Gravity на Куарон разбива
-
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: Gravity на Куарон разбива
Gravity на Куарон още не съм го гледал, но таз нощ гледах Europa Report и съм wtf
Невероятен филм!

¯\_(ツ)_/ ¯
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Прекрасен, няма една секунда, която да не ми хареса. Изпълнен с дълги, красиви и детайлни сцени. Нямам търпение да излезне някакъв making of заедно с ДВД-то, защото не мога и да започна да си представям как се снима подобно нещо.
Противно на мнението на Гипо, ще кажа, че филмът не е празен под аудио-визуалната обвивка. Семпличък - да, но не и празен.
Противно на мнението на Гипо, ще кажа, че филмът не е празен под аудио-визуалната обвивка. Семпличък - да, но не и празен.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Филмът е добър, но по-скоро споделям мнението на Гипо. (soundtrack-a е 6, както и ефектите).
А не е като да кажеш, че не съм разбрал символиката във филма (fetal position; края и др.)
Гледам някви аналогии с 2001: ASO се правят из нета
Но примерно един "Sunshine" (с уговорки за последния акт) за мен стои малко над "Gravity".
А не е като да кажеш, че не съм разбрал символиката във филма (fetal position; края и др.)
Гледам някви аналогии с 2001: ASO се правят из нета

Но примерно един "Sunshine" (с уговорки за последния акт) за мен стои малко над "Gravity".
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
ей ся го изгледах и
доста як филм
заслужаваше си да му изтегля 1080p
некой ден ше му гледам и 3д-то
не.Agent написа:примерно един "Sunshine" стои малко над "Gravity".
доста як филм
заслужаваше си да му изтегля 1080p
некой ден ше му гледам и 3д-то
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Гледах филма до средата и ми стана адски муден и тъп. Мое и дае шото бех препил предната вечер ама сандра балок ми беше яко антипатична. Тоа филм си струва на кино само заради ефектите. Дето некой за съншайн финалето си беше доста яко .
Скоро го гледах отново (1080p, без 3d) за сравнение с кино изживяването - и филмът издиша и то много... Ако оставим ефектите/OST --- малкото символика едвам го спасява.
След 3-4 месеца като/ако го изгледаш пак ми говори, а не като ти е пресен филма.
След 3-4 месеца като/ако го изгледаш пак ми говори, а не като ти е пресен филма.
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
kopele
biva li
taka da se hypevam za toq film
a da e tolkova mega zverski skuchen?
mega vyzmuten sym
biva li
taka da se hypevam za toq film
a da e tolkova mega zverski skuchen?
mega vyzmuten sym

Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Гледах го така уж на шега а то кво, дупка като на оня ми остави. Начи има филми с добри сцени, дето те напрягат яко, тука целият филм стоиш и не знаеш кво ше стане с тая девойка, тука може да се говори за изкуство - с двама актьори - но много емоция, чудесни ефекти, символика и много силна музика са направили може би наистина най-добрият космически филм, 2001 ASO has nothing on Gravity.