Автор |
Съобщение |
BaronZlovon
|
|
В момента играе: junglist
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 17 Мар 2014 10:33
който казва, че се играе нормално с клавиатура и мишка, просто не е играл играта с пад. разликата е огромна. и тук не говоря просто дали е удобно или не. не може да се играе НОРМАЛНО без пад. казвам го, защото съм пробвал (с fix и без fix).
аз лично бях потресен от грозотата на DS, особено при правенето на герой, където се виждат лицата отблизо, но тази игра блести с други неща. дори разкарах модовете и в момента я играя vanilla без това да ми пречи. 2 определено изглежда по-добре, но не бих казал, че има някакъв значителен скок в графично отношение.
___________________________________ smoknchillnplayn
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 17 Мар 2014 10:39
Играл съм я и с pad и с мишка и клавиатура и на мен ми е по-удобно с мишка и клавиатура. Колкото до графиката - визирах качеството на кличето, не на играта в графично отношение като цяло.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 17 Мар 2014 18:03
Какъв е смисъла да играеш единичката без дс фикса? Нито на мултиплеъра пречи нито нищо. Изглежда в пъти по-довре с него и кадрите са два пъти повечко. Също така тази игра трябва да се играе онлайн. Просто има места където си ти трябва помощ. Не че не пречи онлайна с тези постоянни инвейдвания, ама в това и е чара на играта. Без онлайн също така се губи смисъла на всичките му там ковенанти.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 17 Мар 2014 18:24
тия инвейдъри верно много насират понякога...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 17 Мар 2014 19:13
Е не понякога, ами почти винаги. Щом те инвейдва значи е готов да те убия, а ти когато си инвейднат много рядко си готов. Но много яки случки са ми са се случвали с инвейдите. Примерно инвейдва ме някв иии почваме да се биеме аз го попребивам и тоя почва да бяга при мобовене нали знаеш че инвейдера е партия с гадовете по картата и почва да бяха при тях понеже аз го бия. Обаче аз се въртя около огнището и чакам съмон знаци на такива от моя ковенант. Съмонвам си някои от моя ковенант и инвейдера се оказва супер преебан и почва да бяга а ние двама да го годиме лол. Е такива майтапи също така особенно забавен е ковенанта Blade of the Darkmoon тоя ковенант смисъла му е да избиваш инвейдъри. Демек тези дето сега те мъчат и те инвейдват ако ги репортават в книгата на виновните и ако си в този ковенант ти инвейдваш тези дето инвейдват такива като теб в момента. Заеби а има един ковенант на драконите много скрит под земята и ако влезеш в него и успееш да събереш сумати люспи от дракон трябва да убиваш играчи за да им взимаш люспите и така качваш левели в драконовия ковенат и всеки левел ти дава нов предмет от драконовия сет ставаш нещо като човек дракон накрая дето може да бълва оган ебаси ташака
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 17 Мар 2014 21:05
бе избягвам да си юзвам хюменитито да ти кажа. все още предпочитам да им гледам духовете на другите играчи само по петната кръв... на втори рън, като вече знам повечето неща ще наблегна главно на мулти, ма сега достатъчно души губя от своята собствена глупост. ма ми прави впечатление, че играта сама така те учи да Я ИГРАЕШ, че зоните през които минаваш ги мастерираш до съвършенство. на второ изиграване ме е страх да не я ръшна... не, че първото ще е в близките месеци, де.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 17 Мар 2014 23:14
Второ преиграване не е нищо. Няма шанс да я ръшнеш пак почти нищо няма да ти е ясно. Ползваи си хюманитито понеже напред има локации кадето можеш да фармиш хюманити. Далавера за такива като теб е още в самото начало да говорят 2 пъти с ония клерик дето е до фаирлинк шраин кадето те оставя гарване. Влизаш в неговия ковенант тои е спецялно пве ковенант. Тогава около огнищата ще има знаци за съмонване на много повече играчи от ковенанта ти и с тяхна помощ ще биеш босовете. Задължително влез в този ковенант ако не си и съмонваи играчи от клана да ти помагат. Също така когато съмоннеш някои на инвейдърите ще им е доста кофти. Аз лично съм я минавал вече не знам колко пъти над 10 и все още адски много неща не са ми ясни. За първо преиграване е хубаво да си вземеш в началото драконовия меч след минотавара демек трябва ти лък виж как се взима драконовия меч. Много е силен за началото на играта въпреки че не е добър на ъпгрейди. На мулти няма да наблегнеш понеже играта трудно се конектва а и втората част излиза след 2 месеца за пц. За качването на статистики ще ти кажа че точки качени на виталити и ендюранс никога не отиват напразно, но точките сложени на резистанс винаги са безсмислено изгубени. Другите статистики е далавера да се качват до 40 и след това да качваш друга, понеже след 40 ефекта им намалява много.
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 17 Мар 2014 23:26
още отначало, като говорих с клерика влязох в ковенанта, иначе не знаех каква е офертата от него. иначе мерси за хинта за оня меч и лъка! ще чекна в тубата как се взимат, че дракона на моста ми изпи нервите. знам му меле системата, ма с лонг сорд или брадва имам чувството, че не му взимам нищо и все сгъвам след 10 минути битки... блек найтовете също да го лапат!!! качих сигурно 10 левъла в ъндед бърг, докато се мъча...е така с неволен фарм... имам и оня меч, дето мушка, дето се взима от ландо, ма не ме кефи да играя с него.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 18 Мар 2014 23:44
1. Не се бий с дракона. Много е силен, убива с един удар, а когато станеш достатъчно силен, за да го убиеш, вече не дава достатъчно души. 2. Меча на дракона е dexterity скейлинг, а dex героите са лоши за PvE. По-добре взимаш Zwaihander-a, даваш Str билд. Ъпгрейднато на +5, Zweihandera смазва всичко (без майтап, стагъра му е изродски). Рейджа също е огромен. Срещу нормални врагове не е нужно даже да си с щит. После до картината в Anor Londo е меча на Таркъс, който ъпгрейднат също е изрод безбожен. След него просто си крафтнаш някое бос оръжие и играта е превъртяна. То не че Drake Sword е лош, добър си е. Ама един Greatsword може да смила ,мого по-ефективно. Отново, наблягам над думата "смила". Иначе до Анор Лондо въобще не са нужни фантоми от ковънънти, защото босовете са шега, а когато се бият с фантомите, дето по defaut са там, може и щит да не ползваш.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 20 Мар 2014 16:41
Драконския меч се взима в началото и не се ъпгрейдва. Просто като го вземеш всичко пада от 1 или 2 удара с него няма по-мощно оръжие на този етап. След това приемрно вземи Washing Pole и го ъпгрйдни до дупка. Също така трябва да знаеш че си най-бърз ако носиш товар под 25% от максималния ти капацитет. Ако си с 50% си на половина бавен а над 75% си супер бавен. Бързината в тази игра по принцип е по-важна от армора. Добра идея е да се присъединш пъм горския ковенант и след това да вземеш пръстена на нинджата. Виж в уикипедия как се взима този пръстен понеже е много шано. Сед това трябва просто да си супер лек с товар под 25% и тогава претъркалването ти става супер тарикатско нинджа претъркалване с което си много маневрен. С ъпгрейдната на 15 Washing Pole и нинджа пръстена ставаш много зъл. Също така ъпгрейднатите до 15 оръжия могат да се омагиосват допулнително с разните му там прахчета или сорсерски магии. Иначе за декстирити и стреигт билдовете декстирити билдовете до колкото съм усетил винаги са по-вървежни. Самите декстирити оръжия са по-готини и повече каточели
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 20 Мар 2014 17:46
iddqd, какво ти е мнението за http://darksouls.wikidot.com/black-knight-sword за оръжие за началото на играта?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
bastard
|
|
В момента играе: Тъпотии разни.
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 20 Мар 2014 19:00
Sentry написа: iddqd, какво ти е мнението за http://darksouls.wikidot.com/black-knight-sword за оръжие за началото на играта? Zweihander-a дет мож да гепиш от гробището има и по-добър обхват и по-бързи атаки и използва нормален титанит за ъпргейди и е по-мощен напълно ъпргейднат и иска доста по-малко сила. Ако искаш нещо по-близо до BKS-a също мож да гепиш и Claymore-a от труп под дракона на моста. Единственото BK дет си струваше преди да го нърфнат във земята беше брадвата.
___________________________________ I'm behind 7000 skeletons.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 20 Мар 2014 19:30
Черния меч е готин, но не е за началото на играта, понеже иска сравнително високи статистики същото е и за големия меч в гробището. Zweihander не иска по-малко сила иска 24 сила а чернич меч иска 20 сила но повече декстирити. Има голям черем меч които вече иска повече сила. Просто тези оръжия не могат да се използват в началото. Драконовия меч за в началото и без да инвестираш нищо в него. Междувременно си решаваш какъв искаш да ти е героя и какво оръжие да носи героя се изгражда спрямо оръжието което искаш да носи. Приемрно ако искаш да си правиш сорсер готино сорсерско оръжие е http://darksouls.wikia.com/wiki/Moonlight_Greatsword това но трябва да отрежеш опашката на един кофти дракон за него. Виждаш какви статистики иска и си изгараждаш героя спрямо меча. След това гледаш демидж скейл модификатора има А на интелиджънс следователно можеш да си вдигаш спокоино на интелиджънс и да кастваш мощни магии като луд и това ще ти дига демижда на меча без да има нужда да инвестираш в декстирити или сила.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 21 Мар 2014 19:05
Меча на Черния Рицар е добър на пълен ъпгрейд, който обаче иска Twinkling Titanite. 1-взимат се трудно. 2-струват 8к на парче.
А и халберта на Черните Рицари е по-добър.
Да си лек е добре само на второ превъртане, като разбираш как атакуват гадовете и как трябва да застанеш, за да ги смлатиш. На първа игра е най-добре: Пиромансър Ръкавица на макс. Power Within. Iron Flesh. Най-силното 2 hand оръжие в играта, което можеш да намериш. Обикновено всеки меч, ъгпгрейднат на +15 (без енчанти) Бронята на Хавъл. Тактика: Пускаш бъфовете, ползваш меча с две ръце, отиваш и почваш да сечеш, докато боса не умре. Ударите го стагърват, Power Within го убива за 6 удара, Iron Flesh те прави безсмъртен. 32 str на +10 Zweihander със две ръце стагърва и Супер версиите на Орнстайн и Смоуг, така че смятайте.
Супер алтернатива е и да сте гъзари и да влезнете в Gravelord-а в началото, да ви даде меча и якия мирикъл.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 21 Мар 2014 19:32
Сабак, още ли драскаш в пц манията? Откога не съм те забелязал тука. Иначе трудни игри ме мързи да играя, тоя пост го правя само заради олд познатия ми
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 23 Мар 2014 12:46
Щото все още се говори за Dark Souls. А си мислех, че всичка са я заебали, особено с излизането на двойката.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 23 Мар 2014 14:37
Точно заради излизането на двойката се е засилил интереса към единицата. Хората искат да играят двойката, но не са успяла да играят единицата и сега се опитата да наваксат преди да са пуснали двойката за пц.
|
|
|
|
|
BaronZlovon
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 23 Мар 2014 17:32
аз лично, точно затова почнах. а я имам от доста време.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 23 Мар 2014 21:07
Идяде, на тебе какво ти е мнението за 2-ката?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 26 Мар 2014 01:04
Е не съм я играл още. Искам да я играя оригинална в мултиплеър и ще чакам в стиим да излезе за да я разцъкам и след това да мога да кажа. Това което виждам от клипчетата е леко подобрена графика като осветление и анимации. Леко подобрен геимплей примерно мисля че вече ще има смисъл да се носят в оръжия едноременно да се правят комбоси с тях. Мултито трябва да е по-лесно за конектване. Не знам обаче струва ми се че атмосферата и дизайна няма да са на нивото на първата. Просто единицата имаше мега як левил дизайн и атмосфера, много дарк. Тук е по-светличко и не ми се струва толкоз пипнат дизайна, ама това е само от клипчетата. Просто не знам дали ще успее да се пребори с единицата в тези насоки.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|