Като бях 19 годишен, тръгнах с една 16 годишна (единственото ми по-малко от мен гадже). Беше адски яка мацка, мой тип (сега се подвизава като модел из италия), единствените два минуса и бяха, че 1)беше решила да седи девствена до 18 и 2)беше емоционален инвалид

. Та, не ме убивайте с камъни, но ходихме 1 година, без да сме правили секс (през тоя период ударих 99лвл по ръкоблудство, на хардкор!

). Разделихме се, без да сме правили секс, защото както казах по-горе - беше емоционален инвалид, а аз не мога да понасям такива жени. Няколко месеца ми беше тегаво, после набързо се сгаджих с една мацка, при която искрено се притеснявах да не ми счупи кура от секс

. Много яко беше, но нещо не се разбрахме и скъсахме (още ме е яд) след 2-3 месеца изпълнени с мъзга, сперма и кво ли още не. Обстоятелствата бяха такива, че на бала на мой приятел се видях с онази бившата и а, у... тъпия гипо пак се сгаджи с нея

. Тя точно ставаше на 18
![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
. Нещата бяха по-зле, отколкото очаквах и първия и път се превърна в някаква адска мъка. Тая почваше да я боли едва ли не от момента, в който влезех в стаята

. След няколко седмици мъки, най-после го направихме. Емоционалната и инвалидност обаче и тук се прояви и тя не изпитваше физическо и психическо удоволствие от секса

. Вярвайте ми, бях ултра търпелив, внимателен и кво ли още не, за да я предразполагам. След време ми писна да правя секс с дънер и след като един път се хванах, че си умирам за секс с другото момиче, с което бяхме 2-3 месеца - скъсах с дънера. В общи линии беше чудесно решение, но до ден днешен се чудя какво съм правил толкова време с това загубено момиче. Сякаш се бях вживял в ролята да и оправя живота, да и наместя пластината с емоциите и кво ли още не.
Години по-късно се бяхме засякли и излязохме да пием по нещо. Говорихме си кво ли не, попита ме, дали си имам приятелка, казах и, че нямам, защото все попадам на кифли и тн. Тя ми каза - и аз нямам, ама и не търся, над тия глупости съм с любовите и взаимоотношенията!

Съответно не изневерих на себе си и изстрелях - всъщност, според мен си доста под тия работи, дано някой стигнеш до необходимото ниво... ...

от тогава не сме се виждали и чували ахаххаха.
Както и да е, рано е, спи ми се и ми се пишеше нещо малко по-дългичко
EDIT: