Но тъй като нямам избор, трябва да се работи. И то квото ми е ученето, такава и работата...
Баси, искам да съм на 16 и да ме храните във форума колко съм баен и как не разбирам нищо от футбол
Т'ва си ти, Дантюшко.Dante написа: Бахти, тъпака как си мисли, че се е променил и вече не заслужава да го храним.
Nocturno написа: кат си малко далеч от тва дето си мислиш просто спри да си го мислиш
Да де, тва опитът не е лошо, ама при нашите "кариери" право и журналистика върви намирай парт-тайм. Или дори и да намериш, няма да научиш нищо, поне при журналистиката е така...denik написа:Ти и сега си бавен и не разбираш нищо от футбол.
На мен мисълта ми беше, че e най-добре е да се намери средно положение. Няма нищо по-хубаво от това още съвсем в началото 1-2 курс да започнеш да се занимаваш с това, което учиш (и предполагаемо искаш да работиш), само че не фул тайм като Алмито по 10 часа на ден.
Все пак не би било яко да си учил като манияк 5-6 години без никакъв опит в сферата и на 24-25 тепърва да почнеш да стажуваш..
Опитът е много ценен, но в началото трябва да е на малки глътки. Специално в правото теорията е толкова много (за разлика от други специалности/професии), че не можеш да наклониш везната изцяло към практическата подготовка.
+1Розов селянин написа:geiДжони Спагети - написа:3 dena predi izpita izkarah istinski nervous breakdown, ot koito mi trqbwashe pochti mesec da se wyzstanowq
bachkai smelo
samo gledai da se razvivash
i ne se nadqvai mnoo
osven tva maika ti
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Пуши бе, некой да те спира...Admiral General Hurf написа:Пуши ми се на животня -.-
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
ooWarbringer написа:На всичкото отгоре и една мома си забърсах в бързината и направо нямам време да пръднаЕй сега я изпратих малката