Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: странен проблем с wi fi адаптера Публикувано на: 20 Май 2014 16:11
при включване на лаптопа ми се появи съобщението: 104 unsupported wireless device и windows не зарежда повече. преинсталирах w. , направиж ъпдейт на bios пак същото.Адаптера работи пробвах го на друг лаптоп.Странното е че когато го извадя пусна лаптопа и след като w. е заредил го сложа тръгва без проблем ,свързвам се с рутери,обаче след като изключа пц. пак същото.Дайте идеи как да оправя проблема
|
|
|
|
|
Infy
|
|
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
|
|
Заглавие: Re: странен проблем с wi fi адаптера Публикувано на: 21 Май 2014 12:08
Реално си пробвал почти всичко логично, което може да се пробва, освен преинсталация. Знам, че е тъпо да преинсталираш цял уин само заради това, но пък... Другия вариянт е да се поразровиш за по-стар драйвер от този, който си пробвал.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: странен проблем с wi fi адаптера Публикувано на: 22 Май 2014 07:42
[quote="Infy"]Реално си пробвал почти всичко логично, което може да се пробва, освен преинсталация. Знам, че е тъпо да преинсталираш цял уин само заради това, но пък... Другия вариянт е да се поразровиш за по-стар драйвер от този, който си пробвал.[/q преди преинсталацията сменявах драивари. а самият проблем от къде може да идва , от дефектно дъно или от нещо друго?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|