Windows 7 Ultimate проблем

Проблеми, съвети, ъпгрейд
bakopako

Windows 7 Ultimate проблем

Мнение от bakopako »

Здравейте хора. Извинявам се ако има такава тема ама имам един проблем с Windows 7 .
Значи преди около 2-3 месеца като включех компютъра ми се появяваше след "Добре дошли" черен екран който го наричат Black screen of death. Не можах да го оправя и преинсталирах Уиндоуса. И сега пак започва да ми прави тея проблеми а хич не искам да го преинсталирам пак. Сканирах компютъра с Malwarebytes и eset nod32 anitvirus и не открива вируси и все пак не иска да се включва компа освен ако не го рестартирам от копчето няколко пъти. Ако някой знае как се оправя моля ви кажете че ми омръзна и ще сложа XP най-накрая :(
mirkata1020

Re: Windows 7 Ultimate проблем

Мнение от mirkata1020 »

най-вероятно не е лицензиран и има нещо като пробен период , ако не се лая имаше такива версии на седмицата
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Ми ако си преинсталирал уиндоуса със същия който е бил преди, явно просто има някъв бъг в инсталацията. Свали си друг. А може и да е някъв хардуерен проблем, кажи кво точно ти дава като ерор
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Бе как xp, 2014 ставаме... По добре ubuntu от хп, и 2те няма да ти поддържат модерен софтуер ма 2рото поне хардуера щи поддържа
Публикувай отговор