Tages driver.. The witcher

Игри за PC
Аватар
play4u
В момента играе: Draven

Tages driver.. The witcher

Мнение от play4u »

Здравейте! Тъй като съм фен на Rpg-тата реших, че е голям пропуск че не съм играл "класиката" The Witcher. Тегля, инсталирам и ми дава съобщение от windows че driver-a Tages не е съвместим със системата (Win 7 32 bit) и като такъв не работи. Пускам играта-съобщението 'Insufficient privileges. You have to be administrator.. ". Пробвам Run as administrator, Properties -> compability with win 7, Properties -> Run this program as an administrator.. Нищо. След известно ровене в нета разбрах че въпросния Tages driver е отговорен за проблема. Навсякъде съвета е да изтегля драйвера от официалния им сайт, да го инсталирам и всичко ще се оправи. Тегля го (за 32-битова с-ма) стартирам като админ и аха да започне инсталацията- erorr 31. И дотам. Не знам вече какво да правя. Ако някой знае нещо по въпроса и го сподели бих му бил много благодарен!

Благодаря предварително :)
Аватар
hyper'

Re: Tages driver.. The witcher

Мнение от hyper' »

Коя версия ти е драйвърът? Или пък да не би нещо да има несъвместимост с район, знам ли..? (втория ми въпрос бе вдъхновен от тук, помогнали са им на 11 човека > http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... a76141b9b1 )
Аватар
play4u
В момента играе: Draven

Мнение от play4u »

Ха-ха-ха
Решението е било толкова лесно и през цялото време през очите ми. Навсякъде хората говорят за пач 1.5, че оправял нещата и т.н и аз си мислех че едва ли не ще пачне като вляза в launchera-като mob-ите и mmorpg-тата... А чисто и просто е трябвало да се изтегли от тук.. Сега нямам проблеми. Време е да летят глави на вещици :D
Аватар
doggymien4o
В момента играе: Квот фана

Мнение от doggymien4o »

Първия Вещер е мега зле, втория е по-готин
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
Аватар
Nreth

Мнение от Nreth »

doggymien4o написа:Първия Вещер е мега зле, втория е по-готин

Не беше ли обратното :D
Аватар
Tranquil
В момента играе: нищо, мързи ме

Мнение от Tranquil »

doggymien4o написа:Първия Вещер е мега зле
lol, скрий се.
:O
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Nreth написа:
doggymien4o написа:Първия Вещер е мега зле, втория е по-готин

Не беше ли обратното :D
И 2те са мега силни ако си падаш по тъмна, готическа атмосфера. Ако си Цензура и цъкаш ЦоД с дечурлигата вероятно няма да те изкефи
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Няма да се учудя ако и на хората от моя линк ги е оправило същото. ;) Ае цъкай с кеф.
Публикувай отговор