Има ли все още комп. клубове?
Re: Има ли все още комп. клубове?
Интернет кафето е място, където да отидеш да провериш нещо в нета, да свършиш работа на лаптопа и тн. Няма нищо общо с играенето на игри.
Има хора, които работят посредством интернет и лаптоп, съответно го правят от вкъщи, защото не им е необходим офис. Та когато искат да им е по-социално, отиват в интернет кафе, примерно.
Има хора, които работят посредством интернет и лаптоп, съответно го правят от вкъщи, защото не им е необходим офис. Та когато искат да им е по-социално, отиват в интернет кафе, примерно.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Тва е бате като си навънка и имаш работа за вършене, да си земеш лаптопа, да си поръчаш кафе и да седнеш да си я вършиш там докато около тебе шават хора.
Калин Терзийски примерно на няколко пъти вече го виждам в едно хипстърско кафенце на Кристал да си пише простотииките докато сърба чокачино.
Тва е за некви твърде екстровертни хора, дето не могат да седнат да свършат нещо докато около тях е тихо.
Калин Терзийски примерно на няколко пъти вече го виждам в едно хипстърско кафенце на Кристал да си пише простотииките докато сърба чокачино.
Тва е за некви твърде екстровертни хора, дето не могат да седнат да свършат нещо докато около тях е тихо.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Намерете некой клуб у софията и да се събираме да правим неква нощна брудове-мрудове ала-бала 
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Дедовото 
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
ae se syberem na zala
da cykame cqla nosht
WARCRAFT 3 batka
kak mi se cyka razvitie/footman/nqkoe qko td
kato v dobrite stari vremena
da cykame cqla nosht
WARCRAFT 3 batka
kak mi se cyka razvitie/footman/nqkoe qko td
kato v dobrite stari vremena
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
what if they get me? написа:"развитие"
ei sofiiski bek selski :S
u pravilnata bylgariq taka mu se vika
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
+1 razvitie i ums (az 6toto dedovoto...) ima6e edno ums NAZI DEF, mnogo qko...Oy vey, my shekels написа:what if they get me? написа:"развитие"
¯\_(ツ)_/ ¯
То и в Софията така му викаме, тука не сме извънземниOy vey, my shekels написа:what if they get me? написа:"развитие"
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Доста често минавам оттам, но никога не съм забелязвал как му е името на тоя клуб. Днеска обаче като минавах си направих труда да видя, и се казва Mic Mouse, не МрежатаLiberty написа:В София работи мисля че се казваше "Мрежата" която е в един подлез на кръстовището на бул. България и Д.Гешов.
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Намерих Мрежата. Ми пичове атмосферата е добра, игрите са сравнително нови, има такива от 2013 дори, ще ходя чат-пат с френдове, спечели ме мястото, че и чат-пат разни курвета влизат. Един подлез по нагоре е от микрофон и мишка, като вървиш за България мол нагоре, дист. А иначе въпросния е този заради който направих темата - много е зле откъм игри...
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Те щото като влязат въпросните курвета в клуба и те видят там направо се преподмокрят..
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
da, shtoto moje da gi vkara v istoriite si za komputurniq grad
Zheko
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Нищо лично, ама баш ти да го кажеш с тая снимка, равни сме по хубост с тебеVVARDEYN написа:Те щото като влязат въпросните курвета в клуба и те видят там направо се преподмокрят..![]()
ЕДИТ: Вгледах се внимателно в снимките дето ни буташ, по грозен си. Сорка, бръсни се поне да не си пещерняк
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Ти си ебати откъснатия от реалността инфантилен дебил, честно.
Кой си въобразяваш че изобщо говори за жалката ти, неизвестна никому визия бе, дрисльо?
От 300 километра те надушвам каква вчерашна пръдня си, не те знам кого освен себе си мислиш че залъгваш че не си девствен и че не си паднал с последния дъжд. Голям си вълк, наистина.
Ставаше въпрос за това какъв вехт и осиротял нещастник изглеждаш в очите на курветата, с които пресечната ти точка е PC клуба, пък ти ако си искаш се мисли за най-големия.
Кой си въобразяваш че изобщо говори за жалката ти, неизвестна никому визия бе, дрисльо?
От 300 километра те надушвам каква вчерашна пръдня си, не те знам кого освен себе си мислиш че залъгваш че не си девствен и че не си паднал с последния дъжд. Голям си вълк, наистина.
Ставаше въпрос за това какъв вехт и осиротял нещастник изглеждаш в очите на курветата, с които пресечната ти точка е PC клуба, пък ти ако си искаш се мисли за най-големия.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
kvo da napravi choveka che e aotis e, bahti mizernika det si
Zheko
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Хахах, баце разсмя ме - през оная работа ми е кво си мисли некъв забравен от Бога грозник дет се мисли за големец за мене. Бая си зле. Хем грозен, ма и тъп. Хем не говори за мен, ама ми се обеснява нещо. Щех да ти кажа какъв сладур си, ама не си
Много навътре го взе, че те разгадах за две секунди.
ПП: Каква пресечна точка бълнуваш бе, споделям, че имаше курвета в клуба, аз бях в компания също, да не мислиш, че ще ходя да свалям некви мастии в комп. клуб. Аутизъма ти се развива
ПП: Каква пресечна точка бълнуваш бе, споделям, че имаше курвета в клуба, аз бях в компания също, да не мислиш, че ще ходя да свалям некви мастии в комп. клуб. Аутизъма ти се развива
- Till.Lindemann
че валката е симпатяга ве
носи понякога женски очила
ама ко
ама ко
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
GUCCIто морето ми ги отне миналата година. Беше то кот беше.Admiral General Till написа:че валката е симпатяга ве
ама ко
На червено знаме, с бутилката BOMBAY във водата.. малоумна история.
ПП
Пикльо, какво си разгадал за мен и моя аутизъм не знам, ама очевидно не си способен да вържеш две изречения, камо ли да свържеш две прости неща в главата си. Да, не говоря за теб и пуберската ти визия, а за автоматичния статус на вехт нещастник който получаваш в мига, в който въпросните мастии или курвета (които не е ясно защо изобщо споменаваш - хем първо било плюс, че нали и такива идвали чат-пат, хем обаче същевременно не те вълнували..) те видят да цъкаш геймки с инфантилните ти приятелчета.
Крайно време е да излезеш, дееба несретника ти, къде си мислиш че се намираш бе?
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Пишем си как искам, ама за тебе е лошо, че се обесняваш два часа на някакъв, който разбираш ли, не те вълнувал
Каква пуберска визия бълнуваш, ай донт но, "симпатяго" ти наистина ли не разбираш, че винаги е плюс да има жени наоколо или ти си го отебал тоя пол, понеже визията ти не е кой знае какво и говориш от личен опит все едно аз съм ти, ама не е така. Тъй като ВЪОБЩЕ не се интересуваш от мене, викам да не ме къпеш у толкова внимание и да спреш да ми се обясняваш като недоебан... ама вкарвай се във филми мой, даже ми се иска некой да примолиш да те защити, та и на него да му сипя, щото да излизам от рая ПЦ мания не смятам, камо ли пък да се съобразявам с някой дрисък, било то с едно мнение или със 7000. Аре по сериозно го давай малко, че някой ако чете, се пържи от смях как с лекота те бъзгам, без да осъзнаваш ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)