Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V
Публикувано на: 26 Апр 2014 00:23

превъртяхте би я бе :?:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2014 03:53

Тука май всички дето пишем, сме завършили главната исттория. Btw при едно приятелче ъпдейтнах, че да не ми се трият колите и ми качи автоматично и ъпдейтите и шапката ми падна, като видях R* какво правят с DLC колите - кола от 20-те, Jester-a като му сложиш тунинг става абсолютно болен, а дори сток Turismo R е божествено возило, тва ако беше някоя друга компания, като нищо да ги продава тия коли като DLC.
Иначе ако питаш за 100% - по малко сега тва правя. В момента с Майкъл търсим истината за извънземните му корени и религията, 79.8% дотук. Бтв тва е първата GTA игра, дето искам да я мина напъно - най-малкото щото скритите пакети ти отключват специална кола и не е като преди просто за едното нищо.

Профил

Публикувано на: 26 Апр 2014 09:27

Хмм не знаех за DLC-колите :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2014 14:56

нито пък аз :shock:

я раздуй :?:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2014 15:11

Те не се водят ДЛС, ами ги пускат покрай ъпдейтите си. Имаше Beach Bum Update примерно - адва неща за сингъл и мулти (1-2 коли, тематични дрехи и май счупена бутилка за hand to hand combat), другите не ги помня по имена, само помня, че следващият е High Life Update и тия две возила ще са в него:

Spoiler for :

Та просто си ъпдейтнах играта и ми ги сложи автоматично и новите коли ги има в купените гаражи на героите (избират се от списък и те пуска извън гаража в избраната кола).

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2014 15:20

Най-вероятно някои от колите идват с ъпдейтите. Никога не съм играл играта без ъпдейтите, така че и аз не знаех за това :D

Иначе за 100% процента ми остана само да ида на кръчма с компания, да събера там ония писма и да прелетя под някой друг мост, ама нещо май се демотивирах за 100% game completion :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2014 15:29

тва за колите, дето си ги вземаш като special vehicle от гаража го знам ппц - ГТР е от там, както и една антика заради Valentine's day massacre. ще погледна в гаража др път

а за дрехите - в кой магазин да ги търся?

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2014 16:12

Май в Suburban бях намерил, ма те новите ше имат звездичка до тях, ако никога не си ги виждал/ скролвал през тях. Виж онлайн какви дрехи са адвали с ъпдейтите, ма май като цяло са casual, така че не са в тузарския магазин.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Май 2014 23:07

излезе новия HIGH LIFE ъпдейт
няколко нови коли и имоти

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Май 2014 01:13

Днеска го поразцъках, Dewbauchee Massacro-то като се тунингова и става супер, но втората кола обира точките. Най-брутално изкопираната от реална кола (за наше щастие), а като видях първообраза и бях DAYUM. 20 бройки в света при това... И бтв евала, че слушат къмюнитито > https://www.youtube.com/watch?v=LqmGLz3OsTg

Бтв понеже отскоро почнах мултито, имате ли някой съвет какво първо да правя, че картата е пълна с неща, обаче като в някой детмач ме сложи с левел 50 хора и малко не ми е кеф...

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Май 2014 01:56

hyper` написа:
Днеска го поразцъках, Dewbauchee Massacro-то като се тунингова и става супер, но втората кола обира точките. Най-брутално изкопираната от реална кола (за наше щастие), а като видях първообраза и бях DAYUM. 20 бройки в света при това...

Бтв понеже отскоро почнах мултито, имате ли някой съвет какво първо да правя, че картата е пълна с неща, обаче като в някой детмач ме сложи с левел 50 хора и малко не ми е кеф...

Zentorno-то? е, отзад си е астън :D

иначе

вдигаш телефона, даваш на quick mission, и си избираш състезание или сървайвъл

състезанието са си просто коли и основно умениета на играча, а в сървайвъла всеки допринася до някъде и ако успеете, вземате ако пара(експириънс и респент, както и нещо ментално от ъпргрейда, не съм го разучил още)

в самото начало ламар ти дава някакви мисии, стават за губене на времето :wink:

Профил

Публикувано на: 15 Май 2014 10:36

А тия мисии в мултито, сам ли играеш или винаги си с други реални хора? Или е някаква смеска между двете. Питам защото още нямам нет на конзолата :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Май 2014 13:07

с хора от цял свят. дори докато събираш пари в началото и пускаш рандом мисии, попадаш в някви среди дето си говорят на английски, френски, арабски...
има обаче и мисии, където играчите може да са 1-2 или 1-4, и от там може да си я правиш сам(обикновено мисиите за прибиране на коли или нещо др), обаче е тегаво и отнема повече време да ги минеш.
аз по принцип съм фен на survival-ите, където ти идват 10 вълни противници с различна сила и оръжия, после идват и по 1-2 вертолета, луда работа. там сте 2-4, но най-доброто е максимума, понеже в 1 момент наистина става невъзможно. ама взимаш 20к, ако оцелееш и десетата вълна, така че е доста ок

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2014 14:09

Начи поцъквам таквиз рандъм джобс, събирам некой лев, ма се чудя има ли смисъл да бързам да купя място за живеене или да си ги кътам в банката засега..?

Иначе аз все попадам на англоговорящи, ама и по някое хлапе цвили. :@

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2014 14:59

събери 400к и си вземи нещо от скъпите. тва ти вдига нивото някак си(респекта се 1) и лестър почва да ти звъни за яки мисии с повече пари. ама това е до време, щото вземеш ли си апартамента и някоя от топ колите(по добре само 1, ама красиво направена и с броня) и направиш ли милиона, вече парите почват да падат сами :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2014 20:23

Кк, аз съм със 120к, ше цъкам и ше сбирам и после некое яко возилце и после ставам як и после се чудя какво дафак правя с живота си. 10/10 игра.

P.S. ахаха Тревор може да си купува рокли :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Май 2014 21:47

в survival-ите е истината
ако си направиш добра организация с останалите участници, мелето става добре и накрая правиш 20к. 5 сървайвъла на ден - 100к. за 5 дена вземаш най-луксозния апартамент и почваш да събираш за коли. аз бях направил 300к днеска, ама краднах една Г-класа, направих я моя и тунинга по нея отиде 50к. имах глупостта да си взема малкия апартамент още преди, ама поне имам гараж за колите. после го продавам на 50% и пак вземам. то тва си е за мене дефакто де, ама придвижването из града със 100% броня си е по-удобно :D

истината е, че обикновено хората, минали са онлайн, са взели вече главната мисия в сингъла и всичко е мн лесно и забравят, че да стигнеш до там има много път. станеш ли над 100 ниво, всичко ти е отворено и става лесно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2014 19:23

Ауеееее
Начи цъках оня ден мулти и гледам междъ където е на Франклин гаража за безплатни ъпгрейди и магистралата надясно от него нали има едно празно петно по принцип, та в онлайна там имаше някаква малка (военна?) база и даже беше маркирана на картата, ма после изграх и я нямаше на картата и си мислех, че е нещо според сървъра, сега отидох да си направя една кола там в сънгъл и БАЗАТА Е ТАМ, а на картата НЕ е маркирана и съм 99% сигурен, че я няма във ванила версията.
Яко :!:

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2014 20:34

е военната база, където е изтребителя? ходили сме там с един авер да го крадем уж, ама не съм забелязал да я има/няма на картата

ако съумееш да влезеш в затвора, може и да има заигравка вътре. още не съм правил обир в мултито, ама го дават лудница. взе да ми доскучава сървайвъла на Boneyard, като събера кеша и вдигна левъл, ще поря по улиците и ще гърча рахити

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2014 21:42

Ако говориш за Lazer-a, не е тя. Тази, която описвам, е една кръгла и я няма на картата, поне в сингъл.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com