Автор |
Съобщение |
Gawayn
|
 |
|
|
Заглавие: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 27 Май 2014 19:39
Пичове стига с този Watch Dogs!  Дори като гледам и наще пц маниаци са забравили да отбележат, че dragon age: inquisition е вече с дата на излизане 7 октомври 2014.  ай да ни е честито. ;d http://www.dragonage.com/#!/en_US/home
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 27 Май 2014 19:50
Nobody cares. Dragon Age Origins ftw, всичко след това е бошлаф раота
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 27 Май 2014 20:09
doggymien4o написа: Nobody cares. Dragon Age Origins ftw, всичко след това е бошлаф раота Nuff said.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 27 Май 2014 20:42
Е то кое е това всичко...само двойката.Която имаше огромен потенциал,останал нереализиран........ Аз лично очаквам инквизицията с огромно нетърпение.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 28 Май 2014 04:34
За същата 2ка ли говорим, която е такова прокиснало лайно на гейминг индустрията, че Watch_Dogs пред него е игра на десетилетието След такава безбожна помия като 2ката нямам високи очаквания за Инквизицията. Което дава пълното право на играта да ме изненада приятно. Ше видим на есен.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 28 Май 2014 11:13
Мене лично и 1цата не ме изкефи кой знае колко... Пък 2ката no comment
|
|
|
|
 |
Balerion
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 28 Май 2014 21:09
Единицата е зарибяваща и толкова. Историята и е клише, бойната система ми се стори дървена, а гейплея не се отличава с нещо изключително и все пак всичко бе толкова добре направено и работещо, че просто не можеше да се отделиш от нея. Двойката... де да знам. Дали е лоша игра - не, дали е разочароваща спрямо първата част - да.
Тази ще я видим каква ще е. Най-малкото след двойката очакванията са занижени и това работи в нейна полза.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 28 Май 2014 23:15
Balerion написа: Дали е лоша игра - не, дали е разочароваща спрямо първата част - да.
Ок, аре да заебем рециклираните dungeon-и, които ни бъркаха в гъза в тая игра но имайки предвид бойната система на първата сериозно ли с тая олигофрения със "вълните" някой може да я възприеме като нещо различно от АБСОЛЮТЕН БОКЛУК дали е лоша игра - не, АБСОЛЮТЕН БОКЛУК Е АБСОЛЮТЕН сешсе
|
|
|
|
 |
Balerion
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 29 Май 2014 19:00
Сетих се брат, ама аз винаги имал някакъв поне малък афинитет към двойката. Най-вероятно щото първо изиграх нея (не питай що, щото и аз не знам  ) и ме въведе в света на играта.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 29 Май 2014 19:31
То е ясно,че двойката е голяма крачка назад като цяло но по отношение на визия(арт и графика) и комбат е крачка напред,та затова има хора на които им допада.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 29 Май 2014 21:32
moroel написа: То е ясно,че двойката е голяма крачка назад като цяло но по отношение на визия(арт и графика) и комбат е крачка напред,та затова има хора на които им допада. Някой тряя те кастрира баш тебе, че пази боже да се възпроизведеш.
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 29 Май 2014 21:40
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 29 Май 2014 22:08
Розов селянин написа: moroel написа: То е ясно,че двойката е голяма крачка назад като цяло но по отношение на визия(арт и графика) и комбат е крачка напред,та затова има хора на които им допада. Някой тряя те кастрира баш тебе, че пази боже да се възпроизведеш. Е аз какво съм виновен пък сега,че имаш проблеми с играта.По принцип най-лесното решение ако ти е труден комбата е да си пуснеш най-ниска трудност.Ако пак не става,пиши,ще видя да ти намеря някакъв гайд.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 29 Май 2014 23:13
Бате "комбата" в тая игра е толко семпъл и малоумен, че ако не се справяш с него едва ли има гайд, тъй като просто няя кво да правиш. Не е като Origins където имаше поне някакво тактическо мислене. Играта е болезнено тъпа и бойната й система е една от основните причини. Не се излагай, Origins има хиляди пъти по-добра бойна система.
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 29 Май 2014 23:23
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 29 Май 2014 23:32
@Розов селянин Да,съгласен съм.Всъщност аз самия не се изразявам добре.Просто в ориджин "за мен лично" като анимации и раздвижване комбата е доста дървен.Аз играя с дуал уейд уариор и ми беше голяма дървения.Иначе за тактическата част и скил системата,спор няма.А това което споменах за моя герой+бедния по мое мнение арт и липсата на достъчно цветове ме накараха да погледна с не толкова лошо око на двойката.По темата-наистина се надявам за третата част bw да са си взели поука и да излезе нещо яко.Ако ли не....чака ги съдбата на митик...
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 30 Май 2014 00:56
Това което бръкна особено дълбоко в моя задник в 2ката беше и защото играх маг, и имаше 3 танцувални движения на мятане със жезъла, едно от които беше превъртане през гърба. Интересно е като го видиш за 5 секунди. Като изиграеш цяла игра е крайно ужасяващо.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 11 Юни 2014 23:32
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 12 Юни 2014 00:40
Nreth написа: http://www.pulsar.bg/prodDetails.php?prod_id=23919 Бая пари... Естествено ЕА пак надуват цените. Angry Joe много добре ги беше нахранил скоро по тоя повод.
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dragon Age: Inquisition!!! Публикувано на: 09 Юли 2014 20:24
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|