Автор |
Съобщение |
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 15 Окт 2013 17:10
Гледам ги тия измекяри само молят феновете да гласуват за играта по разни класации за награди... при положение, че е показано толкова малко от нея, и изобщо не може да се направи каквото и да било заключение. Мне, изобщо да не гонят кинтите с тоя маркетинг още от сега
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 15 Окт 2013 19:00
Еми то повечето проблеми при игрите идват от това как се представя играта и как се "менаджира".Например сутор е добра игра но финансовия модел и управлението са голям търноувър за доста хора.В случая с тесо,да речем,че играта ми допада-визия,атмосфреа,кънтент....обаче в един момент конзолните менюта ме удрят като товарен влак и си задавам въпроса-искам ли да съпортвам девелъпъри които осакатяват "моя" продукт за сметка на конзолите?След това другия момент:Мат Фирор,продуцента на играта заявява-I would characterise this game as an Elder Scrolls multiplayer game [rather] than an MMO а после идва с новината,че играта,ще има месечна такса 15$.Еми сори ама засега нещата приличат на доста грозен cash grab А бях доста надъхан.
|
|
|
|
|
=SpeC=
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 15 Окт 2013 19:28
moroel написа: Еми то повечето проблеми при игрите идват от това как се представя играта и как се "менаджира".Например сутор е добра игра но финансовия модел и управлението са голям търноувър за доста хора.В случая с тесо,да речем,че играта ми допада-визия,атмосфреа,кънтент....обаче в един момент конзолните менюта ме удрят като товарен влак и си задавам въпроса-искам ли да съпортвам девелъпъри които осакатяват "моя" продукт за сметка на конзолите?След това другия момент:Мат Фирор,продуцента на играта заявява-I would characterise this game as an Elder Scrolls multiplayer game [rather] than an MMO а после идва с новината,че играта,ще има месечна такса 15$.Еми сори ама засега нещата приличат на доста грозен cash grab А бях доста надъхан. Човек моля те, не наричай най-големия провал в историята на гейминга добра игра..... Толкова бях надъхан за SWTOR, най-накрая да видя готино sci-fi ММО във вселената на Star Wars, но нали това са ЕА все пак, трябваше да използват куц енджин дето не поддържа повече от 10 човека на едно място и какво ли още не, и айде, мега провала е готов....
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 19 Окт 2013 14:12
Ей тея бетесда едно време ги мразех, после ми бяха безразлични... сега ги ненавиждам. Яко ме дразнат с тея неща дето продават. Посещавам им бетблога заради това, че държат най добрите FPS-и, и чета новини ако има за тях, но с тея неща дето продават.... ей такава наглост няма бе. Някой ако е редовен посетител на тоя сайт може да ме разбере. Всеки ден изникват некви малоумни фланелки, фигурки и един милион тъпотии. Сигурно яко пари цицат от хамериканците, явно има малоумници да дават пари.... немам против да се продват фланелки примерно, но тва всеки ден да ми праскат различни измишльотини е ебаси наглостта. Жалка комерсиална самозабравила се фирмичка... ще падне на глава лошо, аз съм го казал отдавна. пп. във форума ги хранят за това, че фланелката дето му дошла била от неква нискокачествена материя като от 5$ ;д ебаси жалките
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 19 Окт 2013 15:28
Ем ше продават като има кой да купува. Като с КоД. И фифа. Редовно и от същото.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 19 Окт 2013 16:00
Нема лошо да си имат сайт отделен. Но въпроса е, че бетблога се превърна в.... как се казва нз, рекламен сайт на тея артикули. От определено време стана нагло. Естествено, че разликата дойде от комерсиалния успех на Skyrim... самозабрава. Една супер овъррейтед игра, за която, за чийто комерсиализъм работят всякаш всички. И на фона на това което се 'девелопва'.... сякаш са сбъркали професията. И студиото им Bethesda Game Studios и студиата които купиха, издават игри на... 5+ години. През останалото време яко цицане, якия комерс.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 19 Окт 2013 20:18
Хората като теб, които смятат, че е оverrated, са доста по-малко от тези, които в момента все още я играят (като мен) или са я превъртели няколко пъти вече, не те дразня, това са факти. Нещо не схващам кои са тези всички (феновете) които работят за комерсиализма на една игра (?!?!). Иначе слава богу, че издават на 5 години. А не като AC примерно. Почнаха да шиткат начесто и много започна да се губи прогреса във всеки аспект. Спомни си скока от 1 към 2 и сега виж как новия с пиратите като графика, движения на героя, даже и корабни битки изглежда ужасно близко до 3-ката.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 19 Окт 2013 20:24
Ten Bears написа: Нема лошо да си имат сайт отделен. Но въпроса е, че бетблога се превърна в.... как се казва нз, рекламен сайт на тея артикули. От определено време стана нагло. Естествено, че разликата дойде от комерсиалния успех на Skyrim... самозабрава. Една супер овъррейтед игра, за която, за чийто комерсиализъм работят всякаш всички. И на фона на това което се 'девелопва'.... сякаш са сбъркали професията. И студиото им Bethesda Game Studios и студиата които купиха, издават игри на... 5+ години. През останалото време яко цицане, якия комерс. Skyrim overrated? Ти, моето момче, хал хабер си нямаш от Elder Scrolls ми се види. Иди да си играеш с куклите в ъгъла и не притеснявай големите момчета.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 19 Окт 2013 20:50
'кои са тези всички' имах в предвид най вече медии и сайтове като IGN и тн. при които неможе да прочетеш критика или да усетиш негативизъм. Оценката е винаги парично гарантирана 9+ сега чакам с нетърпение тая шитня да видя кви оценки ще и дават, само защото си плащат и носи комерсиалното и име
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 19 Окт 2013 20:55
Ten Bears написа: Посещавам им бетблога заради това, че държат най добрите FPS-и, и чета новини ако има за тях, но с тея неща дето продават.... Не бе, нещо се бъркаш. Devolver Digital държат Serious Sam.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
iziris
|
|
В момента играе: Последно играх GW2. Чакам лънча на TESO
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 07 Дек 2013 17:42
Здравейте приятели. От известно време претърсвам интернет за информация относто The Elder Scrolls Online и сформирана Българска фен група или сайт по темата. Опитвам се да събера българските фенове на играта на едно място, за да се сформират групи и в последствие гилдии при стартирането на The Elder Scrolls Online. Направих сайт http://tesobg.com/ с форум към него и всичко необходимо за тази цел. Ще се радвам да се присъедените към единственото извесно на мен ТеСОБеГе общество, или да ме насочите към друго такова. Зная, че много от вас са се отказали да играят в Български гилдии по ред причини, и не очаквам да влезете в такава. Просто се надявам да посетите сайта, да прегледате преведената на роден език информация, дори ако желаете да помогнете в изграждането му. Играта е обявена за пролетта на 2014 и затворените бетатестове стартират в Eвропа. Предполагам, че с получаването на бета покани в България нещата ще се пораздвижат.
___________________________________ Притежавам единствения Български фен сайт по играта The Elder Scrolls Online. Сайта е на адрес http://tesobg.com/
|
|
|
|
|
iziris
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 16 Дек 2013 18:30
Добавена е още информация относно играта в новото меню "Въпроси и отговори" на българския фен сайт http://tesobg.com/
___________________________________ Притежавам единствения Български фен сайт по играта The Elder Scrolls Online. Сайта е на адрес http://tesobg.com/
|
|
|
|
|
iziris
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 21 Дек 2013 21:51
Сайтът http://tesobg.com/facebook-login/ позволява регистрация чрез Facebook и създава автоматично акаунт. Взаимства аватар и електронна поща, с които сте регистрирани във Facebook. При първоначално влизане ще поиска анти-спам защита от сървъра.
|
|
|
|
|
iziris
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 07 Яну 2014 22:34
Стартира нов бета инвайт. Да се надяваме, че този път няма да заобиколи европа. Моля тези, които не смятат да ползват ключовете си, а са получели такива да ги дадат на хора, които ще ги използват. Притежавам сайта http://tesobg.com/, който е единствения Български фен сайт по играта. Ако няма да ползвате ключовете си, моля да ми ги предоставите, а аз ще го сложа в http://tesobg.com/ като новина, за феновете, които желаят да участват в бета-теста. Благодаря предварително. Ако желаете може и сами да ги напишете, като коментар към новината. Не е нужна регистрация за това.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 10 Яну 2014 13:32
Мен ми пратиха ключ, ма мисля да го пробвам
|
|
|
|
|
iziris
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 11 Яну 2014 21:02
Ами ела в ТиЕс канала, в който си лафим докато и ние я пробваме да споделиш впечатления. Ако си заинтересован пиши в сайта http://tesobg.com/
|
|
|
|
|
iziris
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 13 Яну 2014 11:07
Имах късмета да участвам в тази бетата и разгледах основни игрови моменти в стартовите зони. Тази игра за според мен е най-доброто ММО за сега, както и да го погледнете. Не мога да го сравнявам с дървото Скайрим, в което при битка в мобове прекарваш повече време в инвентара си, от колото в самата битка. А за графика, който е видял ванилата на Скайрим не е искал да я пуска поне 6 месеца след това. Графиката е просто чудесна на ТЕСО и на фул макс вървеше гладко играта от свървър в САЩ. С нетърпение очаквам 4.4.2014. Има изнесена информация от бетата на http://tesobg.com/. Предстои добавяне на още филмчета и коментари.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 23 Яну 2014 10:02
Абе само аз ли мисля така за тая игра??? Че е ебаси скапания боклук направен за пари. Не сериозно някой може ли да споедели мнение, без хейт по нещата които ще спомена... Са прегледах последното геймплей видео. Как е възможно, някой ще ми обясни ли??? Значи ебаси хайпа се създава, ще се правят големи пари, а аз виждам същия боклук като Скайрим. Говоря не за света, дизайна и тн. говоря за комбат системата, за кемерата, анимациите. Гледай как се движи героя как скача на страни, само на мене ли ми се струва абсурдно??? "Битка с бос"... ебаси смешната раота, напрао немога да разбера как е възможно. И никой .... НИКОЙ не говори за това. Явно всичките фенове на тая игра са некви индианци. Тея, тва друго студио, което уж не е създателя на Скайрим... тея са 100 години зад Близард. Верно, че поусраха уоу след 2рия експаншън, ама просто няма база за сравнение. Неам причина да хейтвам играта просто ей така. Нервирам се като виждам кво прават и всички малоумняци им пляскат и се кефят и никой не коментира. Пак казвам говоря просто за 3 неща... анимации, комбат и камера която като я видя ми се повръща. Не са мръднали и 1см напред. Защо? Заради енджина ли е такъв шит тва, просто неразбирам. Или ги е страх да променят нещо което им носи пари.
|
|
|
|
|
iziris
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 24 Яну 2014 11:43
Ако не знаеш Skyrim е една от успешните игри на пазара. Аз специално не я харесвам, защото по време на битка играча прекарв 80% от времнето на сражението в ровене в багажа си, но това е друга тема. В онлайн версията на ТЕС е нормално бойната сисема да е същата. Нали става дума за шеста поредна игра от тази сеирия! Влез поцъкай бетата и тогава говори. След 5-6 години прекарани във WOW, знам какво има там и какво не искам да виждам повече. Ако не си забелязъл WOW потъва и то доста сериозно. А другоото голямо име Диабло 3 е пълен провал. Първата ми онлайн игра беше Диабло 2 и то в батълнет. Обичам ги тия игри, но не съм сляп. Комбат системата в ТЕС е простичка, удряш където гледаш и правиш умения докато имаш ресурси. Не е ли така и в реалния живот? Вероятно ти си супермен и тия неща за теб са нереални? Бос файт! Как звучи само. Не си разбрал и половината от битката която видя, защото не си запознат с уменията, които бяха показани и комбинациите за развитие на героя, които бяха споменати. Години наред бях райд лидер във WOW, още от времето, когато УБРС беше райд за 15 човека а Молтен кор за 40. Отварял съм си очите за играта на 40 човека и подобни лемерски изказвания малко ме изнервят, защото знам всеки клас във WOW какво може да прави на всичките му билдове, и знам кога точно всеки играч в групата какво трябва да направи, за да не измрем всичките на бос файт. За пари някак не ми се говори, защото явно не си в час с системите за плащане. Само ще ти кажа, че безплатен обят няма! Ако вярваш че "безплатните" игри са безплатни, значи си поредния ламер с кредитната карта на тате в ръце. Аз предпочитам да плащам веднъж месечно и да имам достъп до всичко в играта, вместо да давам луди пари в "кеш шопа" и други подобни системи за източване на глупави деца и криво разбрали "фри системата" играчи.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Elder Scrolls Online Публикувано на: 24 Яну 2014 16:14
Естествено, че е успешна. Ама комерсиалния успех не значи нищо за мен. Хванаха ниша която е празна, от години след Готик нищо не излиза качествено, на практика нямат конкуренция. Освен това всичко им прави ебаси рекламата и създадоха ебаси хайпа, говоря за медии като игн и тн. които си дават макс оценки и им продават играта просто заради името. Казвал съм го много пъти и пак ще повторя, че е овърейтед игра. Друго нещо което им помогна е комюнитито и модовете. Това което го създадоха ид 90те години, точно то спомогна за тоя комерсиален успех. И сега като те са собственик на ид не е ли иронично или коя дума да използвам, че те с това спечелиха, а именно и това закопа RAGE(а и ид донякъде) като не позволиха мод тулса да излезе и въобще не създадоха условия играта да се развива. Няма да пуснат сорс код и тн. Просто ги душат. Аз съм го казвал, че играта е с красива графика и свят, но тва за мен няма значение когато развитието на героя и най важното - битките не ти носат кеф. Нито камера е като хората, нито бойна система, анимациите са отврат, областите са не балансирани. Ходиш и тепаш с по 1 удар всичко живо, няма грам баланс и предизвикателство. И сега ти казваш, че било нормално да е същата бойна система... е не! не е нормално. Нито физиката, механиката движението на героя и тн. нищо не е нормално за мен. Още от времето на Обливиън не са мръднали грам напред. С Фалоут беше същата раота. Просто красив свят който пленява, но другото ... шит. Не умеят най важното и ти щом си играл точно Д2 и Уоу знаеш много добре за какво говоря. Д2 е една от най великите игри и тя обяснява по добре от мен за какво говоря. Тая игра може да се играе вечно с итемите които търсиш или правиш като например броня лп 15/15 да я направиш на енигма 775 или да намериш ба/мп 15/15 и да направиш гриф 40/400... и левелинга/развитието на героя също. Ако си я играл знаеш за кво говоря. Но пак казвам, да стигнеш до тея неща, първото което е просто задължително е да направиш герои и умения, механика и тн. та героите да ти носят кеф в битките... после идва всичко останало.
edit: и ти 5,6 години прекарани в уоу....... и аз съм така горе долу. и ми е много интересно как въобще може да се задържиш в тея игри за повече от час. Всичко писва, и аз искам нещо различно от уоу, ама просто няма. Кажи как от макротата например които са 1/9999999999999999999 от нещата които има играта, тя има милиони неща до като Скайрим има 1, в смисъл такова е съотношението. Та кажи как от макротата в уоу играеш Скайрим къде неможе да се смени оръжие като хората, как въобще може да сравниш какво правят едните - Близз и кво са направили тея нобове ;д
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|