Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Grand Theft Auto V
Публикувано на: 17 Мар 2014 13:47

Не знам, за мен играта тотално се изчерпа на тоя етап.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2014 17:31

Spoiler for :
стрейнджърс енд фрийкс мина ли ги ? мисиите на лестър ? мисиите с оная лудата мацка триатлона ? тревор по пътя среща мацки, дето после му звънят. като понакупиш бизнеси, завърташ схеми покрай тях . тревор има и работа с едни старци и после един агент на недвижими имоти. франклин има работа и с един Дом . после убива йети. събираш части за космически кораб. майкъл влиза в секта.
аз в момента събирам парчета от писма, щото има яка награда за тва.

има кво да се прави, но всичко е за разпускане, преди да се метнеш в мултито, там е лудница, съревнованието между играчи от целия свят е много готино, а и работата в екип също. индивидуалните мисии къртят през повечето време, изграждаш си героя от нулата, а факта, че може да те гръмнат по всяко време, вдига емоцията

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2014 18:54

ох като излети някоя кола от сблъсък с друга на магистралата всеедно съм в бързи и яростни или ударите както с юмруци, така и с неща като голф стика (нз как е на бг), реализъм сладък и мед цел ден моа трепа пешеходци
алсо the number of easter eggs is too damn high! = perfect for me <3
тва за убиеца ше го направя веднага щом изпълня главната история

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2014 04:59

Пичове, не мога, в момента съм така:

Ше се разплача направо. Току-що я превъртях. Започнах я с "Сигурно е добра колкото 4-ката, но с по-голям свят" и я завърших "Господи, колко по-добра е от 4 и то във ВСЯКО отношение".
Не бях прав за едно нещо обаче, признавам - трима персонажи вместо един е наистина нещо ново и смислено. Всеки е свикнал, че в игрите понякога трябва да чакаш NPC-та да направят нещо, за да продължиш, но да си част от действието постоянно е толкова по-immersing. Другото е, че аз като мегафен на игри с отворен свят, винаги съм се чувствал малко сам след края им. По време на историята героят ти прави и приятели и изведнъж като свърши тя, и някакво самотно. Уж са някъде там, ама никога няма да ги видиш. Още от Vice City се чувствам така. И сега петицита като видях накрая, че можеш да им се обадиш, пак да се мотаете, даже се майтапят и за по-ранни действия... Просто не знам как ще погледна пак такъв тип игра, която в края става "празна".
Отказвам да повярвам, че за историята са ми рябвали 40 часа. Имам чувството, че бяха 10-ина. И минах не повече от 12-13 мисии... Толкова да съм се филмирал в игра не се беше случвало в последните години. За което помагат и това колко е красива като за конзола играта, даже в един момент спря да ми пука за попващия дейтайл на някои обекти, когато се доближиш близо. А вълните и водата колко са хубави отблизо, да идеш на залез на кея и да ги гледаш просто е върховен кеф.
И въпреки че пак не са заложили на много хитове по радиото, на мен повече ми допадна от това в 4. Но пък custom музиката по време на мисиите която автоматично се пуска беше top notch.
+ си заслужава да я превъртя пак заради другите планове на всеки обир
Абе просто...
аз...
не, нямам думи
10/10
шедьовър

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2014 12:39

Аз като ви разправях... :D
И аз съм го мислил това за преминаването на мисиите отново, понеже досега винаги съм избирал по-лесния начин и ми е интересно какво може да е, освен това искам да мина мисиите със златен медал, че да отворя ачийвмънт накрая, обаче и двете ще ми отнемат супер много време и за момента не се наемам. В зависимост как си играл играта, след завършването на главната история за всеки от героите има по над 10 нови линии, по които за се развива.

Spoiler for :
Франклин убива СЕО-та на компании и прави всички герои много богати, Майкъл влиза в секта, Тревор пренася контрабанда със самолета. Отделно стрейнджърс енд фрийкс мисиите. Отделно закупуването на бизнеси си е свързано с правене на това онова. После колекционирането на коли, безплатния тунинг чрез гаража на Франклин(обясних го в един от по-предните постове, не че като героите ми имат по 140 000 000, не мога да си платя за тях, ама ми е готино да ги карам на Франклин и той да ги оправя без пари). Накрая трябвало да убиеш Йети бе, кое му е скучното на тва ?

Време е да се метнеш на онлайна, там лудницата е пълна. Докато не получиш смс, че някой ти е сложил 7к за главата, тогава пак се връщаш на сингъла :D След доста поиграване, наистина усещам слабост в радиото, ама то е понеже слушам 2-3 станции. Абе играта е култ отвякъде, както всяко друго ГТА за времето си, не го разбирам тоя хейт. Може би защото я няма за РС.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2014 13:26

На онлайна отдавна да съм се метнал, ако можех да я свържа към нета. Не цъкам от родния си дом, така че малко трябва да се примиря с този факт засега. Бтв

Spoiler for :
за последния обир исках да направя и това с колите, но ме беше страх, че ще изчезнат, защото играта ми не е ъпдейтната. Вече изгубих 2 напомпани коли на Майкъл, не ми се хвърлят виртуални пари ей така повече.

Много ме радва, че има endgame съдържание тая игра. Са почвам бавно и славно да избивам шефчетата, да купувам имоти и да правя допълнителните неща.

Бтв нямаше да е лошо да има нещо мисия с преследване из метрото. Но поне имаше ачийвмънт Better than CJ на мисията с Тревър и влака :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2014 14:12

И аз съм на същото мнение за играта. Просто си е върхът. Последната игра която предизвика такова чувство у мене беше GTA:SA. Не се съмнявах че играта ще оправдае очакванията ми, въпреки че напоследък съм скептичен към новите игри. 4-ката ме разочарова доста, то там дори нямаше самолети и скокове с парашут, все едно играя вайс сити, само че в по-гаден град :D . Всички нововъведения от SA, в новата игра ги бяха махнали, единственото ново беше графиката и физиката. А аз от 4-ката очаквах поне това което сега предлага GTA 5. Макар и със закъснение, явно Rockstar са се вслушали в желанията на феновете.

То разбира се и за 5-цата може да се намерят много кусури, главно от типа на "можеше да има еди какво си" или "защо в играта няма еди какво си, а в SA го има и беше готино", ама това си е нормално. То самата концепция е такава, че може да се вкара абсолютно всичко в тази игра. Ограничението е само времето и парите, те самите разработчици казваха че са имали огромно количество идеи, но просто сроковете са ги притискали. Представям си какво щеше да бъде ако бяха сложили Las Venturas и San Fierro... .San Andreas все още е ненадмината в това отношение. Там картата може да е по-малка, но трите големи града, всеки със собствена атмосфера, заедно със селските райони, създават усещане за много по-големи мащаби.

Все пак щеше да е яко Франклин да можеше да се бие с другите гангстери като си сформира бандички с приятели и да превзема с тях територии, както беше в SA. И без това тоя негър е най-скучния герой, ако ги имше gangsta шитовете, щях да играя много повече с него. Поведението на колите са го направили малко по-аркадно, отколкото трябва да бъде, по е просто от това на Vice City/San Andreas. А пък като преобърнеш колата с гумите нагоре, вместо да се запали и взриви, можеш съвсем спокойно да я изправиш, като натиснеш някоя от посоките. Това е мега нереалистично и няма никаква интрига. Много по noob friendly са направили новата игра. Общо взето това са нещата които не ми харесват. Айде за изтребителя няма вече да мрънкам, защото са добавили някакъв много корав хеликоптер със същите оръжия като изтребителя :D .

Превъртях сторито два пъти с два различни края, направих обирите по различни начини с различен екип, отворих почти всички сингъл плейър трофита и все още не мога да се спра да цъкам тая игра, само заради кефа да се намираш в los santos и да правиш каквото ти скимне. Навъртял съм сигурно над 150 часа в сингъла. Ей така се прави качествена игра, не е като интерактивните филми които напоследък минават за хубави игри. То скриптираните, режисирани мисии ги има и в това GTA, ама са си само 25% от цялата работа, не е да кажеш играта да разчита само на тях и да дразнят. То това важи за всички игри от серията.

Просто Rockstar направиха точно това което исках и явно не съм бил единствен, запленен толкова много по SA, че да му направят ребуут :D

Сега се мъча да направя 100% completition, ама си е бая тегава работа. Събрах всички части от космическия кораб, разбира се питах гугъла къде са намират частите и пак ми беше адски трудно, без интернет би било невъзможно. Прелетях под всички мостове, но се оказва че един съм пропуснал и не мога да разбера кой :D

Започнах да купувам разни имоти, ама то на Майкъл му свършиха парите, а голф клуба струва една камара. Купих хангари и няколко хеликоптера и самолет. Отделно изгубих една торба пари от някакви акции :D
Сигурно има начин да се печелят в големи количества, ама още не съм разбрал цаката. То иначе трофито "похачи 200 милиона с тримата героя" щеше да бъде невъзможно.

В момента и с тримата герои никъде никакви мисии не са ми се появили на картата, а играта си седи на 85%, някак си това ме дразни но не знам какво да направя да стане 100%. Така и не разбрах какво показват тия цифрички под картинките на героите като задържиш стрелката надолу. Под франклин има единичка, мислех си че има някъде мисия за изпълнение, ама не намирам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2014 15:01

Btw сега покрай R* Weekend-a набарах всички GTA игри и разцъках СА пак, наистина някак си ми се струва, че стигам много бързо от един град в друг, но играта - дори с ултраръбестата си вече графика - все още е приятна, може би заради страхотната атмосфера.

Цифрите май наистина са мисии - http://gaming.stackexchange.com/questio ... r-indicate. Виж си в pause menu-то там на brief > help май беше казва какво имаш/ можеш да правиш за мисия.

Иначе ми се върти една идея колко ще е яка - всички искаме римейк на Vice City. Един 3-4 пъти по-голям от оригинала. И да бъде смесен със SA - в нов щат да има новия Vice City и още 2 града на една масивна територия.
Е тва ще избие всичко живо до крак и завинаги, поголовно, безусловно и необратимо докато свят светува.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2014 15:14

То и в българския PSN има някакво намаление. Не е като в Steam, ама пак е нещо. Дадох 13лв да си пускам San Andreas на PS3-ката. Нямаше начин да дам 30лв да играя игра, която вече имам и съм я играл до втръсване. Продаваха и GTA 4 + епизодите на някаква символична сума, но гледам сега пак са ги поскъпнали :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2014 18:16

GTA 3 - New York
GTA Vice City - Miami
GTA SA - LA
GTA 4 - New York
GTA 5 - LA
GTA 6 - :wink:

би трябвало следващата да е в нещо като Маями, има някои малки тънкости, които да докарат атмосферата като във вайс сити - ако щеш цветовете на колите или дрехите на хората, или шаренията през нощта - имаше светлини на всякъде много розово, жълто, синьозелено

лос сантос на някои места си е доста асфалтов :D особено в по-бедните квартали тия трилентови пътища в двете посоки вкарват доста сивота и ми напомнят яко на НФС. освен това бих искал Гроув Стрийт да си е 1:1 с този в СА, нищо нямаше да им коства. и бъга, характерен за всички от поредицата - еднаквостта на колите. открадваш някаква кола и после като се огледаш около теб поне 3-4 такива, ако не дори всичките на светофара са еднакви. не знам каква е причината(и в 3 съм го забелязал и в СА), но това е наистина дразнещо. бих искал повече животни по улиците - само в селата в пустинята искачат сърни и диви прасета и тук-таме някой ротвайлер. искам хора да разхождат кучета, еноти да обръщат кофи и тн.

и накрая - да може да си влиза в страдите. знам, че няма как направят различен дизайн за всеки магазин или къща, обаче малко разнообразието поне - всички магазини за едни и същи, да не кажем, че продавачите в амонейшъна са еднакви :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Мар 2014 18:50

Тук това с еднаквите коли го забелязах мноого по-малко, но нещо ново ми направи впечатление - на паркинги понякога всичките коли са еднакви коли с различни цветове. И на мен ми се щеше Гроув Стрийт да е г/д еднакъв, ама кво да правиш. Но пък щях да се насера от кеф заради следната ситуация - с Франклин отдох до къщата на CJ с тунингованата ми на макс кола и исках да се помотая, намерих как да се кача върху покрива й и почнах да скачам и по другите и по едно време едни двама чернокожи боклуци от някъде излязоха, разбиха ми колата и отпрашиха с нея. Никъв шанс да ги стигна с някоя от бракмите наоколо, но ситуацията беше малко неочавакана по хубавия начин.
100% ше има повече животни в бъдеще, те сега поопиха почвата.
Бтв тва за влизането ако не може навсякъде, то поне да сложат прозрачни стъкла и някъв лек декор в тея невлизаеми вътрешности - добро начало ше е.

бтв GTA SA - Сан Франциско и Лас Вегас, та няма да се учудя да пренаправят и някой от тези градове в един бъдещ момент.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Мар 2014 12:34

Основния град в СА е Лос Сантос - ЛА. Сан Франциско и Лас Вегас са по-слабо застъпени, СФ беше доста красиво направен с тия баири, правите улици, архитектурата на сградите, гледките отгоре, пристанищната част и, ама мисиите не бяха много(плуваш вод вода до някакъв кораб, спасяваш имигранти, а у). Лас Вентурас си беше попретупан за мене - една основна улица, на която са казината, другото са складове и гаражи, не останах впечатлен. Добре, че беше мисията с колите, че да имаш пообикаляне и да видиш това онова.

За мен идеално ще се получи ако направят някаква огромна карта, която общо да представлява картата на САЩ(може и пак остров да го направят) и да присъстват и трите града - на север Ню Йорк, югоизтока Маями и ЛА на запад. В смисъл - едно стабилно пътуване с кола(интересен кънтрисайд, пълен със стрейнджйри и фрийкове, хобита за правене и животни, които искат да се убият), и в краищата на картата - по един красив град, носещ сивотата на Либърти сити, шаренията и кича на Вайс и чара и атмосферата на Лос Сантос.

Заедно с това - пак трима герои, само че всеки е в града си, да си е различен и да си пасва с обстановката в града си, с това пътуванията до някой от другите градове, където да правят мисии с останалите герои, ще станат по-яки. И това добавено с малко повече детайлност по магазините и сградите, в които може да се влиза, малко по-продължителни радио станции(летящия лотус сигурно към 1 час издържа) и ще стане голяма работа. Мисля, че с напредването на технологиите след 5 години, като дойде ред на 6-цата, няма да е проблем да направят нещо такова. Ще поживеем, ще видим :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Мар 2014 13:31

Явно всички си мислим за това - огромна карта и да има всичко от всички GTA + още много нововъведения и много повече мисии, животни, някакви красиви и забутани местенца, горички и т.н + всичко останало каквото може да му мине на човек през главата :D .

Това би било много мащабен и скъп проект. Смятай, щом GTA 5 е отнела 5 години и 280 млн долара... Няма да им е изгодно на рокстар да бълват цялото съдържание на един път.Ако направят толкова голяма игра, след това няма да има какво ново GTA да пускат :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Мар 2014 16:28

Глупости, градове бол, най-малкото техните са копия на реалните но не с истинските им имена, което значи, че не са ограничени да се приддържат към тях, т.е. като нищо могат да направя град който е наполовина Вашингтон, наполовина Шанхай.
Надали в GTA 6 ще има пак Los Santos и вчера си дадох сметка защо - а и защо кампанията в 5-цата ми се стори толкова къса (въпреки че според howlongtobeat.com е колкото San Andreas i GTA 4):
нали знаете как в игрите сме свикнали да има някакви елементи дето са големи, но започват да се повтарят с леки изменения и като играчът почне да се усеща - финален бос, roll credits.
Е тук - за пръв път в игра евър - в нито един момент от моите ~39 часа само за кампанията не усетих, че това съм го правил. R* са създали най-разнообразната игра евър и затова това чувство, че тъкмо правиш нещо ново и бам - друго. Понеже са играя и The Last of Us тотално си давам сметка - там е точно поредица от минаване на секция със зомбита, после с хора, после пак или CGI филмче, засега си е точно това, дори не може да стъпи на малкия пръст на GTA V по разнообразие.
Та затова и не вярвам Р* пак да си повторят град.
Което ми напомня - филмът, дето Майкъл му е продуцен - баси якия ташак. И кво е яко като старите ти продукти age-ват добре - ползвали са 1:1 Liberty City от 4, видно е по старата вода.
Много ше ме изкефи в следващата да има пак 3-ма герои, но да са двама мъже и 1 мадама и примерно единият от героите нещо да се позабие с нея - и бам - милиони възможности за интересна история.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2014 13:08

За мен лично най-правдободния вариант е да пуснат San Fierro & Las Venturas под формата на огромни DLC-та, както направиха с Undead Nightmare за RDR. Вярно, въпросното DLC не адна никакви нови територии към мапа, но за сметка на това промени изцяло геймплея.

Отделно, при положение че са продали 20+ милиона копия, 100% DLC от подобен калибър ще се продава като топъл хляб. Единствения проблем който виждам е, че за да направят тия зони толкова детайлни колкото мапа на петицата, ще им отнеме бая време, тъй като нови местности от тоя калибър, за да им се вдъхне живот и правдоподобност сигурно трябва да се съпровождат от нови мисии, нови NPC-та и какво ли още не. Пък и като гледам мапа на петицата не знам как биха ги свързали по органичен начин.

Е, поне мога да мечтая :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2014 13:42

Blackbird написа:
За мен лично най-правдободния вариант е да пуснат San Fierro & Las Venturas под формата на огромни DLC-та, както направиха с Undead Nightmare за RDR. Вярно, въпросното DLC не адна никакви нови територии към мапа, но за сметка на това промени изцяло геймплея.

Отделно, при положение че са продали 20+ милиона копия, 100% DLC от подобен калибър ще се продава като топъл хляб. Единствения проблем който виждам е, че за да направят тия зони толкова детайлни колкото мапа на петицата, ще им отнеме бая време, тъй като нови местности от тоя калибър, за да им се вдъхне живот и правдоподобност сигурно трябва да се съпровождат от нови мисии, нови NPC-та и какво ли още не. Пък и като гледам мапа на петицата не знам как биха ги свързали по органичен начин.

Е, поне мога да мечтая :P

още острови може би :?:

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2014 14:30

E то DLC-то по принцип е нещо което добавя дребни неща като нови дрехи, оръжия или някаква нова история. Примерно може някакви episodes from los santos да видим, ама пак ме съмнява да може да се направи като dlc на същата игра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2014 14:35

Нещо ме съмнява Р* да направят ДЛС-та на тази игра, главно защото много си се грижат за мултито и постоянно пускат нови неща там.

Бтв
аз съм изключително ретардирано прост тип
как може
след 11
ГОДИНИ
сега да научавам, че можеш да ограбваш магазините във Vice City
fuck me sideways
...

което ми напомня, че пак няма обикаляем мол, искам мол в гта
и flamethrower
chainsaw
pedestrians riot cheat

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2014 19:58

и мен ме съмнява да има още градове, верно ще е трудно да се стигне детайла на ЛС, иначе идеята ми е да можеш със самолет(твой или от да се качиш на летището), да отидеш на друг остров, със селска част по средата и два други града, например Франклин е с мисия в СФ, Майкъл в ЛВ, Тревор по селата. за тази говориха, че не им е стигнало времето да си изпълнят всичките идеи, не виждам смисъл да се губи време в доразвиване, а и мултито отнема много време и ресурс. дори последно време са го оставили в ръцете на играчите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Апр 2014 05:30

https://www.youtube.com/watch?v=PJZMxTSR7Pk

Яко. Но последните думи... начи правят DLC?! Еротизирах се.

Edit:

"The company that glorifies bullying, murder, and ping pong..." XD -> https://www.youtube.com/watch?v=EnGc3mPkZ38

Тревор звънка на Р* съпорта:
https://www.youtube.com/watch?v=h2DphyUPaoU

euphoria engine in a nutshell

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com