Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Урок
Публикувано на: 19 Фев 2014 01:44

http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/02/19/ ... eakingnews

Цитат:
Очевидци разказват, че снайперисти стрелят директно по опитващите се да говорят на сцената.

Пичовете от правителството определено имат една от най-трудните задачи

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 19 Фев 2014 01:55

тъпаци

Цитат:
Snipers are reportedly using rubber bullets and live ammunition to target deputies presiding over an opposition stage. Opposition leader Aleksandr Turchinov was wounded after being hit by a bullet while on stage. Later Turchinov tweeted that he suffered a mild face injury, but he is okay. He added that he doubts it was a sniper that was responsible.

7 от 18-те загинали са от силите на реда. От огнестрелни рани впрочем.

момчета, нещата НИКОГА не са толкова прости

не бъдете тъпи дееба

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 19 Фев 2014 11:53

В района на Източна Европа можем да говорим за три по-големи държави: Полша, Украйна и Русия. Някога бих казал, че съм за Русия, защото руснаците наистина са били и винаги ще бъдат най-близкото до нас, братя. Но този човек, Путин, иска да надмине кумира си Сталин по простотии и репресии. Оттеглих подкрепата си за него, като разбрах, че преди началото на олимпиадата в Сочи всички бездомници от Москва са изгонени от града до второ нареждане, а бездомните кучета са избити и захвърлени в някаква река. Този човек е краен до степен, която ми напомня точно на Йосиф Висарьонович.
Поляците винаги съм ги подкрепял, защото открай време са боксовата круша на Русия, а въпреки това не само оцеляха, че и са добре днес. Това е достойно за уважение.
Украинците са ми особено близки до сърцето, първо заради Болград и второ, защото винаги сме били в добри отношения с тях (освен когато направиха украинска дивизия на SS). Подкрепям протестите им, защото правителството са руски подлоги и работят против украинците. Вярно е, че в Украйна руснаците стават все повече, но това не значи, че украинците трябва да се игнорират. В днешно време всеки, който показва среден пръст на Путин, печели моята подкрепа. За съжаление Украйна ще си понесе последствията, ако влезе в ЕС, и ще се получи ситуация "от трън, та на глог". Въпреки това по-добре така, отколкото да се възражда Източния блок, което Путин неведнъж открито заяви, че иска. Да гори в Ада.

Профил

Аватар
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
Публикувано на: 19 Фев 2014 11:58

Хаха това с избитите кучета беше една от най-големите изцепки на западните медии :lol: :lol: В последствие стана ясно, че всички репортажи и снимки са от 2011-2012 от Донбас, Украйна :lol: Другите изцепки даже не си заслужават коментара.

Я виж какви "протестиращи" са се събрали: https://www.youtube.com/watch?v=uOmXilkXzos

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 19 Фев 2014 12:16

newcomer написа:
Йосиф Висарьонович.

ВисарИонович :wink:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Фев 2014 12:33

newcomer написа:
В района на Източна Европа можем да говорим за три по-големи държави: Полша, Украйна и Русия. Някога бих казал, че съм за Русия, защото руснаците наистина са били и винаги ще бъдат най-близкото до нас, братя. Но този човек, Путин, иска да надмине кумира си Сталин по простотии и репресии. Оттеглих подкрепата си за него, като разбрах, че преди началото на олимпиадата в Сочи всички бездомници от Москва са изгонени от града до второ нареждане, а бездомните кучета са избити и захвърлени в някаква река. Този човек е краен до степен, която ми напомня точно на Йосиф Висарьонович.
Поляците винаги съм ги подкрепял, защото открай време са боксовата круша на Русия, а въпреки това не само оцеляха, че и са добре днес. Това е достойно за уважение.
Украинците са ми особено близки до сърцето, първо заради Болград и второ, защото винаги сме били в добри отношения с тях (освен когато направиха украинска дивизия на SS). Подкрепям протестите им, защото правителството са руски подлоги и работят против украинците. Вярно е, че в Украйна руснаците стават все повече, но това не значи, че украинците трябва да се игнорират. В днешно време всеки, който показва среден пръст на Путин, печели моята подкрепа. За съжаление Украйна ще си понесе последствията, ако влезе в ЕС, и ще се получи ситуация "от трън, та на глог". Въпреки това по-добре така, отколкото да се възражда Източния блок, което Путин неведнъж открито заяви, че иска. Да гори в Ада.

Супер мега тъп си, а лошото е че май и си вярваш. Пък тва с влошените отношения при когато е направена СС дивизията им ме уби. Как може да си толкоз тъп бе?

Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки

Профил

Публикувано на: 19 Фев 2014 12:38

izobshto v tozi forom nikoi ne triabva da govori za politika
are da si hodim v kenefnata tema i da ne se punem
pls?

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 19 Фев 2014 12:48

Като гледам коментарите и тезите... трябва да ни забранят да гласуваме и вече да не правим политически теми :cry:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Фев 2014 13:03

vasito написа:
newcomer написа:

Супер мега тъп си, а лошото е че май и си вярваш. Пък тва с влошените отношения при когато е направена СС дивизията им ме уби. Как може да си толкоз тъп бе?

Що?

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Фев 2014 13:11

Liberty Андрей ли бил бе? смятай :D

newcomer - четох ти през пръсти поста, първо щото беше твой и второ, щото е tl;dr, ама с частта за колко ни обичали украинците и В ЧАСТНОСТ тия от Болград, яко се омота

в смисъл, общувам с украинки всеки ден, от Болград баш и, освен че казват, че се чувстват българки(за което си има причина), друго добро трудно ще кажа

украинците мразят всичко и всички, не ги знам ква нация са, ама не съм видял мн хубави работи от тех

иначе Путин ме кефи, особено онова изказване за тва, че Русия е християнска държава и който не го устройва, мое да си ходи. трябва здрава ръка, имаче си ебе гъза тая огромна държава

Профил

Публикувано на: 19 Фев 2014 13:13

Admiral General Till написа:
иначе Путин ме кефи, особено онова изказване за тва, че Русия е християнска държава и който не го устройва, мое да си ходи. трябва здрава ръка, имаче си ебе гъза тая огромна държава

от бивш агент на КГБ какво друго да се очаква освен суровост

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Фев 2014 13:15

Admiral General Till написа:
Liberty Андрей ли бил бе? смятай :D

newcomer - четох ти през пръсти поста, първо щото беше твой и второ, щото е tl;dr, ама с частта за колко ни обичали украинците и В ЧАСТНОСТ тия от Болград, яко се омота

в смисъл, общувам с украинки всеки ден, от Болград баш и, освен че казват, че се чувстват българки(за което си има причина), друго добро трудно ще кажа

украинците мразят всичко и всички, не ги знам ква нация са, ама не съм видял мн хубави работи от тех

Поне един човек да се аргументира, като отговаря, мамка му. Благодаря. Аз имам една колежка-украинка оттам и съм останал с впечатление, че старите си харесват СССР, а младите залитат по Америка, поне по-голямата част от тях. Нищо неочаквано.

Профил

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 19 Фев 2014 13:58

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Фев 2014 14:26

А тези които участваха в януарските протести в София от 1997-ма също ли бяха просто групичка от подивели лумпени ?

Такива лумпени,хулигани, агитки, скинари, псевдо националисти и борци са справедливост, търсещи всякакъв повод да рушат има навсякъде, но защо в момента такива прогроми стават точно в Украйна?

Няма какво да се правим на много елитарни и много умни и да казваме на черното бяло. Каквито и теории да се развиват, факт е че щом има такива протести, значи нещо не е наред.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Фев 2014 14:32

добре че все пак мина от

"ебал съм ти русия, цяла украйна се бори за свободата си, ебати героите, трябва и ние като тях"

на

"нещо не е наред"

ми не е наред, да, поздравления
все едно, че си бил прав от самото начало

:roll:

борците за свобода

Цитат:
ред цивилните жертви е репортерът от украинския всекидневник "Вести" Вячеслав Веремий. Журналистът напуснал редакцията на вестника си с такси. Когато то спряло на светофар, неизвестни мъже започнали да хвърлят коктейли Молотов по автомобила. После мъжете извлекли журналиста от колата, започнали да го бият, накрая го простреляли в гърдите и той починал в болница няколко часа след като бил опериран, съобщава "Вести" на сайта си

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 19 Фев 2014 15:45

Абе, Кенефен, група маскирани, въоръжени хора са убили журналиста. Това означава, че всичките хора на площада, които протестират защото искат по-добро бъдеще за себе си и за децата си са убийци и престъпници така ли?

Веднъж да се съглася с NewComer (по принцип, не във всичките детайли).

vanmx също каза доста смислени неща по темата няма смисъл да го повтарям.

Аз лично не съм голям фен на ЕС. Има си огромните недостатъци. Но първо и най-важно присъединяването към него е ДОБРОВОЛНО. Второ за съжаление за страните от източна Европа друга алтернатива няма. Както за България така и за Украйна. Обратното би означавало мизерно съществуване в пост-съветската зона на влияние на путинова Русия. Украинците са прекарали достатъчно време там и им е дошло до гуша. Знаят си интереса и го показват. Ситуацията не може да се сравнява с протестите у нас миналата година. В България подобни протести имаше 1989г. както и 1997г.

Доста големи тъпотии се изписаха които няма да ги коментирам. Не вярвах да го кажа, но тук пак е по-добре. Отворете някой новинарски сайт и почнете да четете коментарите, лошо ще ви стане.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 19 Фев 2014 16:18

Liberty написа:
Абе, Кенефен, група маскирани, въоръжени хора са убили журналиста. Това означава, че всичките хора на площада, които протестират защото искат по-добро бъдеще за себе си и за децата си са убийци и престъпници така ли?

Андрейчо, само това за журналиста ли прочете бе, братчето ми? На малко ли видеота се вижда как протестиращите стрелят с помпи, саморъчно направено ОРЪДИЯ, газят с багери и палят хора с молотовки?

Тва, бате, неква група ли са или си затваряш очите, че наистина огромни тълпи от "протестиращи" хора го правят? Ти видео отворил ли си изобщо?

На украинците им е писнало от Русия и затова случващото се в Киев е напълно легитимно за цялата страна - какво говориш изобщо. Ти отвори ли тия социологически изследвания?

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2013/12/10/2200907_sociolozi_ukraina_e_razdelena_za_protesta/

http://www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/wp/2013/12/09/this-one-map-helps-explain-ukraines-protests/

Или не са ти удобни на тезата и на развиването на локумите ти тука.

Да ти задам въпроса така - значи ли тва, че някаква група от хора, събрала се на площад в центъра, пали гуми, стреля по полицията и т.н., че цяла Украйна иска да прави същото? Не. Щото има една немалка част от Украйна, която е доволна от нещата така, както са. Може да са тъпи тия хора, може да са всякакви, ма никой няма право със сила да им се налага, както реално погледнато правят протестиращите.

Типично представителче на носителите на американската демокрация си - част от някъв "елит", който не се съобразява с останалата част от населението и това какво иска тя, но за сметка на това готов силово да наложи своята визия, щото тя е правилната, разбираш ли.

Хиляда книги може да изчетеш, десет хиляди страници може да изпишеш в тоя форум, правейки се на компетенция по политически въпроси и тренирайки наученото, ма докато не спреш да си затваряш очите за някои неща, ще си останеш overall немислещ.

Спор, че след тия действия Янукович е директно за чао и доживотна, няма. Ма не се правете на ударени кво се случва и кой го кара да се случва. Щото това е много по-голямо от "украинците се борят за свободата си". По-скоро отново са инструмент в нечии геополитически игри.

Ето нещо интересно за Андрей, щото за разлика от другите шматки тука, той поне наистина чете преди да говори.

http://www.stratfor.com/weekly/new-dimensions-us-foreign-policy-toward-russia

И тва вече наистина е последното, което пиша в тая тема, щото верно не заслужавате повече.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Фев 2014 17:44

Ами то и през априлското въстание хората са стреляли с оръдия (случайно днес е 19-ти февруари). И тогава една не малка част от българите са били "доволни с положението такова каквото е". Не може да твърдиш че половината от населението трябва да се примири с това да живее в робство, защото на другата половина от населението не му пука.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 19 Фев 2014 18:07

Ще обърна внимение на това:

Цитат:
...Moscow saw the Orange Revolution (along with the Rose Revolution) as a dress rehearsal for something that could occur in Russia next...

Това е точно така, но левичарският, либерален, университетски автор на статията пропуска да назове нещата с истинските им имена.

1) Това че САЩ подкрепят тези про-западни, про-демократични политически движения и "революции", не означава че те са ги изфабрикували. В случая виждаме как университетският левичарски елит на запад повтаря като папагал руската пропаганда. Това е така още студената война та до ден днешен. Истината е че тези народни движения са генерирани от обществата в самите държави, поради факта че хората са се осъзнали и момента в който искат да живеят като свободни хора е назрял. Няма как разни вездесъщи агенти на ЦРУ да изфабрикуват всичко това и да създадат революция там където условия за такава няма.

2) Когато говорим за геополитика не става дума за САЩ срещу Русия. Става дума за противопоставянето на САЩ и други свободни страни срещу репресивния диктаторски режим на Путин и подопечните му режими в други страни. Това няма нищо общо с Русия, руският народ и неговите интереси. САЩ са воювали с Германия и Япония през ВСВ. Това не пречи сега Германия и Япония да бъдат свободни, самостоятелни, горди нации с едни от най-богатите икономики в света. Няма "гео-политически" противопоставяния между Германия и САЩ, защото между свободни държави има търговия, а не войни.

3)Т.е. Путин наистина се притеснява че революциите в други страни около него отслабва "гео-политическите" му интереси. В смисъл не интересите на самите руснаци, които нищо не губят или печелят, а губи влиянието на репресивният му режим и се увеличава шанса, това което се случва с подопечните му диктаторчета да се случи и с него.

В обобщение не става дума за гео-политическо противопоставяне между Русия - като нация и лошият запад който иска да и измъкне кокала под носа. Става дума за това, че все повече хора желаят да живеят достойно и все по-трудно ще бъде за напред на хора като Путин да държат нещата под контрол.

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 19 Фев 2014 18:33

Не бе, човек... Обясни ми, какво толкова в тъмното соц теглило на вашите е наранило нежната ти детска натура, та така безкористно гледаш на тия Щати майка им дейба... Не може да са ти толкова розови очилата, няма начин. Обясни ми как тия капиталисти, дека за едната печалба унищожиха толкоз държави и хора, можеш да ги гледаш и да ти текат лигите по тях...? Ей туй искам да ми обясниш...

Хардкор про-трол, признавам те.

Респект.

Никой друг не може да ме накара да пиша дълги коментари, ама ти успяваш винаги.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com