Tidehunter също е добре. Бъфът на ракетата на Tinker го КАРА да ръшва Ethereal Blade за да може да 1 шотва някого, ебати бъфа. Tusk бъфа не е лош, но усещам как пъбовете ще фейлват. Какво не ми хареса: Zeus бъфа е олигофренски. Brewmaster бъфа е прекалено нахален. Reaper's Scythe е ПРЕКАЛЕН Свен бъфа е некъв изваден от гъза, еби му майката. Просто LOL: Aghanim's Scepter-а на Lich. Aghanim's Scepter-а на Abaddon. PA's blur Balanar бъфа. Earthshaker бъфа. Chaos Knight бъфа с 50% шанс за допълнителна илюзия.
|
|
|
Desolare
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 05 Май 2014 10:11
Не е, точно т'ва е проблема. Някакъв смешен бъф колкото да кажат че е бъфнат (улта му действа на сгради) ...
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 10 Май 2014 10:01
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 10 Май 2014 20:51
1MIL Kappa.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 12 Май 2014 17:32
Big brother Doto is ON! Това май ще е най-добрият stream в историята на Twitch. James on a roll.
|
|
|
|
|
Nreth
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 13 Май 2014 10:34
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 15 Май 2014 20:21
5 M I L B O Y S
|
|
|
|
|
Me
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 16 Май 2014 14:41
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 23 Май 2014 21:14
Techies след интернационалния потвърден от валв
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 03 Юни 2014 18:44
Гледахте ли WPC финалите IG 3:0 DK - IG 3:4 DK crazy asians
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 03 Юни 2014 23:08
Me написа: Това го бях чел и е доста жалко. Като цяло не мога да разбера защо сме толкова зле. Като цяло сме Дота държава от време оно и въпреки инвазията на LoL, тук все още се играе доста стабилно дота. В този ред на мисли не мога да разбера защо нямаме популярни лица в сцената (не говоря само за играчи, а за мениджъри, журналисти, personality-та и т.н.). Може би сме прекалено тъпи. Щото почти всяка една балканска (или източноевропейска) държава по някакъв начин е или е била свързана със сцената. Нашето най-голямо постижение беше измисленият тим Darer, който беше най-shady нещото в света и много неясно защо Artstyle го рекламираше толкова усърдно, че дори успя и да фейлне под това име на TI2. А и бас ловя, че няколкото българи в топ 100 на еу ммр просто са с изкуствено буустнати рейтинги, защото ако наистина бяха толкова добри, може би щяха да са в добър отбор.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 03 Юни 2014 23:40
Българите от отборна игра не разбираме. Всеки мисли за себе си. Която и игра да играеш поздрава е псувня а името на играта се променя на прецакай ближния. В гените ни е. Тъпо стадо сме. => няма и няма да има български отбори
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 04 Юни 2014 00:56
SouLSteaL написа: Българите от отборна игра не разбираме. Всеки мисли за себе си. Която и игра да играеш поздрава е псувня а името на играта се променя на прецакай ближния. В гените ни е. Тъпо стадо сме. => няма и няма да има български отбори Аз затова направих сравнение с балканските отбори, защото малко или много имаме еднакви нрави, но те някакси успяват, а ние не. Тезата на Волтажа е по-разумна, но не е изцяло така. Спонсорите прибират под крилото си вече заформени аматьорски отбори, които са цъкали заедно от месеци/години, защото виждат потенциала в тях. Тоест, момчета които играят на що-годе добро ниво, но точно без никаква финансова подкрепа, а спонсорството идва като награда за труда им досега. Явно в цялата ни държава не могат да се намерят едни сериозни 5-ма души, които имат нужните качества и биха се хванали заедно да си пробиват път нагоре. Затова одобрявам всичките инициативи на WildBeast с разни турнирчета (пък било то и с награди айтъми и т.н), от които в даден момент може да излезе някой голям талант. Така трябва да се развиваме. И в крайна сметка ако се върна на скрийншота от предишната страница, се запитвам дали пък SoulSteal не е по-прав от Волтажа... едит: гледайки съставите на българските отбори от наскоро провелата се балканска дота лига, забелязвам доста от "гарена звездите" от едно време... момчета, които се славеха с доста лошо отношение към другите колко от тях сте виждали по пъб стриймовете в партитата на добрите европейски играчи? Да не говорим за standin-ване Въобще дали има някой от тях, който да не се държи типично по руски? И все пак, мога отново да се опровергая и да продължа размишленията си, че може би в крайна сметка причината е не е "типично българското поведение", защото например в LoL лично познавам цели трима души (доста голям процент спрямо населението ни :Д), които са много навътре в нещата като единият е мениджър на успял отбор, а другите двама наскоро се преместиха да живеят в Германия по покана на SK и работят в централата им като отразяват LoL турнирите на ESL в Кьолн. Тоест, има начин...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 04 Юни 2014 01:39
И за да не продължа да тъпча върху горния пост, само да кажа, че сега поразгледах сайта на балканския дота турнир и се оказа, че третото място го е взел български отбор, като на 1 и 2 са съответно румънците, които бяха преди време Dignitas и част от сърбите, които преди време бяха Fnatic... Тоест, добре са се представили :Д
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 04 Юни 2014 11:31
Негативен съм защото от 5-6 месеца играя предимно дота и тф2. Снимката на стеам ми е флага на България и пример оня ден не че се хваля но съм доста добър на тф2 и доминейтвам 2-ма които си бяха очевидно комбина(демо+медик) и какво последва мислите ? Ми почнаха на български да ми обясняват кво са правили с майка ми и че съм "crit-master" от друго измерение. Аре добре от другия отбор са ама после се метнаха в моя и пак същото race за точки и медика не ме лекува и ме игнорира докато си мра от огъня пред очите му. Още 100 такива ситуации имам...
За дота няма обяснявам защото ми се повръща като се сетя
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 05 Юни 2014 02:40
Аз пък не мога да разбера как така не може да си го обясните.Въпреки че дота е популярна в България , никога не се е играела с такава отдаденост присъща на професионалните играчи, за тях дота не е игра а призвание в живота докато се занимават с нея, тук по-далеч от клубни масачета не се стига.Тези които смятат сериозно да се отдават на дота в Бг обикновено са завършили средно образование дечурлига , които смятат да не правят нищо 1-2 години докато решат какво ще правят по-нататък , ентусиазма с които играят бързо затихва тъй като да се сформира отбор на професионално ниво в Бг е почти мисията невъзможна поради заетостта на средностатистическия младеж не сме до там богати та да можем току така да посветим 2-3 години на дота което е според мен е минималното количество време за изграждане на един добър играч,младежите смятат че могат да инвестират това време в по-полезни начинания.Моя опит в тая насока показва че е невъзможно да се направи сносен отбор на които да може да се разчита,преди години събирах отбор за едно просто участие на Esl и до там се не стигна.Относно спонсорите не знам ,ама пазара в тая работа е твърде малък както се види от липсата на отбори,виртуалните спортове не хранят в България така е и изглежда и за в бъдеще ще е така.Отвъд любителското ниво трудно се достига.Ако обаче пък разгледате какво е допринесло за развитие на българския дота гейминг ще видите че тук напъните са повече от оскъдни, имало е всичко на всичко два дота форума , единия преди години изчезналия Warstomp(който беше и wc3 форум) и другия дота сайт май се казваше dotaallstars.bg или нещо подобно неговото ниво беше малко по-ниско от warstomp-а в началото там постваха гайдове и бивши бг национали, сега и двата сайта ги няма.Може да има някакви други форумчета на различни дечица но те са повече от ирелевантни, добре сега можем да кажем че всеки има достъп до много повече инфо относно дота и може да следи просцената с лекота заради многото стриймъри и разрасналата се популярност на играта , но въпреки това в основата на проблема стои липсата на рентабилност на това да инвестираш тези 2-3 години от живота си и да не спечелиш нищо на среща откъм материални средства, все още прогеймър къща не храни , ако това се промени и отбор ще си имаме и успехи ще се жънат, действително не сме по-малко добри от всички други балкански страни във виртуалните спортове ,но потенциалите ще се прахосват докато възнагражденията не станат по-солидни
ПП.Играхме 3-4 доти с хора от тоя форум в един тийм преди и констатирахме че нивото ни е много ниско. just saying
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 06 Юни 2014 18:24
Спонсори те първа ще има. Нямате си и на идея какво следва в момента . Успяхме да изградим едно ниво, което ще ни помогне да открием всичко нужно за доразвиването на сцената в България, така че просто стойте и гледайте какво ще се случи догодина в България, а още по-скоро ще наложим началото. Истината се крие в търпението и упоритостта, а не в бързането и алчността (референции към някои хора, докарали гейминга до това ниско ниво в България при положение, че имаха всичко, за да го развият много по-добре). Проблемът в момента е в това, че доверието на геймърите, спонсорите и инвеститорите липсва след всичката бъркотия в гейминга досега. Върху това работя в момента - възвръщането на доверието им и изграждане на тази индустрия на ново (конкретно в Dota 2 засега). Не е като да нямам възможността, не е като да нямам тези 2-3 годинки за полагане на основите, не е като да нямам търпението, не е като да нямам средствата. Нужен е ентусиазъм и идея как да станат нещата. Мен няма какво да ме спре и съм обеден, че това, което в момента върша, има смисъл. И ще продължавам да го върша, докато не постигна желания резултат, а както вече по-горе споменаха - български топ отбор. Може би голямо събитие като DreamHack в България (за Dota 2) и т.н. Времето ще покаже… Не бързам за никъде .
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: DOTA 2 Публикувано на: 07 Юни 2014 01:37
Сега като спомена Warstomp всъщност се замислих, че в индивидуалните спортове сме имали проблясъци хич да не е - и на Warcraft 3, и на SC, и на Fifa. И то преди бая време, когато е-спорта беше още по-свит. Та дори доста от гейминг предаванията винаги имаха рубрики за електронен спорт. Къде отиде всичко това... В момента БФЕС е нищо в сравнение с това, което беше. Аз дори не съм убеден че БФЕС функционира в момента. ON!Fest-а е другият вариант, който може би ще ни покаже светлина в края на тунела. Обикновено на него има разни турнирчета като центърът на събитията разбира се е LoL (в което няма нищо лошо). Ако може да се работи в насока да се организира един стабиелен Дота турнир в рамките на ON!Fest-a и да се поканят някои балкански отбори, да се рекламира тук-там, би било доста добро начинание edit: аз като се замисля, май на последните два ON!Fest-a следях дали ще има Дота турнир, но в крайна сметка така и не отидох... беше доста вяла работа, ако си спомням добре.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|