Второ, епични Paint умения, и не те гавря, когато аз се опитвам да обясня нещо подобно, свързано с улици и тъй нататък... бегай надалеч
Но като цяло евалата че не си пострадал.
darvoto e 10 metra we emoi po malko de ma bali go. otrqzaha go nemoi ti go premerq sqwhat if they get me? написа:върху ТУХЛИ от ДЕСЕТ метра ли ве?? Не твърдя че лъжеш, ама или малко си преувеличил, или си верно нереалния късметлия.
разкажи повече за Сеата, че това звучи най-интересно
абе лайно тъпо аре да млъкнеш вече с твойте инфантилни историйки, а?The Wolf написа:като изключим онова с планината, не съм имал особени близки срещи със смъртта.
АХАХХАХАХАGipo написа:Имал съм 3 near death experiences. И трите пъти беше на едно и също място - на Diablo 3 HC
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Знам, че искаш да изкараш някаква реакцийка от мене, ама си ми под нивото братле. Вземи разкажи нещо от скучния си и вял живот, барем да разбера, че си поживял и тиNocturno написа:абе лайно тъпо аре да млъкнеш вече с твойте инфантилни историйки, а?The Wolf написа:като изключим онова с планината, не съм имал особени близки срещи със смъртта.
почвай