Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 26 Апр 2014 00:23
превъртяхте би я бе
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 26 Апр 2014 03:53
Тука май всички дето пишем, сме завършили главната исттория. Btw при едно приятелче ъпдейтнах, че да не ми се трият колите и ми качи автоматично и ъпдейтите и шапката ми падна, като видях R* какво правят с DLC колите - кола от 20-те, Jester-a като му сложиш тунинг става абсолютно болен, а дори сток Turismo R е божествено возило, тва ако беше някоя друга компания, като нищо да ги продава тия коли като DLC. Иначе ако питаш за 100% - по малко сега тва правя. В момента с Майкъл търсим истината за извънземните му корени и религията, 79.8% дотук. Бтв тва е първата GTA игра, дето искам да я мина напъно - най-малкото щото скритите пакети ти отключват специална кола и не е като преди просто за едното нищо.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 26 Апр 2014 09:27
Хмм не знаех за DLC-колите
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 26 Апр 2014 14:56
нито пък аз я раздуй
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 26 Апр 2014 15:11
Те не се водят ДЛС, ами ги пускат покрай ъпдейтите си. Имаше Beach Bum Update примерно - адва неща за сингъл и мулти (1-2 коли, тематични дрехи и май счупена бутилка за hand to hand combat), другите не ги помня по имена, само помня, че следващият е High Life Update и тия две возила ще са в него: Та просто си ъпдейтнах играта и ми ги сложи автоматично и новите коли ги има в купените гаражи на героите (избират се от списък и те пуска извън гаража в избраната кола).
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 26 Апр 2014 15:20
Най-вероятно някои от колите идват с ъпдейтите. Никога не съм играл играта без ъпдейтите, така че и аз не знаех за това Иначе за 100% процента ми остана само да ида на кръчма с компания, да събера там ония писма и да прелетя под някой друг мост, ама нещо май се демотивирах за 100% game completion
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 26 Апр 2014 15:29
тва за колите, дето си ги вземаш като special vehicle от гаража го знам ппц - ГТР е от там, както и една антика заради Valentine's day massacre. ще погледна в гаража др път
а за дрехите - в кой магазин да ги търся?
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 26 Апр 2014 16:12
Май в Suburban бях намерил, ма те новите ше имат звездичка до тях, ако никога не си ги виждал/ скролвал през тях. Виж онлайн какви дрехи са адвали с ъпдейтите, ма май като цяло са casual, така че не са в тузарския магазин.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 13 Май 2014 23:07
излезе новия HIGH LIFE ъпдейт няколко нови коли и имоти
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 14 Май 2014 01:13
Днеска го поразцъках, Dewbauchee Massacro-то като се тунингова и става супер, но втората кола обира точките. Най-брутално изкопираната от реална кола (за наше щастие), а като видях първообраза и бях DAYUM. 20 бройки в света при това... И бтв евала, че слушат къмюнитито > https://www.youtube.com/watch?v=LqmGLz3OsTgБтв понеже отскоро почнах мултито, имате ли някой съвет какво първо да правя, че картата е пълна с неща, обаче като в някой детмач ме сложи с левел 50 хора и малко не ми е кеф...
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 14 Май 2014 01:56
hyper` написа: Днеска го поразцъках, Dewbauchee Massacro-то като се тунингова и става супер, но втората кола обира точките. Най-брутално изкопираната от реална кола (за наше щастие), а като видях първообраза и бях DAYUM. 20 бройки в света при това...
Бтв понеже отскоро почнах мултито, имате ли някой съвет какво първо да правя, че картата е пълна с неща, обаче като в някой детмач ме сложи с левел 50 хора и малко не ми е кеф... Zentorno-то? е, отзад си е астън иначе вдигаш телефона, даваш на quick mission, и си избираш състезание или сървайвъл състезанието са си просто коли и основно умениета на играча, а в сървайвъла всеки допринася до някъде и ако успеете, вземате ако пара(експириънс и респент, както и нещо ментално от ъпргрейда, не съм го разучил още) в самото начало ламар ти дава някакви мисии, стават за губене на времето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 15 Май 2014 10:36
А тия мисии в мултито, сам ли играеш или винаги си с други реални хора? Или е някаква смеска между двете. Питам защото още нямам нет на конзолата
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 17 Май 2014 13:07
с хора от цял свят. дори докато събираш пари в началото и пускаш рандом мисии, попадаш в някви среди дето си говорят на английски, френски, арабски... има обаче и мисии, където играчите може да са 1-2 или 1-4, и от там може да си я правиш сам(обикновено мисиите за прибиране на коли или нещо др), обаче е тегаво и отнема повече време да ги минеш. аз по принцип съм фен на survival-ите, където ти идват 10 вълни противници с различна сила и оръжия, после идват и по 1-2 вертолета, луда работа. там сте 2-4, но най-доброто е максимума, понеже в 1 момент наистина става невъзможно. ама взимаш 20к, ако оцелееш и десетата вълна, така че е доста ок
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 19 Май 2014 14:09
Начи поцъквам таквиз рандъм джобс, събирам некой лев, ма се чудя има ли смисъл да бързам да купя място за живеене или да си ги кътам в банката засега..?
Иначе аз все попадам на англоговорящи, ама и по някое хлапе цвили. :@
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 19 Май 2014 14:59
събери 400к и си вземи нещо от скъпите. тва ти вдига нивото някак си(респекта се 1) и лестър почва да ти звъни за яки мисии с повече пари. ама това е до време, щото вземеш ли си апартамента и някоя от топ колите(по добре само 1, ама красиво направена и с броня) и направиш ли милиона, вече парите почват да падат сами
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 19 Май 2014 20:23
Кк, аз съм със 120к, ше цъкам и ше сбирам и после некое яко возилце и после ставам як и после се чудя какво дафак правя с живота си. 10/10 игра. P.S. ахаха Тревор може да си купува рокли
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 22 Май 2014 21:47
в survival-ите е истината ако си направиш добра организация с останалите участници, мелето става добре и накрая правиш 20к. 5 сървайвъла на ден - 100к. за 5 дена вземаш най-луксозния апартамент и почваш да събираш за коли. аз бях направил 300к днеска, ама краднах една Г-класа, направих я моя и тунинга по нея отиде 50к. имах глупостта да си взема малкия апартамент още преди, ама поне имам гараж за колите. после го продавам на 50% и пак вземам. то тва си е за мене дефакто де, ама придвижването из града със 100% броня си е по-удобно истината е, че обикновено хората, минали са онлайн, са взели вече главната мисия в сингъла и всичко е мн лесно и забравят, че да стигнеш до там има много път. станеш ли над 100 ниво, всичко ти е отворено и става лесно.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 24 Май 2014 19:23
Ауеееее Начи цъках оня ден мулти и гледам междъ където е на Франклин гаража за безплатни ъпгрейди и магистралата надясно от него нали има едно празно петно по принцип, та в онлайна там имаше някаква малка (военна?) база и даже беше маркирана на картата, ма после изграх и я нямаше на картата и си мислех, че е нещо според сървъра, сега отидох да си направя една кола там в сънгъл и БАЗАТА Е ТАМ, а на картата НЕ е маркирана и съм 99% сигурен, че я няма във ванила версията. Яко
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 24 Май 2014 20:34
е военната база, където е изтребителя? ходили сме там с един авер да го крадем уж, ама не съм забелязал да я има/няма на картата
ако съумееш да влезеш в затвора, може и да има заигравка вътре. още не съм правил обир в мултито, ама го дават лудница. взе да ми доскучава сървайвъла на Boneyard, като събера кеша и вдигна левъл, ще поря по улиците и ще гърча рахити
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V Публикувано на: 24 Май 2014 21:42
Ако говориш за Lazer-a, не е тя. Тази, която описвам, е една кръгла и я няма на картата, поне в сингъл.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|