Middle-earth: Shadow of Mordor

Игри за PC
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Middle-earth: Shadow of Mordor

Мнение от The Wolf »

Пичове за какво става дума, ей сега попаднах на играта, дайте инфо някакво, кога ще излиза, ММО ли ще е, че ми стана интересно. Не изглежда зле....
Аватар
hyper'

Re: Middle-earth: Shadow of Mordor

Мнение от hyper' »

тва е Assassin's Creed V, няма нужда от повече обяснения
The Wolf
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

hyper` написа:тва е Assassin's Creed V, няма нужда от повече обяснения
Признавам само ако се окаже, че и Гандалф е асасин, а онея дребните са му ученици :D
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

правенето на игри по властелина трябва да се забрани със закон и наказанието да е разстрел

аман вече, не мислите ли
джумерки
The Wolf
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Timeghoul написа:правенето на игри по властелина трябва да се забрани със закон и наказанието да е разстрел

аман вече, не мислите ли
Подкрепям като цяло, ама тук поне мисля, че няма да има нищо общо с историята на властелина, ще си ловец на орки, няколко интересни работи, ала-бала, само мордор са троснали :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=pFgvvgGE ... detailpage
Kratoss

Мнение от Kratoss »

До колкото знам играта ще си има всичко от света на Толкин,но няма да е по историята,което мисля,че е добре. Стил Assassin Creed,което не е лошо стига да е доизпипано.Клипчето дава надежда,но ще почакаме и ще видим.. А колкото до това да се забрани да се правят игри по тази тема.. нека си правят,но да са качествени!
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Няма значение дали има общо с историята на Задругата. Част е от Средната земя, а единствено Толкин знае как трябва да изглежда това място, пък и неговата философия е - the less is more.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Kratoss

Мнение от Kratoss »

Според мен ако направят някоя много добра игра,а не боклуците които до сега излизаха възползвайки се от името,всички ще и се зарадват ;)
The Wolf
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Kratoss написа:Според мен ако направят някоя много добра игра,а не боклуците които до сега излизаха възползвайки се от името,всички ще и се зарадват ;)
Бе добри игри да има, да разпуска човек, че напоследък толкова запросте положението, че направо немам думи с тея идиотски военни шутъри и спортни игри всяка година...
И тъй стана дискусия тука, 2014 какво очаквате, аз чакам Лудия Макс, новия Спидермен, The Evil Within, пък и излизат доста епични RPG игри
Kratoss

Мнение от Kratoss »

Гандалф Кафевия написа:
Kratoss написа:Според мен ако направят някоя много добра игра,а не боклуците които до сега излизаха възползвайки се от името,всички ще и се зарадват ;)
Бе добри игри да има, да разпуска човек, че напоследък толкова запросте положението, че направо немам думи с тея идиотски военни шутъри и спортни игри всяка година...
И тъй стана дискусия тука, 2014 какво очаквате, аз чакам Лудия Макс, новия Спидермен, The Evil Within, пък и излизат доста епични RPG игри
Недей така,всеки си има вкус. Нека има от всичко,но да е качествено,а не смао цоцане на пари и замазки.. Аз лично искам да изпробвам Watch Dogs и The Witcher 3
The Wolf
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Имаш вкус, те тези двете ще са 100 процента претенденти за игра на годината. Dragon Age бих добавил също, макар да не е мой тип, тази година се очертава доста добра като цяло за компютърния гейминг, а също и за конзолния, макар старите конзоли да ги прецакаха леко, което е зле за собствениците им, към които се числи и моя милост.

Между впрочем Thief само за 40 лева може да го гепнете от озона, който се интересува, голяма сделка си е.
Fenrir

Мнение от Fenrir »

Уви, чакам Dragon Age Inquisition. Знам, че сигур няма да е добра, ама трейлъра ме надъха. :? Плюс това съм дълбоко притеснен от липсата на цифрата 3. Знам, че първата имаше подзаглавие, но т'ва ако ЕА решат, ще го разтягат локума.....
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Kratoss

Мнение от Kratoss »

Аз съм на същото мнение като Invictus за Dragon Age,трейлъра обаче изглежда обещаващо,но докато не се разцъка няма нищо сигурно..
Аватар
play4u
В момента играе: Draven

Мнение от play4u »

Една от любимите ми книги-LoTR. Една от любимите ми игри-AC. Комбинирането им по принцип би трябвало да ми донесе instant nerdgasm, ама като изгледах клипчето нещо не ми вдъхна доверие.. Може би просто анимациите са прекалено подобни на AC или бойната система изглежда не чак толкова в ред.. не знам. Искрено се надявам да греша! Така или иначе ще се пробва
Аватар
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти

Мнение от kaboom »

абс всяка игра(супер малки изключения) през последните 3 4 години излезнала е яко малоумна. АЦ до 2ката после са лайна. И тва АЦ в средната земя ше е торба с лайна. само от трейлъра се вижда колко ше е скучна и линейна. Изобщо сегашните игри биха ми бжили интересни ако съм на 12, та нз кво го мислите изобщо.
Аватар
newcomer
В момента играе: Футбол, ама навън

Мнение от newcomer »

Aз ще й дам шанс. Това, на което съм се кефил най-много във вселената на Толкин, са злодеите. Орките са направени както трябва - грозни, многобройни и ги озвучават пичове с британски акцент. Това са правилните орки. Ако вкарат и любимите ми Харадрими (май няма, но си се надявам тайно) няма да имат равни.
Разбира се, винаги може да се окаже бълвоч по ЕА рецептата. Ще ми е много жал, ако не са се постарали да я направят достойна поне за едно превъртане.
Аватар
Excess

Мнение от Excess »

Publisher: Warner Bros, Dev: Monolith
Аз мога да ви кажа че ще си заслужава.
Аватар
newcomer
В момента играе: Футбол, ама навън

Мнение от newcomer »

Excess написа:Publisher: Warner Bros, Dev: Monolith
Аз мога да ви кажа че ще си заслужава.
Monlith = Captain Claw. Amount of win = Infinite.
Публикувай отговор