Автор |
Съобщение |
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 08 Апр 2014 13:14
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 14 Апр 2014 17:01
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 14 Апр 2014 23:15
what if they get me? написа: Нещо не ме кефи как темата прелива от голи мацки. Последно мацката ли ви харесва, или циците? Темата е за първото. На 15 ли сме или кво? Съгласен съм. Идеята на темата беше да се постват конкретни мацки на които се кефим, а не безкрайни постове от анонимни голи жени.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 14 Апр 2014 23:43
this page is a boobies page w/e.както ще видите в последните страници от темата ,аз си поствам това което желая на принципа - влизам в този форум за да си чета и гледам постовете , вие също може да участвате в темата по свободна воля, но ако искате само да хленчите и това ви се признава като право so you know ... ПП.Andro Drone you are irrelevant
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 14 Апр 2014 23:44
Поствайте каквото искате бе, кога някой ви е спрял в PCM? Ако ги нямаше тия постове на Моторолата, темата отдавна да е потънала. Като ви гледам обаче и вие не сте се засили да пускате тука каквото и да било.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 15 Апр 2014 01:34
Абе циците са си цици, ама съм съгласен с liberty, толкова безлични сливи има тука вече, че задържам spacebar за да проверя да не би случайно някой да е написал някоя лакардия накрая. Ама не, още безименни, скучни сливи
'Мацка, която ви харесва', а не 'голи мацки лол'
аз пускам чат-пат някоя колежка, някоя позната, а у
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 15 Апр 2014 02:02
добре ве, негри, тая последната са кво не ви кефи щот ѝ се виждат циците, не можете да се изкефите на лицето ѝ ли, кво другият вариант къв е - да почнем тука да пускаме некви снимки на пички от фейсбука или на известни актриси ли, кво точно мене примерно много ме кефи Кейт Бекинсейл, се едно не ви е на клик разстояние в гугъл, ебати или като волтажа, дето тая му е "ебаси путето" обяснявайте се всичките колкото ви душа иска, ма фактът, че ако Моторолата спре да поства, тая тема ще изчезне завинаги до една седмица, няма да го промените
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 15 Апр 2014 02:15
еми аз качествен пост си го представям така
2-3-4-5 максимум снимки на няква пичка, + обяснение ква е, за кво се бори , eg. тва е вокалката на една банда, мега откачена е и затова ме дърви тва е една колежка която ми се усмихна веднъж и затова ме дърви тва е съседката от горния етаж, станала е страшно яка и има снимки от сафари в африка и затова ме кефи
барем се заформи дискусия защо пък точно ни кефи по някакви по-специфични причини, нали, всички се кефим на красиви момичета с красиви цици и красиви крака и задници, но някой се кефим на по-тихи и свити момичета, други на изчаткани в главата дето вършат глупости за да не им е скучно, лигли или сериозни, своенравни или готови да угаждат... и тъй
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 15 Апр 2014 09:45
i'm fine with boobs and shit
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 15 Апр 2014 18:45
Съгласявам се с баце ви Морко. Това, че има цици не означава, че не обръщаме внимание на цялото съдържание. Просто по този начин картинката става пълна. И аз не се включвам често, обаче такава пичка видях, че ми падна кръвното. DAAAAAYUMN
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 16 Апр 2014 20:28
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 17 Апр 2014 09:38
хахаххахаха по-малко голо искали нормално
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 17 Апр 2014 21:06
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 20 Апр 2014 08:11
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 20 Апр 2014 13:39
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 20 Апр 2014 15:59
toq posleniq post na motorolata
alele maiko
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 21 Апр 2014 03:55
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 21 Апр 2014 21:46
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 21 Апр 2014 21:47
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мацка, която ви харесва Публикувано на: 21 Апр 2014 22:00
Сто тей парвиш ве РЕсиъс асм ;(
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|