В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Game of Thrones
Публикувано на: 12 Май 2014 23:04
Бе и според мен си я бие - не като сюжет/събитие, а като изпълнение, сценарий и актьорска игра.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
-Stormrаge-
Публикувано на: 13 Май 2014 01:14
Най-силният епизод за този сезон до сега.... Тирион продължава да ми пълни душата без него не знам дали ще догледам сериала... Странно че от страшно антипатичен в първия сезон, Джейми се изгражда като доста по-пичовски персонаж в последните два.... „Game of Thrones Season 4: Episode #6 Clip - Tyrio…“: http://youtu.be/uvX4k_3Cmvs
Публикувано на: 19 Май 2014 09:12
Сцените с Тириън- култ. Затова Питър Динклидж трябва да спечели Еми !! Между Аря и Хрътката бавно се гради някакво доверие. Изкефи ме момента когато Хрътката наръга умиращият и й каза "Тук е сърцето", а след това Аря наръга онзи дето го бяха повели към Нощният страж. Сцените с Денерис и Джон ми бяха некви сложени все едно колкото да ги има- да покажат че Денерис омеква пред Даарио, а Джон има проблеми на Вала.Нямаше някакъв заряд, и/или нещо интересно. Сцената с Червената жрица беше интересна само с това че тя даваше заповеди на кралицата. Оберин е ГОЛЯМ БЕ !!! И стигаме до най-важното- сцените с Петир, Санса, Лиза (или Лиса?) и Робин. Хареса ми че показаха че Робин е доста нестабилен. Целувката м/у Кутрето и Санса беше добре направена, а и онази как ги изгледа просто. И финала- БОже какъв финал. Така си го представях докато четох книгите- Петир седи, гледа и не мига. Физиономията когато Лиса (или пък Лиза?) разбра че единствената която обича Петир е Кат- ЕПИЧНО !!! Като цяло добър епизод- хареса ми.
Маце Борко
Публикувано на: 19 Май 2014 18:19
Петир носи един и същи костюм, щот е твърде готин и неузявим спрямо простотии като студено време и т.н. булшит.
Не знам кво си спомняш, но в книгата пичът е под средната височина за мъж, а Санса е висока, so no big deal.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7904 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 20 Май 2014 19:29
сценката с littlefinger и санса беше крайно малоумна авторска изцепка в поредния му тъп опит да е скандален
Spoiler for :
и да, дори знам че всъщност не изпитва толкова към нея, колкото вижда Кат в нея
но това, което ми бръкна толкова мощно в гъза беше друго и даже съм изумен че Волтажа не го спомена в анализа си
Spoiler for :
не разбирам как някой може да издебне Хрътката в гръб и вместо instant kill... да му скочи на гърба и да го захапе за врата ЩО ЗА ОЛИГОФРЕНИЯ? понеже съм прилежно спойлнат и знаех какво трябва да се развие още 2 епизода назад в тая линия признавам че случките в книгата са в хиляди пъти по-адекватни от тая бозава импровизация иначе изглежда ше ги разделят шото раната от ухапването му ше инфектира ама аре ве ухапан в гръб сериозно ли
Публикувано на: 20 Май 2014 20:34
нене нищо не съм чел и тва дето ми разказваш не го знам за кутрето, тъй че спри дотук
Spoiler for :
знаех само че в тая сцена уж е шот вижда Кат в нея, по-натам си нямам идея какво се случва в тяхната линия но пък и идеята някак нито ме кефи, нито ми се нрави за интелигентно копеле като Петир смисъл, хубаво, несподелена любов, чиято сестра ебеш, ама чак пък дъщеря й поне досега секс скандалите на Мартин са ми доста мехави като започнем с Церсей и Джайм та досега, да използваш секса като метод за скандализиране ми е прекалено пошло за автор в неговия ранг
Публикувано на: 21 Май 2014 04:25
абе важното е че е преодолим кусур най-малкото щото не е в основата на книгата това
за разлика от сцената с кутрето последния епизод да беше comic relief да каеш ок ама те напълно сериозно се опитват да го направят да му скочи на врата и да го захапе е просто малоумно смисъл и да не е ножка във врата или квото и да е, едно паве в тиквата е просто логичен избор ебати, как така ше му скочи да го охапе? направо ми се вижда като гавра с висотата на книгите, която непрочел ги човек като мен вижда в тях нз
Spoiler for :
спойлнат съм май също че при moon door-а трябваше да се появи яснота спрямо Джон Арин, аз ли бъркам или е тотално пренебрегнат момент в сериала?
Публикувано на: 21 Май 2014 12:36
уф сетих се, имаше няква такава сцена в 5-ти дето ми беше изгубила интереса тотално и не слушах кво разправя тая парантия, шот ме дразнеше
иначе спойловете са неизбежни, сума народ в обкръжението ми са изчели книгите
гледам в hbo bg че Грегор Клегейн бил нов аз не помня стария, не е като да има особено екранно време ама новия бил 181 килограмов 25 годишен исландски младеж
Публикувано на: 22 Май 2014 00:03
мисля, че беше по някакви здравословни причини
ако не е тва, било е заради друга роля
не е толкова нископлатен актьор, щото играе оня орк Болг в Хобита, оттам със сигурност е взел повече пари
Снимка; не спойлер
Spoiler for :
иначе аз не разбрах защо като бяха тръгнали да го рекастват, избраха тоя по средата; толкова силно не се вписва пичът, че със сигурност са знаели, че ще трябва да рикастват втори път, за да може да Планината да си изпълнява функциите занапред - беше некъв просто висок, слаб и брадат и нищо повече
ма първият си беше 10/10 - хем голям, хем гаден, пък и има физиономия като на питбул подобно "брат" си
исландецът има вид на добряга и с тия стойка, мускули и добре оформено във фитнеса тяло има некво много "модерно" излъчване
ма няя значение
снимка на пичката Емилия Кларк, която ирл е хиляда пъти по-яка от недоклатената deus ex machina пача, дето трябва да играе в тоя сериал
Spoiler for :
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 23 Май 2014 12:06
Spoiler for книгите:
Оф вайпъра много почнаха да ме кефи истински ужас ще е когато умре
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Публикувано на: 23 Май 2014 12:49
denik написа:
Spoiler for книгите:
Оф вайпъра много почнаха да ме кефи истински ужас ще е когато умре
Spoiler for :
И то като знам как умира, направо ми се ще HBO да направят неква тъпанарска импровизация и да развалят сцената...
Манс е приемлив. А кои кастове най се доближават до представите ви от книгите. Игрит и Давос на мен са ми плашещо 1:1 и Тотмунд ама в сериал образът не му е толкова готин, а да и Тивин и Тирион донякъде.
Общо взето от всичките им смислени, безсмислени или малоумни промени, единствено не съм склонен да им простя за две неща. Цялата линия на Денирис във втори сезон и обезличаването на Станис.
Сорри, ама това тука не е Станис и толкова. И то аз не се имам от най-големите му фенове, макар че винаги съм го харесвал доста. И само не разбрах защо цял сезон пак се мотаха в Драконов камък, като
Spoiler for :
в последния епизод на миналия сезон още се запътиха към Вала. Така се изгуби пълната изненада от книгите.
. След Черна вода пък никой повече не спомена за него в Чертога, все едно са го оставили от милост да си живее животеца на острова си и вече не заплаха.
Напълно ги огелпиха времевите линии. Тази на Санса почти свърши, а на Аря е доникъде. Спирам дотук, че ще ме помислите за баси критика.
П.П Edit, не беше баш спойлер
rocchi
Публикувано на: 02 Юни 2014 11:10
еби му меча
Tranquil
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 02 Юни 2014 12:11
Кур.
Spoiler for :
Разговорът м/у Тирион и Джайм за criple-a да не е някаква метафора за самия Джордж Мартин само че с героите от книгата вместо бръмбари?
___________________________________ :O
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2682 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 02 Юни 2014 13:59
Нещо не ме кефи как
Spoiler for :
разкриха самоличността на Санса пред лордовете на Долината
и
Spoiler for :
как Джора се мъчеше да излъже, като го хванаха, че е шпионирал.
До колкото се сещам нито едно от тея неща не бяха така в книгите.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения