Айде да ви сбирам!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: Айде да ви сбирам!
riida e bacata ve
a danera e kireto spored mene
a danera e kireto spored mene
kireto e flaisa
bacata e fitens manqka
a simcho are ne se prai we bratmi
bacata e fitens manqka
a simcho are ne se prai we bratmi
- финтес гуру
астрииски данер струва ми 4е тези мумчета са излезли от форма
маи е време да им покажем малко опражнениа от клег
маи е време да им покажем малко опражнениа от клег
ariiski daner
-
stoian_flaisa_
ниакои ме споменава ама не сам този за когото ме мислите плужеци ще ви вкарам вав форма че сте ми овиснали кат сополи
фитенс гуро - здраве желаем маниак как е новата зала ??
поздрави на другите батки фитенс маниака и австриискиа дънер
фитенс гуро - здраве желаем маниак как е новата зала ??
поздрави на другите батки фитенс маниака и австриискиа дънер
рънътъ прай борбътъ ......... ама си трябва и ЗОБ !!!!!!!
- финтес гуру
бива стоиане бласкам моштно днес ште правиа рамови преси и опражнениа за всичките глъви на мускола наблиагам на клеговете и и тиквиз работи
хаи вотлаге мои катотегледам има оште много работа потебе момче не отлагаи ниама накаде запо4ваи да тренираж шес дни вавседмицата пии си портеина с трибулус да ис пудобриж мусколите и гледаи да не претренираж не забравиаи 4е тринировката праи мускола а почивката и протеинат го изграждад някои ден ште ми благдориж
хаи вотлаге мои катотегледам има оште много работа потебе момче не отлагаи ниама накаде запо4ваи да тренираж шес дни вавседмицата пии си портеина с трибулус да ис пудобриж мусколите и гледаи да не претренираж не забравиаи 4е тринировката праи мускола а почивката и протеинат го изграждад някои ден ште ми благдориж
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Токсик, не си поканен тъй-тъй, така че няма нужда да отговаряш
Алминаторче, теб твоите приятели не те канят, та ще има да чакаш аз да те поканим, внимавай некой да те не наръга верно как си ходиш, че света ще загуби ценна личност в твое лице.
Steel, няма как да стигнем по численост нивото от едно време то е ясно, освен ако хората от едно време не се присъединят.
MechokaPanda - васенце, с човек като тебе не ми се запознава на живо, понеже ще ми се развали илюзията, че си бот, ще видя че си истински човек и ще ми стане тъжно накъде отива света...
Der Meister, ако с бъзиците от 2011 си ме запомнил, аз преди това пишех с друг акаунт, от 2007...
До момента 5 човека в ковчега на мъртвеца, чакам още записвания, ако сме под 10 нема да е интересно. И стига с тея рандъми с по пет поста на кръст дето пишат, айде молим ви - под 300 мнения у форона се не броят![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Алминаторче, теб твоите приятели не те канят, та ще има да чакаш аз да те поканим, внимавай некой да те не наръга верно как си ходиш, че света ще загуби ценна личност в твое лице.
Steel, няма как да стигнем по численост нивото от едно време то е ясно, освен ако хората от едно време не се присъединят.
MechokaPanda - васенце, с човек като тебе не ми се запознава на живо, понеже ще ми се развали илюзията, че си бот, ще видя че си истински човек и ще ми стане тъжно накъде отива света...
Der Meister, ако с бъзиците от 2011 си ме запомнил, аз преди това пишех с друг акаунт, от 2007...
До момента 5 човека в ковчега на мъртвеца, чакам още записвания, ако сме под 10 нема да е интересно. И стига с тея рандъми с по пет поста на кръст дето пишат, айде молим ви - под 300 мнения у форона се не броят
kyv alminator we
alminatore pisal li si w taq tema we
mai ne si
chuli we alminatore
glei da ne te naryga nekoi
alminatore pisal li si w taq tema we
mai ne si
chuli we alminatore
-
Der Meister
- Обратна връзка:
e te si4ki tiq det si gi pokanil sa randami beThe Wolf написа:И стига с тея рандъми с по пет поста на кръст дето пишат, айде молим ви - под 300 мнения у форона се не броят
nekvi det pi6at v saita
tuka nikoi ne gi znae
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
PravoNocturno написа:
chuli we alminatore
v gyza
we
¯\_(ツ)_/ ¯
-
stoian_flaisa_
каде ште се сабираме у вас ли ште ни каниш батка
рънътъ прай борбътъ ......... ама си трябва и ЗОБ !!!!!!!
- Till.Lindemann
lile vidq li go
LILE
LILE
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Der Meister: Мхм, ама има разлика между рандъми дето искам да видя ква стока са и некви с по 5-15 мнения утайки, дето не ме интересуват.
stoian_flaisa_: Ти нацепено курве ли си? Ако си такова нямаш проблеми, каним те у нас, ма ако не си, не знам за какво се буташ...
Иначе който ще заповяда, да действа на лични, ако е от изброените с които искам да се видя пичове, ако е некъв рандъм, фейк, трол акаунт да не чака да му кажа, къде ще се проведе събитието
stoian_flaisa_: Ти нацепено курве ли си? Ако си такова нямаш проблеми, каним те у нас, ма ако не си, не знам за какво се буташ...
Иначе който ще заповяда, да действа на лични, ако е от изброените с които искам да се видя пичове, ако е некъв рандъм, фейк, трол акаунт да не чака да му кажа, къде ще се проведе събитието
bate kefi me kak si vervash
she stane mega kopon
she stane mega kopon
ne znam kvo 6e stane, ama nqma da sum tam i ako nqkoi se zasili nqma da ima koi da mu kaje da spre
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Я се организирайте, да ви е ба! Мое и язе да наминем!
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
-
The Wolf
- Обратна връзка:
Бе я то се е видяло, давайте да се сбираме - нема нови нема стари, кво като някой с някой се не знае, с едно запиване ще се поправи тая дяволита грешка и специално Nocturno ако реши да намине да види тея новите и да пийнеме всинца солидно, го черпя едно патронче водка.