What?
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Re: What?
Гледах мача, много доволен останах. Добре играха и двата отбора, ама Лудогорец са си Лудогорец 
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- Till.Lindemann
браво бе
вратаря на наште голям тигър
кур за клозе
вратаря на наште голям тигър
кур за клозе
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Стоянов трябва да е на вратата и за България. И трябва да се викне Исмаил Иса. Знам, че е турчин от Търговище, но играе много добре в Шериф. Едисон Йорданов и Вилиан Бижев за (нападателското) бъдеще на България. Въобще, очертават се големи години за нас, стига да не се налага балеринката Михайлов, който все се хвърля не както трябва и не в правилната посока.
-
postinqtaborkanwe
- В момента играе: strija 6i6eta
- Till.Lindemann
за исмаил иса се съгласявам
за никито не
добър е според мене, като оставим няколко фрапантни грешки, мразят го заради баща му, тва е
за никито не
добър е според мене, като оставим няколко фрапантни грешки, мразят го заради баща му, тва е
И башта му та мрази, щоту като еба твойта майка, след 9 месеца се роди ти... Нещастен боклук! ОМРИВЛАЙНА!Admiral General Till написа:за исмаил иса се съгласявам
за никито не
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Багеристо, кво си се спекъл все едно не си срал два дена бе, тропосерец? Нема да говориш против Линдемана, щото той е един от малкото тука, дето първо отговаря сносно преди да тръгне да псува по некойBagerist0 написа: И башта му та мрази, щоту като еба твойта майка, след 9 месеца се роди ти... Нещастен боклук! ОМРИВЛАЙНА!
Иначе Михайлов има талант, ама заради баща му всеки втори си мисли, че е некадърно връзкарче, докато други фрапантни неща като това, че Ники Илиев прави филми с парите на баща си, участва сам в тях, заедно с жена си, чичо си и половината рода без да имат актьорски заложби минават метър...
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Пичове, Лудогорец продължава! Е, не - от победата на Кубрат Пулев не съм бил толкова горд, че съм българин! Да идва следващия ни противник, тоя мач беше върха честно!
aAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGSRGUIPGHAWILUWGHI 2 ИНФАРКТА ПОЛУЧИХ

For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve