Movies 2025/2026
Re: Movies 2013/2014
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Сигурно ще разделят третата част на две части от по три часа, като с Игрите на глада...Gipo написа:Мечката е много як персонаж в книгата, жалко, че във филма не го развиха. Радагаст е просто име в книгата, та реално неговата поява е само свеж бонус.
Абе любовните тъпни не трябваше да ги има. Появата на леголас беше ок, нищо, че в книгата също е само име. Третата част трябва да е 4 часа, за да отрази адекватно оставащите събития в книгата.
!!!Gipo написа:Пичове, лего филмчето е култ!
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Не гледайте живи легенди.
Бях решен да не го гледам, ама в крайна сметка отидох, щото имахме от тия карти на арена с безплатни билети и тия дни изтичаше... ... ...
Това не е филм с продуктово позициониране в него, това е продуктово позициониране с филм в него.
Бих определил актьорската игра по скалата от 0 до 10 като -5(минус пет!!!). Дразнещо бездарни са, тия хора така и не се научиха, че на големия екран не става с театралничене.
Във филм на Силвестър Сталоун може да откриеш много по-качествен хумор, отколкото в този напън за комедия.
Сценария, дребните "каскадки" от типа двама човека се сблъскват и кво ли още не - ниво нула.
Бях решен да не го гледам, ама в крайна сметка отидох, щото имахме от тия карти на арена с безплатни билети и тия дни изтичаше... ... ...
Това не е филм с продуктово позициониране в него, това е продуктово позициониране с филм в него.
Бих определил актьорската игра по скалата от 0 до 10 като -5(минус пет!!!). Дразнещо бездарни са, тия хора така и не се научиха, че на големия екран не става с театралничене.
Във филм на Силвестър Сталоун може да откриеш много по-качествен хумор, отколкото в този напън за комедия.
Сценария, дребните "каскадки" от типа двама човека се сблъскват и кво ли още не - ниво нула.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Вчера гледах 300 и беше окей 
Тропическа буря е вероятно най-тъпия не български филм, който съм гледал на кино. В копилетата имаше добра актьорска игра, другото не беше нищо особено.what if they get me? написа:Ти не беше ли човека който също така нарече Тропическа буря и Гадни копилета тъпи?Gipo написа:Филмът е тъп, бил си дрогиран.![]()
![]()
И?
Горе долу на нивото на първата част минус мъжагите с яките тела и Бътлър. Главният актьор беше ташак. Но да, окей е.denik написа:Вчера гледах 300 и беше окей
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Re: Movies 2014
Тропическа буря е най-малоумния филм евър. Бех си го свалил само защото има сравнително висока оценка за комедия, но бога ми... каква малоущина
300 го гледах яко изпален и ме изкефи повече от 1вата. Просто филма си беше ефектии бой. Само като главния даваше некви протяжни речи се агресирах. Ако не сте напушени е по-тъп от 1вата
300 го гледах яко изпален и ме изкефи повече от 1вата. Просто филма си беше ефектии бой. Само като главния даваше некви протяжни речи се агресирах. Ако не сте напушени е по-тъп от 1вата
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Костенурките Нинджа!
Нямах идея, че ще има филм :Д
Ако 300 с Леонид беше доста култов филм, то настоящия Rise of an empire си е голямо разочарование. Ефектите са добри, но напълно липсва атмосфера на първата част и актьорите са големи дървета.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Най-култовата анимация и една от първите които помня заедно с Миел Ваян, Стар Ком и т.н.denik написа:Костенурките Нинджа!
Малко бях разочарован че Майкъл Бей се захвана с продукцията но дано поне има достатъчно FUN ...
https://www.youtube.com/watch?v=NLWsK1ZFunA тва някой гледал ли го е ??? Доста добри ревюта чета и казват, че това е най-добрия филм по комикс на Marvel ?

--Gort!Klaatu barada nikto!--
На мен Капитан Америка франчайза ми е ултра хипер гейски. Но хората с които говорих, казват, че бил доста по-добър от първия...
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Нито една част не съм гледал, но обмислям да гледам тази...
https://www.youtube.com/watch?v=6Vu081NOorA

- Alaster
- В момента играе: PoE
Dark Souls - Местоположение: Terra
Min-sik Choi в филм на Besson.-Stormrаge- написа:Нито една част не съм гледал, но обмислям да гледам тази...
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
марвел филмите са за ретарди. и ония авенгери и тоя капитан , а пък тор бие тъпометъра. Все съм се подлъгвал да ги тегля и повече от 15 минути не издържам. просто са тъпи и безинтересни и винаги знаеш какво ще стане точно защото са за ретарди...
Единствено последният супермен беше ок и го изгледах ама не го знам към коя вселена е изобщо. филма си беше направен ок и г/д интересен
Единствено последният супермен беше ок и го изгледах ама не го знам към коя вселена е изобщо. филма си беше направен ок и г/д интересен
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Към DC е супермен... Те въобще филмите за супер герои са си за ретарди... хората ги гледат за разтоварване и заради визуалните ефекти... То ако сядаш с нагласата да гледаш сериозно кино в което края да не ти е ясен едвали ще седнеш да гледаш филм по комикс... в тва число слагам дори батманите на Нолан...kaboom написа:марвел филмите са за ретарди. и ония авенгери и тоя капитан , а пък тор бие тъпометъра. Все съм се подлъгвал да ги тегля и повече от 15 минути не издържам. просто са тъпи и безинтересни и винаги знаеш какво ще стане точно защото са за ретарди...