Начи вчера приятелката ми на рожден ден с караоке и те са искали музиката и ми пише по едно време текста на черната овца (избухва си нещо, няма лошо) и я питам пак ли са си въртяли като цяло старите неща (пак поне не е чалга като за утайки да са слушали) и вика... 90% от времето.
И се замислих защо на българските купони се слуша все същото? Хора между 15 и 30 години въртят същите песни като дядовците им, 0 нова музика си пускат, пълна неосведоменост за новите неща (малко му трябва на човек да се разтърси да намери едновременно нова И качествена музика, а не МТВ простотиите имам предвид), ма не, 3 български парчета на 2 допотопни групи и на ас/дс 2 и няколко поп неща и тва е. ВСЕКИ. ШИБАН. КУПОН.
И поне като секи ше се прави на елитист със стари неща, защо не намерят и други неща ебати, бърз пример:
https://www.youtube.com/watch?v=SqpOxaUVWwAКуийн имат поне 10 нереално добри песни, ама нееее ше въртим 2. По купони и по радиото. Радио 1 рок - по-скоро радио 1 СЛУШАЙТЕ СЪЩИТЕ 15 ПЕСНИ ВСЕКИ ДЕН, ВСЯКА СЕДМИЦА, ВСЕКИ МЕСЕЦ.
Колко ни е скапана генерацията музикално в България?
Ужасно много. Така е. Снощи бех в Рок Ит и там така. Thunderstruck, Poison и т.н. комерс неща дето секи ги е слушал 1000 пъти. Ма поне имаше Слейър и Сепултура та си се накефих и аз
Радио 1 Рок е мега зле да. Едни и същи комерс песни само дето ги въртят по 15 пъти на ден. На компа си имам сигурно 3 пъти повече музика от цялото радио. Само Тангра си заслужава да се слуша, там вече наистина има разнообразие.