we drislio

ci_devant написа:SekSa e K@70 igr4 na karti - ak0 nQm@6 s1len partn10r ti trQbVa d0br4 rukA
Нещо не си разбрал правилно, но хвала ти прайм че се опитваш да разсъждавашkaboom написа:брат, ти му се обесняваш повече от колкото той на тебе веВ същото време се обесняваш да не ти се обеснява шото не те ебе, ма трее се обесниш
АОТИЗАМ![]()
![]()
Нема ли поне едно мерси, че ти отворих очите бреkaboom написа:кк
UMS и най-вече различните дефенси си ги цъкам още в батълнет - вече рядко се събират хора, ама от време на време огрява. Нещо не мога да се зарибя да търся играчи през гарени, гейм рейнджъри и тем подобни простотии.Serious Sam написа: +1 razvitie i ums (az 6toto dedovoto...) ima6e edno ums NAZI DEF, mnogo qko...
Код за потвърждение: Избери целия код
res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')
Начи оставяш Цензурата ти сама да ми се нахлузи на уя, баце не го очаквахkaboom написа:ко
не
дай да цъкаме некви UMS, много съм навит.mcmlxxxvi написа:UMS и най-вече различните дефенси си ги цъкам още в батълнет - вече рядко се събират хора, ама от време на време огрява. Нещо не мога да се зарибя да търся играчи през гарени, гейм рейнджъри и тем подобни простотии.Serious Sam написа: +1 razvitie i ums (az 6toto dedovoto...) ima6e edno ums NAZI DEF, mnogo qko...
Иначе nazi def е много проста. Сега въртим един много груб spiral defence, дето още не съм го минавал.
В тая жила, има един поджанр - Diplomacy - дето контролираш градове по картата на света и всяка страна си има специални единици, и стават двубои от сорта Bulgarian War Bot (голиат) vs. Moroccan Heavy Tank (рийвър)
Ти си некъв ебати демента, харабията.The Wolf написа:Начи оставяш Цензурата ти сама да ми се нахлузи на уя, баце не го очаквахkaboom написа:ко
не
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche