18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Airsoft BG
Публикувано на: 22 Сеп 2013 15:56
Темата е за хора, които имат интерес към Airsoft-a! Най-вече дали има активни играчи в или околността на Русе и Велико Търново, дето ще попаднат на тези писаници тук. Ще се радвам да чуя и отзиви на Airsoft играчи и от другите градове на България, разбира се. Искам да предупредя : темата е за Airsoft и само за Airsoft!!! Не сме на 15 да се впускаме в глупави спорове Paintball VS. Airsoft. ( нарочно не вдигнах предната тема )
ЕДИТ : който има интерес, да ми пише на ЛС, аз тая тема няма да я отворя 2ри път
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Airsoft BG
Публикувано на: 22 Сеп 2013 15:57
Кой ти играе Airsoft га има Paintball бе
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Steel
Публикувано на: 22 Сеп 2013 16:08
Шегата настрана, пейнтбола наистина е много по-як от еърсофта, в пъти.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
DA_ROK
Публикувано на: 22 Сеп 2013 16:31
Не е.
Пушките за еърсофт имат чувствително по-голяма точност и далекобойност от тия в пейнтбола. Занимавал съм се и с двете, би могло да се каже не малко.
DA_PLEVNELIEV
10 Юни 2011 20:52 Мнения: 75 Местоположение: ул. "Дондуков" 2
В момента играе: с държавния бюджет
05 Юни 2011 15:04 Мнения: 1738 Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 22 Сеп 2013 19:46
Пейнтбола, знам, че е по опростен с по нереалистичните оръжия, ама за еърсофта не мога да намеря на територията на София, значи правете му сметка, хем е София не някое селце нали. Та някой ако иска на пейнтбол да попуца, ето ви два за София, аз ходя редовно с приятели да отмаряме: http://www.paintballmelee.com/ http://www.clubdevils.com/index.php
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7904 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 22 Сеп 2013 19:55
Лидера написа:
Пейнтбола, знам, че е по опростен
ХАХАХАХОХОХОХИХИХИ ПО ОПРОСТЕН СИ ТИ ВЕ МЧЕ
ЕАРСОФТА Е ЗА НЕВРАСТНИ ЧЕКЕДЖИЙ ДЕТО СИ ИГРАИАТ НА ВОЕНИЦИ ЕБИ ГИ ТЕА, УДРИ БОИЪТЪ ТАМ Е ДА РЕАЛ ДЕАЛ
05 Юни 2011 15:04 Мнения: 1738 Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 22 Сеп 2013 20:01
Епа ти ко мислиш правим азе Само че требва да се отбележи, че на някои им е мечта да маат насам натам с реалистично пуцало и да си мислят, че са големите стрелци. То навсякъде се изказват като про-та и разправят, че пейнтбола е детска игрица. Майната им, аз си го играем, понеже никви претенции нямам да съм военен
Pennywise
Latinica
Публикувано на: 22 Сеп 2013 21:09
paintballa e po-qko
Публикувано на: 22 Сеп 2013 21:39
На еърсофта излиза човек пред теб на 30 метра примерно, прицелваш се в главата, уцелваш го я в корема я в копитата.
На пейнтбол излиза ти човека пак на толко, мериш се 2-3 глави над него, топчето пада пред краката му.
От двете бутафории пейнтболът е чувствително по-бутафорен.
Steel
Публикувано на: 22 Сеп 2013 21:41
DA_ROK написа:
На пейнтбол излиза ти човека пак на толко, мериш се 2-3 глави над него, топчето пада пред краката му.
няма такова нещо
използвал си кофти пушкало брат
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
bai vasil
Публикувано на: 22 Сеп 2013 21:45
бой с камъни ftw
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Публикувано на: 22 Сеп 2013 21:56
СКАЛА ТИ ДА НЕ СИ ЕКСПЕРТ ПО ВАНШНА БАЛИСТИКА ВЕ КО МИ СА ОБИАСНИАВАШ СЕ ЕДНО СИ ЧОВАЛ КО Е БОЛЕТ ДРОП И ДРАГ РЕЗИСТАНС ТЪП
ВЕДНАЖ СИ СТРЕЛИАЛ С ПАИНТБОЛ МАРКЕР ДЕТО Е НИАМАЛ ВАЗДОХ В БОТИЛКАТА ИЛИ ХАИ ПРЕШАР РЕГОЛАТОРА МУ Е БИЛ ПОЧТИ ЗАТВОРЕН ИЛИ СОЛЕНОИДА И СИ РЕШИЛ ЧЕ КАТО СТРЕЛИАШ НА ПАИНТБОЛ СЕ ЕДНО ХФАРЛИАШ ДАЛЕКОБОИНИ СНАРИАДИ ОТ МИНОМЕТ
Сладур! Да, наистина няма да издържа и секунда... ОТ СКУКА!
Баси смешната история, ше ми се играе пейнтбол, еърсофт или квото там на затворено игрище с ограда и надуваеми прикрития. В гората тия няма да минат и 5 крачки преди да ги отстранят.
На Симеоново има един пейнтбол, играе се по гората, има и сгради разни, некъв пионерски лагер бил. Доста е яко. Човекът е пич, винаги като приключим някои ни мета с колата до хладилника щото му е на път. Някой ако знае да каже дали все още бачка това, че от две-три години не съм ходил.
На Борис трети към Горна Баня има един друг в некакво хале, там прикритията са такива надуваеми, доста по-тъпо е.
Сега имам един познат, който организира еърсофтове за фирмени мероприятия и алабала. Веднъж-два пъти в месеца се събираме хора и играем където си решим, пък и доста евтино излиза в сравнение с пейнтбола. А и да се возиш из града и планините в каросерията на стара виетнамка си е яко изкарване
The Arrow
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 23 Сеп 2013 20:40
Аз стрелям с Глок. Ма наистина. И съм адски добър
___________________________________ тежки нокаути
DA_ROK
Публикувано на: 23 Сеп 2013 20:45
КВИ СА ТИА ПЕЙНТБОЛИ, МЕНТБОЛИ, ЕЪРСОФТИ, СПЕРМАСОФТИ? Е ТВА Е ИСТИНАТА
НЕА ПО-ЛОШО НЕЩО ОТ ВОЙНАТА ВЕ ДРИСЛИ
Е ТВА НА ПЕЙНТБОЛА ИМА ЛИ ГО БЕ ГОСПОЖИЦИ?
ВОЙНАТА Е ЗА ПУТКИ! ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ СИ СЕДЯТ ДОМА И ИГРАЯТ ЦЕ-ЕС 1.5 КАТО ИСТИНСКИ МЪЖЕ!
Spoiler for :
IC1101 написа:
Съмнявам се.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Публикувано на: 23 Сеп 2013 21:06
IC1101 написа:
АС КОГА САМ СТРЕЛИАЛ С ГЛОГ ТИ СИ СЕ ЧУДЕЛ КВО ТИ СЕ СЛУЧВА С ПИШКАТА ЧЕ Е ШТРАКНАЛА ТАКА ВЕ ЕИ НЕ МИ СЕ ПРАИ ТУКА ДА МИ СЕ ФАЛИШ
АС КОГА САМ СТРЕЛИАЛ С ГЛОГ ТИ СИ СЕ ЧУДЕЛ КВО ТИ СЕ СЛУЧВА С ПИШКАТА ЧЕ Е ШТРАКНАЛА ТАКА ВЕ ЕИ НЕ МИ СЕ ПРАИ ТУКА ДА МИ СЕ ФАЛИШ
ГЛОКЪТ Е ЗА ПУТКИ ВЕ, СКАЛАТА КОЛКО ПЪТИ Е СТРЕЛЯЛ С ГЛОК 17, СЕ СЕ Е ЧУВСТВАЛ САМО 150% МЪЖ, АКО СТЕ ЮНАЦИ ШЕ СТРЕЛЯТЕ С ТТ-33 А НЕ С ТИА ПЛАСТМАСИ
Spoiler for :
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Публикувано на: 23 Сеп 2013 21:27
АВЕ ШОТО НЕКОИ ТИ ЗАРЕЖДА ТОКАРЕВИ ПАТРОНИ ТУКА ВАВ БАЛГАРИА И СЛОЧАИНО ДА СИ СТРЕЛИАЛ С ТТ Е БИЛ ПРЕПРАВЕН ЗА 9Х19 КАТО ФАНЕШ ДА ПОСТРЕЛИАШ САС .40С&В ЕЛИ САС .357СИГ ТОГАВА СЕ ЧОСТВАИ МАЖ ДЕЕБА КАТИЛА ТИ
БРЪСНАТА СЛИВО, НА СТРЕЛБИЩЕТО ПОД ЛОМОНОСОВ ПОСЛЕДНИТЕ 7,62Х25 ГИ ИЗГЪРМЕХМЕ ПРЕДИ 2 МЕСЕЦА И ОТ ТОГАВА ДАВИМ МЪКАТА САМО С .44 МАГНОМ И 7,62Х54 НА ЕДИН МАЗАЛАТ! ДЕЙБА МАНГАЛАТА, КАТО НЕМАТЕ В СТОЛИПИНОВО ЗА ТОКАРЕВ ШЕ МАЛЧИШ БЕ ЯСНО ЛИ Е ВЕПОЛОДИАХ!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения